Нашите second hand находки- тема 49

• 83 277
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Според вас, това с леки следи от употреба ли е?
Скрит текст:

# 256
  • Пловдив
Това според мен с един спрей ще светне.
Според мен не са носени, колкото зле съхранени - най-вероятно без да се почистят, без кутия.
Това е текстил, ако ги изперете ръчно също може да светнат.

# 257
Смятам да предявя рекламация към ремикс , поне доставка да не плащам.

# 258
bulgari_bs, не са от най- бързите за връщане на пари, обикновено се придържат към 14 дневния срок( може и по- рано, но не преди 10- тия ден).

Севда, и според мен не са носени, но не са съхранявани грижливо.( да, имаш право да ги върнеш, най- добре им изпрати тези снимки и пиши, че не смяташ за редно да плащаш връщането).

# 259
bulgari_bs, не са от най- бързите за връщане на пари, обикновено се придържат към 14 дневния срок( може и по- рано, но не преди 10- тия ден).

Севда, и според мен не са носени, но не са съхранявани грижливо.( да, имаш право да ги върнеш, най- добре им изпрати тези снимки и пиши, че не смяташ за редно да плащаш връщането).
[/quote

Благодаря ви дами! И аз така направих,питах за доставката 7-8 лв е. Казаха ми,че при дефектен артикул я възстановяват .Но да видим 😁 и нахално им пратих снимка на дефекта... Не е въпроса за 7-8 лв,но защо да е!

Обувките са с лек дефект,не нещо уау! Моя приятелка получи направо с цепната подметка Simple Smile И аз чакам едни на Томи с леки следи да видим 😁.

# 260
Аз купувам само с етикет или ново с липстващ етикет.Не ми се рискува с другите видове описания след един получен панталон УЖ "без следи от употреба",пък той с дупка на коляното.....

# 261
Обувките от снимката по-скоро са мерени в помещение с мръсен под. Аз от абаут ю какви получих....носени поне месец.

# 262
Подлъгана от добрите отзиви тук дадох втори шанс на ремикс, след мноооого голяма пауза. Получих яке Томи Хилфигер, уж пух, с етикет, без следи от употреба. Определено имаше следи, нищо че беше със (свалящ се) етикет. Беше и микс, пера и синтетика, не само пера. И сина не го хареса. Ми върнах го. Няма да давам скоро шанс пак. Предпочитам такива стоки да си ги огледам на живо, ако ме устройва да взема. Голямо тото е инапе.

# 263
Аз така на Томи Х. си купих лятна рокля, по описание 100% коприна, но се оказа с ужасна полиестерна подплата, която не може да бъде носена в горещо време. Не я върнах, защото реших да махна подплатата.

# 264
  • София
Аз "марковите неща " от ремикс , дори и НМ , Зара и тн, се опитвам да намеря по снимка в оригиналния сайт / най лесно чрез търсене по снимка в Гугъл/, и да си проверя там размера / състав / реална цена (сигурно ,не само на мен - ми се е случвало в ремикс да е същата или по висока цената ,отколкото в оригиналния сайт - особено на по-масовите марки ) и тн , в повечето пъти се получава. Дънковото ми яке от предния пост на Келвин Клейн, го намерих в актуален сайт на цена от 194 лв / https://www.fashiondays.bg/p/%D0%94%D1%8A%D0%BD%D0%BA%D0%BE%D0%B … jeans-p5812719-1/ /  , а успях да го получа с код на 49 лв с етикет. За това много внимателно избирам в ремикс , и винаги гледам да комбинирам с отстъпка.

Последна редакция: чт, 11 яну 2024, 17:35 от paranoir

# 265
  • София
Аз преди 2м. си взех от Ремикс едно ново яке на Marikko за 70лв. Изглеждаше си нормално, но вече започнаха да му се късат шевовете и да висят ужасно...То е ясно, че щом му е такава цената има причина, но за другия сезон, няма да става...то и тоя едва ли ще изкара. Кой знае колко време е отлежало по складове и магазини и за 2 месеца даде фира.. Евтиното излиза скъпо, но заблудата работи..
Такова е:  

# 266
Здравейте, всички!
Успешна 2024-та с много вълнуващи находки!
Имам нова страст - намиране на стари порцеланови съдове. Затова и питането ми-
забелязвали ли сте магазини втора употреба, продаващи и предмети за домакинството? Става дума за София, но може Варна, В. Търново също.
Във фейсбук е пълно с групи за продажба на порцелан. Аз от такива групи се сдобих с три тройни сета английски порцелан за чай. Чаши, подложена чиния и чиния за десерт с много красиви рози.

# 267
  • Sofia
По битаците порцеланът е най-евтин.
Взимала съм доста неща от фб групите,не всичко е така както го описват,а и доставката вече доста се оскъпи,повечето предпочитат еконт и понякога доставката е по-скъпа от артикула 🤨

# 268
Цитат
В магазини "Хоби" също има различни неща, не само дрехи - чинии, чаши, вази, картини..
https://www.hobisecondhand.bg/magazini .
Къде ли не имат магазини,само не в София.В Бургас най-много,завидях им.
От няколко години не съм стъпвала в Зиг-Заг  София.Преди май се възмущавахте,че са им много високи цените и така стоят по една седмица,или бъркам?Днес минах,беше затворено.Пише,че всеки петък има ново зареждане и намаляващи цени всеки ден.Поне за мен е новост и реших тук да го споделя.При това условие пак ще го посетя.

# 269
Смятам да предявя рекламация към ремикс , поне доставка да не плащам.

Понеже наскоро четох материали във връзка с Закона за защита на потребителите и конкретно за онлайн търговията, между другото разбрах, че когато се прави рекламация стоката се заменя или ремонтира/когато е за ел.уреди и битова техника/.
А след като веднъж е предявена рекламация, не може да се ползва правото на отказ/връщане/.

Направо връщайте/отказвайте/ стоката.

Общи условия

Активация на акаунт