Нашите second hand находки- тема 49

• 83 328
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
И аз си купих едно ски яке от хумана за 3.50. Много народ имаше, а на 1-2 лева има още повече.
Къде в София има избор на текстил, ръчно бродирани неща, плетени, покривки, завеси, такива работи?

# 331
  • Бургас
Нито един от магазините на Пимпо не са ми на удобно място. Затова пък Хуманите са ми тамън Simple Smile
По 3 лева от Хумана Алексадровска
Скрит текст:

# 332
  • Бургас
Уау, палтото е трепач! Ето това си е находка!

# 333
И роклята е готина и двете заедно ще изглеждат чудесно! Наистина топ находки!

# 334
Ще я върна . Ама не искам да плащам доставката за връщането.

Има дефект Wink
Факт, че не ми удържаха такса за доставка и ми възстановиха пълната сума.
Напоследък пратки, които им пускам в събота ми изплащат парите в понеделник/ вторник във виртуалния портфейл

# 335
https://remixshop.com/bg/shoes-womens-shoes-tamaris-pr33186659.html

Тамарис за 38лв, може да ги хване и кодът за 15%.

А това страхотно кожено яке ми е попадението за 2023, купих 6 бройки /2 за мен, останалите за приятелки/ на цени от 36 до 65лв.

https://remixshop.com/bg/womens-clothes-leather-jackets-pepe-jea … s-pr30696443.html

Последна редакция: вт, 16 яну 2024, 20:36 от Ая

# 336
  • Враца
Днес се изкуших с едни обувки и с кода за 24%. Да видим кога и какво ще дойде.
Скрит текст:
Сега си взех обущенцата, много съм доволна.
Поръчах си и едни скечърс за ходене, пак с купонче, много ми харесаха. Дано и с тях нямам проблеми.
Скрит текст:

Кой подсказа за обувките в Ремикс, кой? Simple Smile

# 337
SAVE15     - код за намаление 15%  за Ремикс. Важи до  17.01.2024, 23:59.

Последна редакция: ср, 17 яну 2024, 13:47 от lana26

# 338
  • Бургас
Хумана , Апостол Карамитев,  по 3 лева
Скрит текст:

# 339
  • Карлово
Ая, как почистваш кожените якета? Аз моите досега ги перях в пералня. Днес обаче купих едно, пуснах го, но то не щя да се центрофугира. Направо подгизнало излезе. Сега се суши хоризонтално, но не знам дали няма да се развали кожата, че много фина.

# 340
  • София
Претичах през последните страници, както направих и в предишната тема за съжаление. Забелязвам, че 90% от постовете се обсъждат кодове, начини на доставка, връщане, опаковки на Ремикс, което за мен е крайно безинтересно, т.к темата е за находки. Не съм запозната с правилата, но при толкова задълбочен интерес към конкретен онлайн магазин, не е ли редно да си има отделна тема. Кодове, връщане и т.н...не мисля, че са релевантни тук.

Снимки вече почти няма Sad

Не съм стъпвала в СХ от 2 месеца поне, защото нямам време, но съм планирала уикенда да скокна до някоя Мания. Междувременно подарих/изхвърлих/дарих/върнах в Х§М/продадох общо 4!! чувала с дрехи, които не нося и имам място за нови попълнения Simple Smile

lina палтото е страхотно Purple Heart

# 341
https://remixshop.com/bg/shoes-womens-shoes-tamaris-pr33186659.html

Тамарис за 38лв, може да ги хване и кодът за 15%.

А това страхотно кожено яке ми е попадението за 2023, купих 6 бройки /2 за мен, останалите за приятелки/ на цени от 36 до 65лв.

https://remixshop.com/bg/womens-clothes-leather-jackets-pepe-jea … s-pr30696443.html

Аз поръчах същото от Мания, ново с етикет, но имаше лек дефект на кожата на единия ръкав, а и детето каза, че изглежда леко демоде и го върнах. Иначе кожата е много мека и приятна, якето е леко.

Нито един от магазините на Пимпо не са ми на удобно място. Затова пък Хуманите са ми тамън Simple Smile
По 3 лева от Хумана Алексадровска
Скрит текст:

Страхотно палто, със здраве да си го носите.

# 342
Хумана , Апостол Карамитев,  по 3 лева
Скрит текст:

Рокличката ме изкефи Simple Smile Със здраве да се носи.

# 343
Аз не виждам смисъл от още една тема, отделна, само за ремикс.
Аз редовно качвам снимки тук.

# 344
Remix нали и те са СХ (секънд хенд) и да, постоянно се качват снимки на находки от там.

На някой може да не му е интересно като се качват снимки на всякакви календари и ценоразписи на различни ВУ от всякакви различни градове, но за това е темата, има от всичко, свързано със СХ, без гаранция на всеки да му е интересно или полезно всичко.

Последна редакция: чт, 18 яну 2024, 00:02 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт