Нашите second hand находки- тема 49

• 82 762
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Много тъжно, че затварят Маниите, но и при тях ми стана като в Зиг заг, скъп кг, а нищо интересно.
Снощи пуснах пак поръчка в Ремикс, а напоследък поръчвам и от един друг сайт. За мен лично има интересни неща, бързо пращат поръчките, но не знам как е с връщането, не ми се е налагало.
Скрит текст:

# 451
Не се научих да пазарувам онлайн и това си е! Не знам кой размер съм, като се има предвид, че имам дрехи от С до Л и всичките чи стават Confused
Как определяте размера по снимка?

# 452
От редовните марки, които поръчвам вече знам кои номера съм. За панталони и дънки гледам талия 72-74см. От някои модели примерно предпочитам малко по-широки неща и така. Много рядко имам гафове. С обувките ми е по-трудно и затова и рядко поръчвам онлайн.

# 453
От Ремикс пазарувам само панталони/дънки, където има измерена талия, за висока 58-60, за ниска около 70 см. Обувки и връхни дрехи не съм поръчвала.

# 454
Здравейте! Последни находки:

# 455
Бързам да дам инфо...до 19ч днес магазина на Александър Стамболийски на самата спирка на трамваите на пазара Димитър Петков в посока Западен парк- якета по 1лв, ризи и пуловери дамски-4бр за 1лв. Взех си зимно/скиорско яке...малко сигнален цвят розово, но...
После ще го снимам.
Има доста стока;ако някой има време може да разгледа.

# 456
Лелее, изяждам се, че не мога да отида Sad

Последна редакция: пн, 05 фев 2024, 16:23 от Анонимен

# 457
Desislava A.,люляково-лилавия пуловер кашмир ли е?

# 458
Днес се разходих до 2-3 магазина ВУ на женския пазар от към Стамболийски. Целта бяха жилетки за маман. 3 бр. жилетки ми излязоха 18 лв. Не съм вдъхновена от тези цени, но не ми се обикаляше. Попадение ми бяха 2 нови сутиена за мен по 3 лв.  броя. Вече всичко изпрано Simple Smile

# 459
Да

# 460
Да
Ей,това е топ находка!Брех,кашмира и от монитора съм способна да го разпозная.Със здраве да си го носиш,много е хубав.

# 461
Благодаря Ирис, имаш набито око за хубавото! Ще "свиркам" за подобни находки!

# 462
  • Свети Влас
Момичета, здравейте. Аз съм с малко по-различно питане, не знам дали мога да  питам тук. Някои продавал ли е дрехи в Ремикс ? Купувани са от там, но вече не ми стават, а не искам да ги хвърлям. Но не съм наясно дали печелиш нещо от там ? Извинявам се за нахлуването в темата. Много хубави дрехи сте взели !
Момичета сега разглеждам сайта на Ремикс има изгодни предложения.

Последна редакция: вт, 06 фев 2024, 12:46 от Габриела Радева

# 463
  • София
Отдавна се коментира практиката на ремикс да дава жълти ст за дрехите
Имат калкулатор в сайта с чиято помощ може да изчислите горе долу какво ще получите за дънки Н&М примерно - 1.30лв

# 464
  • Свети Влас
Параноир, благодаря !  От съвсем скоро следя темата. С майка ми предимно от втора употреба си купуваме.

Общи условия

Активация на акаунт