Нашите second hand находки- тема 49

• 82 758
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Някой скоро беше писал за Dressyou. Бях го забравила този сайт , но след напомняне за него бързо се сдобих с три долнища на анцузи - два за мен, един за ММ. Трите с цена на доставката ми излязоха 18 лв. Трите са фирмени, единия е на Kappa за ММ, моя единия е любимия ми Crane. Не бяха описани като нови, нямаха етикети, но за мен това не са носени дрехи. Малките етикети със състав и инструкции за пране нямат следи от пране. Най-приятното беше, че пратката имаше преглед на място при куриера. Доволна съм от покупката , особено , че бройката ми излезе по 6 лв. с доставката.
Аз споменах за него и също оттам се сдобих с доста спортни долници и клинове, както ти каза, за никакви пари направо.

# 481
Alcarin, обувките на Columbia( и цената им) са много хубави👍.

# 482
И на мен ми останаха очите в обувките на Columbia. Аз си поръчах ски яке на Protest, 20K водоустойчивост, за около 60 лв. Дано да няма гафове.

# 483
Последната поръчка от Ремикс я получих вчера и след 15мин. им я върнах обратно......Рокля нова с етикета имаше бледо розови петна по нея и не ми се рискуваше да я запазя и да се чудя как и дали ще успея да премахна петната.Блуза,описана като 82% памук и "без следи от употреба" се оказа,че е 100% полиестер и със разшито на бието .....и така....И аз вече намалям поръчките от Ремикс.За сега само с обувките имам успешни поръчки и то само "нови с етикет" поръчвам.И понеже се ядосах вчера и обиколих чаршията в града и си купих ето тази красива блуза:
Скрит текст:
Оправих си настроението с тази красота!

# 484
Находка от Ремикс, пристигнаха днес.
Спортни Clarks, чисто нови, че и моя размер. Намерих си и яке към тях пак в Ремикс, но е в следваща пратка с детски дрехи.

Признавам си, че рядко взимам неща от Ремикс. Те се оливат с цените доста. Повече съм фен на Unico, особено когато са неща с етикет и за по-закръглени дами като пишещата. Тази зима имам много успешни покупки от там - ризи S. Oliver, сако Манго, панталони, дънки, плетена рокля, рокля за парти, на мъжа ми един пуловер дори. Дано не разбере, че е от магазин за втора употреба, че ще ореве света....

# 485
Аз днес пуснах тази поръчка
Скрит текст:

# 486
И аз чакам тези неща от Ремикс. Силно се надявам този път да съм нацелила размера на обувките.
Скрит текст:

Тези пристигнаха вчера и съм доволна.
Скрит текст:

И мисля вече да се укротя малко, първо трябва да си разчистя гардероба Grinning

# 487
И аз чакам тенеща от Ремикс. Силно се надявам този път да съм нацелила размера на обувките.
Скрит текст:

Скрит текст:

Цитат на: Poppyflower
link=topic=1610998.msg47594134#msg47594134 date=1707497897
И аз чакам тези неща от Ремикс. Силно се надявам този път да съм нацелила размера на обувките.
Скрит текст:

Скрит текст:

И аз чакам

Liu Jo обувки,имам един код с 30 пр 😁🤷🏿♀,трябва и него да изгърмя ,че днес изтича 😂.И приключвам,че прекалявам.

Между другото,не знаех,че за нов клиент,процента за отстъпка е 33 Вече....Беше 40-37 😂,намалят

# 488
Не искам да си гледам историята с поръчките, че лошо ще ми стане Joy
Всеки път си казвам, че няма да разглеждам какво има, защото никога не съм валат Joy

# 489
Аз вече май само от там пазарувам. Много рядко съм случвала на обувки/ дрехи кофти качество. Всичко с дефект си описвам без притеснение. Иска си ровене.

# 490
И аз чакам тенеща от Ремикс. Силно се надявам този път да съм нацелила размера на обувките.
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

И аз чакам

Liu Jo обувки,имам един код с 30 пр 😁🤷🏿♀,трябва и него да изгърмя ,че днес изтича 😂.И приключвам,че прекалявам.

Между другото,не знаех,че за нов клиент,процента за отстъпка е 33 Вече....Беше 40-37 😂,намалят

На мен онзи ден 37% ми даде за нов клиент. На 6ти февруари ми е пусната поръчката с тези 37%. Не съм недоволна хич от тези проценти

# 491
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

И аз чакам

На мен онзи ден 37% ми даде за нов клиент. На 6ти февруари ми е пусната поръчката с тези 37%. Не съм недоволна хич от тези проценти

И аз  не се оплаквам 😁. Редовно ми пускат ваучери 😁.На профила  на майка ми ,са по-щедри 😂

# 492
Мания 1лв./бр...Жилетката е 25% вълна 😊

# 493
Някой има ли код за Ремикс?

# 494
Някой да знае къде да търся винтидж чанти на Juicy Couture?

Общи условия

Активация на акаунт