Нашите second hand находки- тема 49

• 82 545
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Как получавате персонални кодове? Никога не съм получавала.

# 661

Има картончета в пликовете при доставка, поне при мен, обикновено -15% и -20%. Не на всяка поръчка обаче. Пише че имат и ограничение във времето докога могат да се използват.

# 662
В профила (в сайта/ приложението) също пращат.

# 663
  • Sofia
Само от Мания съм получавала картонче с отстъпки в поръчки онлайн.
Други пращат ли?

# 664
И аз само от Мания съм получавала картончета, от Ремикс никога. И в профила рядко ми пращат. Пазарувам редовно и явно са преценили, че няма нужда да ми пращат Joy

# 665
Здравейте, да покажа находки! Подготвям се за по-топлите месеци Simple Smile
Намерих си готина рокличка в квартално магазинче за 3лв

И от днескашното ровене в Хумана за по1,50лв

точно такова тънко якенце ми трябваше, много съм доволна

# 666

Има картончета в пликовете при доставка, поне при мен, обикновено -15% и -20%. Не на всяка поръчка обаче. Пише че имат и ограничение във времето докога могат да се използват.
При мен винаги ги изпращат на имейл. На картонче никога не съм получавала.
magia не е бъг, а продуктите които си сложила в кошницата , не участват в промоцията, са която е даденият ваучер.

# 667
Вече имам няколко поръчки в Ремикс и само в една от пратките имах 2 талона за - 10% и - 20%. На 07.03 имаше -20% банер в приложението. Талоните не се комбинираха. Или поне аз не успях.

# 668
  • София
Dancer, гледам да са от промоцията - означени с %. Чета условията винаги. Не виждам друго специфично обозначение?

# 669
Резултатът от днешната разходка около Женския пазар, лятна блузка за 28 ст. и дълго сако за 1,60 Relieved

# 670
Изненадахте ме с тези талони. Никога не съм получавала с пратка, никога не съм получавала в имейл. Ползвам стандартните промоции, които пускат. Персонален ваучер имам само 10% като 'благодаря' за покупките от изминалата година.

# 671
Кити, често ли поръчваш? Връщаш ли много?
Аз също не с м получавала никакви кодове и се чудя защо.

# 672
Аз също доста често поръчвах от Ремикс от едно 5-6 години поне, никога не съм получавала такива ваучери за отстъпка. Единствено в началото на тази година едни 10% и 24%, на които се изненадах.
Откакто се оляха с доставката вече почти не поръчвам, а имаше време, в което ми беше любимия сайт за онлайн пазаруване.

# 673
Изненадахте ме с тези талони. Никога не съм получавала с пратка, никога не съм получавала в имейл. Ползвам стандартните промоции, които пускат. Персонален ваучер имам само 10% като 'благодаря' за покупките от изминалата година.
В пратка никога не съм и гледала за такива неща, възможно е да съм изхвърлила нещо, без да видя.Sweat Smile
Иначе по мейла днес, LADY35, за 8 март предполагам, до края на деня пише, че е валиден, за над 50 лв.

# 674
Получих кодове в Ремикс, които няма да ползвам:

08.03.2024, 01:50  - 11.03.2024, 23:59   
15%
LADY15 Ваучер кодът е валиден при поръчки с минимална стойност 50,00 лв.;
Ваучер кодът може да се комбинира с допълнителни промоции с промокод за още по-изгодно пазаруване.
Ваучер кодът се прилага в полето за ваучер код в количката и сумата се приспада автоматично от стойността на поръчката.
Ваучер кодът е валиден за селекция от продукти към момента на поръчката.
Ваучер кодът се прилага еднократно и не може да се ползва повторно.

07.03.2024, 02:01 - 14.03.2024, 23:59   
20%
CHRX20Отстъпка: 20%;
Ваучер кодът е валиден при поръчки с минимална стойност 83,00 лв.;
Ваучер кодът може да се комбинира с допълнителни промоции с промокод за още по-изгодно пазаруване.
Ваучер кодът се прилага в полето за ваучер код в количката и сумата се приспада автоматично от стойността на поръчката.
Ваучер кодът е валиден за селекция от продукти към момента на поръчката.
Ваучер кодът се прилага еднократно и не може да се ползва повторно.

Общи условия

Активация на акаунт