Нашите second hand находки- тема 49

• 82 556
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Да ,работи си май магазина. Ако не работеще,нямаше да пускат пост според мен.

# 646
Новооткритият магазин MPulse в Дружба 1 на пазара, до Била, е много зле.
Как купувачите да направят избор когато търговската фирма не знае как да подреди стоката?
За оптимален избор и улеснение на клиентите.
Тотален хаос, бъркотия и ако трябва да се избере нещо от дрехите, ще отидат 5-6 часа.
Дрехите трябва да се подредят по артикули - 1.дънки,панталони и клинове 2. блузи и пуловери 3.якета/палта  и т.н.
И да се отделят дрехи с цена на брой от дрехи на килограм.
Например етаж 1 да са дрехи на брой и премиум, а на етаж 2 - дрехи на килограм.
А те са направили етаж 2 дрехи премиум.
Преди MPulse магазин "Искам" имаше много по-адекватна политика откъм цени и знаеше как да подрежда
стоките.

# 647
Явно още се ориентират в обстановката и са закарали стоката от двата магазина в един.
За Манията ме заблудиха, че не бачка.

# 648
Днешната много успешна поръчка , която взех от офиса на Спиди. Поръчката е от Ремикс

# 649
# 650
роклите от къде са много ми харесвт

# 651
  • София
Аз поточих лиги по чантата ❤️

# 652
И аз съм от изключително любопитните, Деси от къде се сдоби с находките???  Stuck Out TongueStuck Out TongueStuck Out Tongue

# 653
  • София/Севлиево
И аз подадох заявка за ФБ групата.
Имам много нови неща,но в момента се перат.
Раницата на Деси и на мен много ми харесва (по спомен тя е от Пловдив,там съм виждала интересни неща в Мания и Хумана,а също и в Хуманите в Бургас).

# 654
  • Бургас
Аз идвам с днешната си находка в Хумана. Двулицево яке за детето за няма и 12 лв.

# 655
С това се наградих днес
С кода и доставката 50 лв

# 656
  • Пловдив
Находките са от Queen до Газпрома в Тракия Пловдив.
Раницата е серия на Primark открих в нета. Има готина пътна чанта из амазон и ибей.

# 657
Втори път ми се случва при персонален код на ремикс да ми дава използване за пазаруване. Поръчката трябвало да бъде над 50 лв. Имате ли такива условия?

# 658
Почти винаги.

# 659
  • София
Аз дори да сложа артикули над 130 лева, пак ми изписва същото напоследък. И не приема ваучера. Дали е бъг?
Иначе взех обувки, описани като естествена кожа, и се оказаха изкуствена. По-шокиращото в същата поръчка беше нова пола, която дойде  разпрана! Върнах!

Общи условия

Активация на акаунт