Нашите second hand находки- тема 49

• 82 558
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Има ли някакъв код искам да си намаля малко едни маратонки от ремикс?

# 631
  • Ямбол
Гащеризон на COS от Хумана : ))

Скрит текст:
Смес от лен и лиосел, мисля.

# 632
Нов профил в краен случай, ако ти идват много скъпи Simple Smile

Последна редакция: вт, 05 мар 2024, 14:30 от Анонимен

# 633
Аз май нямам този талант да откривам перли сред камъните. На място да ходя да ровя, ХапсурТ. Никой няма да ме остави.
За ремикса пак трябва много време, което нямам. И все нещо удрям на дърво с размерите там. Върнах едни ботуши. Сега една много хубава блузка на NAF-NAF ми пристигна, ама една идея по-широчка да беше. С обещанията за диета "от утре" явно не се получава, но тъй като много парцал натрупах, дето си виси по закачалките, май ще се наложи принудителен глад.

# 634
И моите последни 2 поръчки от ремикс, отново съм много доволна и вече наистина трябва да се укротя Grinning
Скрит текст:

# 635
Те са персонални,но пробвайте с този READY15.Важи до 08.03.

# 636
И аз съм доволна от последната ми поръчка от Ремикс, уредих се с блуза за 8-ми март.

Скрит текст:

# 637
  • София
Постоянно ми излизат видеа с находки от  second hand. Забелязвам, че в провинцията цените при зареждане на Хумана, например, са много по-ниски от София. Много гадно 🤣
Опитваме се да напълним тази група

https://m.facebook.com/groups/1127633321918194/?ref=share

# 638
Може да са на по-ниски цени, но в тях няма в какво да се загледаш. В Хумана в нашия град дрехите са само боклуци. Няколко пъти влизах и директно си излизах.

# 639
  • Бургас
Включих се в ФБ групата Simple Smile
Днес минах покрай Хумана на Александровска и още са с високите цени от ново зареждане, но са пуснали пормоция -ако купиш 3 бр. отстъпка 20%, ако купиш 5 бр -30%

# 640
  • София
Може да са на по-ниски цени, но в тях няма в какво да се загледаш. В Хумана в нашия град дрехите са само боклуци. Няколко пъти влизах и директно си излизах.

Ох, гледах видеа на Ивайла (евтинджос) и такива хубави неща показа за без пари ❤️

# 641
  • Бургас
Аз намирам много интересни и хубави неща в Хумана, а винаги проверявам след като са започнали намаленията от 50 %. Вероятно ще има и още по-добри неща в началото. За Бургас ,става дума.

# 642
Манията в Галакси дали затвори вече?

# 643
Манията в Галакси дали затвори вече?

Да+ пулса долу и този дето беше по-надолу в квартала Sad

# 644
Много странно за Мания в Галакси център. Това е скрийн шот от страницата на Мания във ФБ

Общи условия

Активация на акаунт