Нашите second hand находки- тема 49

• 82 600
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Снощи поръчах обувки от Ремикс, уж от естествена кожа. Поразрових се днес и ги намерих на сайта на марката - 100% синтетика. Може ли да са объркали описанието в Ремикс? Да откажа поръчката, че нито имах отстъпка, а от зор да не ги изпусна, се набутах с доставка и такса за наложен платеж.

# 616
Снощи поръчах обувки от Ремикс, уж от естествена кожа. Поразрових се днес и ги намерих на сайта на марката - 100% синтетика. Може ли да са объркали описанието в Ремикс? Да откажа поръчката, че нито имах отстъпка, а от зор да не ги изпусна, се набутах с доставка и такса за наложен платеж.
Може, може, понякога описанието им е грешно.

А как може да се откаже поръчка?
( след приключването ѝ ми пише" успешна поръчка, няма поле за отказ.. ; с обаждане по телефона ли?)

# 617
Като получите известие за пратка от Спиди, влизате в пратката и я отказвате

# 618
Севда, благодаря, аз реших, че има вариант въобще да не бъде изпращана👍.

# 619
  • Mostly in my mind
Дрехите разделени ли са поне на сектори с еднакъв цвят на стикерите или са разбъркани?
Всичко е смесено, не са разделени.
Скъпо е , да.
Отделно ми направи впечатление, че персонал, управител, всички са чисто нови служители...

# 620
  • ...живея на последния етаж...
Писала съм и преди - три пъти получавах обувки, обявени за естествена кожа, а реално да не са. Връщах със съответното описание, след време пак ги пускаха за естествени.
Миналата седмица намерих в Скандинавия боти Ессо гор-текс, нови, за 8 лева. Да ме прощават Ремикс, ама нямат такива цени.

# 621
  • София
За мен чарът на втора употреба е точно шансът да намериш невероятни неща за по 5-6, макс 10 лв. Последно сложих тук снимка, чисто нови зимни обувки са сина ми за по-малко от 15 лв. В магазина същата марка са по 120-150 лв. Майка ми не разбира от марки, но има набито око. От много години с баща ми носят обувки, които нови биха стигнали до 200 лв чифта. Ей това му е сладкото на вторите. Онлайн не пазарувам, защото за втората употреба съм на принципа око да виде, ръка да пипне.

# 622
Цитат
79 лв за килограм е прекалено.
Поне от година са такива цените в първи ден ''лов находки''.Да не говорим,че съм попадала на скъсани дрехи.Показвала съм на персонала.Поглеждат,ако е по ръба,нямало проблем.Можело да се зашие.Open Mouth
Съвсем изнагляха.

# 623
Цитат
79 лв за килограм е прекалено.
Поне от година са такива цените в първи ден ''лов находки''.Да не говорим,че съм попадала на скъсани дрехи.Показвала съм на персонала.Поглеждат,ако е по ръба,нямало проблем.Можело да се зашие.Open Mouth
Съвсем изнагляха.

Не е виновен персонала. Така им е спуснато "отгоре".

# 624
Вчера пълна трагедия беше по физическите магазини.
В мПулс взех няколко блузи за малките.
В мания не успях да отида, защото имаше страшно много коли на паркинга. Явно хванах деня на битака, а той в в района на Мания.
Взех и 2 блузи за децата от Скандинавия.
Но основно парцали имаше. Нищо интересно никъде Sad
И от Ремикс скоро нищо не съм поръчвала. Цените на нещата, които съм харесала не мърдат със седмици

# 625
Набавих си дрехи за спорт. Очевидно в МОЛ-а смятат, че едно потниче Адидас е 90 лв. Не мисля така🙂 Имал, дал, както се казва.

# 626
.

Последна редакция: вт, 05 мар 2024, 01:09 от maq-mi

# 627
Върнах тази блуза на https://bg.dressyou.net/. Сложили са я по тяхна преценка в номерация XL. На етикетът изрично е посочена номерация 40-42 , което означава L. Абсолютно отговаря на L - 40/42. Блузата е хубава, без забележки, но някой пак ще се набута с размер XL, който не отговаря.

# 628
Цитат
Не е виновен персонала. Така им е спуснато "отгоре".
Знам.Аз на ръководството на ''Мания'' се дразня.С тази политика прескъпо ву,а другото екслузивни колекции,не знам какви аутлети и те от скъпи,по-скъпи направо се извратиха.

# 629
Засега при нас в Мания кг си е 45 лв най - скъпия ден. Едва си харесах един панталон и риза онзи ден. Много дрехоляк, нищо интересно.
А за дрехите с разминаването в номерацията, винаги гледам етикета. Знам си моя размер и него си търся, независимо дали е писано, че е XL, 3XL

Общи условия

Активация на акаунт