Нашите second hand находки- тема 49

• 82 618
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Така е, напоследък в Четири сезона на Д.Петков е много зле, а тази седмица видях, че в понеделник вече е 10лв/кг, не както беше преди 5лв.

# 601
Туко-що минах оттам.. ужас, 5 парцала, още по-тъмно от преди. Може би и него ще затварят.

# 602
Последната поръчка от Ремикса. Само обувките както винаги не отговарят на номера. Палтенцето всъщност не е точно палто, а полар. Точно за това шантаво време. Якето е страхотно и много леко.

# 603
  • sofia
Здравейте, предполагам ,че е коментирано вече Simple Smile но моля ако на някой му се занимава да ми отговори...
Вярно ли е , че дрехите се пръскат/киснат/перат в химикали , които са вредни и опасни. От там идвала и миризмата , и тн
Нямам кой да попитам по– разбиращ
Благодаря Ви

# 604
То кой да ви каже със сигурност в какво точно се киснат и с каква вредност е?!
Купувате и изпирате добре и после носите.
Като се замисли човек хората какви боклуци ядат и пият, та точно в тези дрехи ще е проблема.
А и не всички дрехи миришат.

П.П.Днес се разминах със Зиг Заг да проверя какво са заредили, но тези дни ще погледна.

# 605
Цитат
А Четири сезона на Мария Луиза дали работи?
Видях го докато бях пред цум.Нали е с плъзгащи се врати и отдалече не е много ясно.Изглеждаше работещ.
Цитат
Вярно ли е , че дрехите се пръскат/киснат/перат в химикали , които са вредни и опасни.
Да всеки тир на границата трябва да представи документи,че стоката е минала дезинфекция.Задължително изискване.

# 606
Здравейте, предполагам ,че е коментирано вече Simple Smile но моля ако на някой му се занимава да ми отговори...
Вярно ли е , че дрехите се пръскат/киснат/перат в химикали , които са вредни и опасни. От там идвала и миризмата , и тн
Нямам кой да попитам по– разбиращ
Благодаря Ви
Перете с дезинфектант в по-голяма концентрация и носите. Ето дезинфектанти на пазара, които да използвате за пране https://www.google.com/search?q=%D0%B4%D0%B5%D0%B7%D0%B8%D0%BD%D … d=chrome&ie=UTF-8

# 607
  • София
Вчера минах през Мания "Д.Петков"  - всичко е на -50%.
Чистят стока. Имаше хубави неща, ама аз с мойто телосложение...

# 608
  • Mostly in my mind
Във вашите Мании сменена ли е концепцията на магазина? Отдавна не бях ходила и днес влизам и нещо съвсем различно. Разбрах, че е от два дни при нас. Вече няма зала А, зала Б и лов находки. Всичко е едно цяло. Дрехите са смесени. Нови, аутлет, секънд хенд. Всяка дреха е с разричен цвят копче и според цвета се определя цената. Като цената не пада всеки ден ,а веднъж на 10 дни. То и на снимаката пише. Преди зареждаха всеки вторник. Сега забравих да питам кога  и изцяло ли ще е.
Ако трябва да съм честна, в този вид Мания ми допада повече. Преди парцаляците бяха повече.

# 609
Никога досега не съм виждала толкова висока цена на килограм за секънд хенд - 79лв килото. Направо не знам как е възможно дори...

# 610
  • Sofia
Дрехите разделени ли са поне на сектори с еднакъв цвят на стикерите или са разбъркани?

# 611
Последният месец направих немалко страхотни находки от Humana , но само когато са на лев-два Wink Просто не съм ги снимала.

Днес обаче, на 5лв реших да мина да видя какво има и открих едни обувки с които съм много горда! Просто трудно откривам този тип, които да ми стават и да са ми удобни. А тези са страшно удобни, меки на стелката и от естествена кожа на VRS (които май не съществуват вече) https://www.facebook.com/VRSfashion/photos/pb.100064501130026.-2 … 251546906/?type=3   и то за 5лв,
просто съм много доволна Simple Smile

# 612
Да, на много места направиха така мания. Ми то в мола по евтино или да хвана самолета и на Италия. Ай аман. И аз, като Евтинджоса, искам ниски цени и нещо изгодно.

# 613
  • Бургас
79 лв за килограм е прекалено. Ми то едно дебело зимно яке ще излезе по-скъпо там, отколкото на разпродажба в мола.

Аз днес съм много доволна от Ремикс. Всичко, което си избрах за мен, ми стана. Няколко чифта черни дънки/панталони за по десетина лева, скука за гледане Simple Smile Ще връщам само два чифта дънки за детето, но първо ще видя дали няма да станат на съседчето. По-добро да ги подаря на него, отколкото да дам 7 лв за връщането им.

# 614
Последният месец направих немалко страхотни находки от Humana , но само когато са на лев-два Wink Просто не съм ги снимала.

Днес обаче, на 5лв реших да мина да видя какво има и открих едни обувки с които съм много горда! Просто трудно откривам този тип, които да ми стават и да са ми удобни. А тези са страшно удобни, меки на стелката и от естествена кожа на VRS (които май не съществуват вече) https://www.facebook.com/VRSfashion/photos/pb.100064501130026.-2 … 251546906/?type=3   и то за 5лв,
просто съм много доволна Simple Smile

Мн харесвам нещата на тази марка...Обувките са топ,честито! 😉

Общи условия

Активация на акаунт