Нашите second hand находки- тема 49

• 82 644
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Вчера бях в Галакси център на Шипченски проход. Манията затваря! От 4.03 затваря и М-пулс.

Знаех ,си ! Въобще не зареждаха. Язък , магазин на 3-4 месеца. Толкова голяма зала направиха за нови дрехи , и супер тясна Б зала ... Дано разберат ,че с този маркетинг не им се получават нещата.

Може би ще я правят Fusion-  той нали е нов магазин? Те нали втоеник зареждаха.Може би заради това 😳

# 586
  • Пловдив
От Ремикс

# 587
  • Mostly in my mind
Привет.
Аз с едно въпросче.
Взех си страхотни мом дънки от местен магазин секънд хенд. Когато ги изпрах, видях,че имат кафяво ръждиви петна на места от кожения етикет отзад на колана. Напръсках с обезмаслител (само това имам вкъщи) и сега пуснах пак да ги пера, обаче ме съмнява да излезе. На някой случвало ли се е и има ли махане?

# 588
Привет.
Аз с едно въпросче.
Взех си страхотни мом дънки от местен магазин секънд хенд. Когато ги изпрах, видях,че имат кафяво ръждиви петна на места от кожения етикет отзад на колана. Напръсках с обезмаслител (само това имам вкъщи) и сега пуснах пак да ги пера, обаче ме съмнява да излезе. На някой случвало ли се е и има ли махане?
С лимонов сок или лимонтозу опитай. При мен с бледите петна изчезнаха, но наситените само избледняха

# 589
  • София
Мания-Люлин работи ли?

# 590
Не, затвориха (но не съм ходила да проверявам).

# 591
  • София
Трябва да е затворила. Няма я вече в списъка с магазини

https://maniastores.bg/shops?c=1&l=0&q=c&page=1

# 592

Нова блуза на Томи в Ремикс.

# 593
Супер находка!
Аз днес намерих дънки Ливайс за 5лв

# 594
  • Свети Влас
И аз да се похваля с моите покупки от Хумана Бургас по Богориди:
Скрит текст:

Извинявайте, че са така снимките !

Последна редакция: ср, 28 фев 2024, 17:27 от Габриела Радева

# 595
Не, затвориха (но не съм ходила да проверявам).

Е какво става с тези магазини?!
Ще вземат всички да затворят...Тъпо..

# 596
Четири сезона на Стамболийски до мола също е затворен. Може да е от няколко дни, но аз днес видях.

# 597
Четири сезона на Стамболийски до мола също е затворен. Може да е от няколко дни, но аз днес видях.
Поне от 2 седмици е, днес ще мина да проверя този на Д. Петков дали работи.

# 598
  • София
Поне от 2 седмици е, днес ще мина да проверя този на Д. Петков дали работи.

Работи, от няколко дни има табела 10 лв на килограм. Явно са в разпродажба.

# 599
  • София
А Четири сезона на Мария Луиза дали работи?
На Димитър Петков влизах преди около 2 седмици - мъжкото беше ужас, и по 20 стотинки да е бройката, няма какво да си купиш.

Общи условия

Активация на акаунт