Магазини Pepco 14

• 97 884
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
  • София

Сетих се за Пепко в Мега Мола, но не се ли води в Люлин 10?! Това не е толкова важно.
Ако има такива охлаждаща постелки в Люлин, може да се намерят  в Пепко в  Люлин 2. Там понякога има находки.

# 511
Купих такава от мега мол, но преди 2 месеца и за мен - да се охлаждам на работа Joy сядах върху нея, докато не ми смениха кожения стол с по-летен. Охлажда приятно, но бързо я затоплях (все пак съм доста повече кг от средно куче). Оставям на страна за 10 мин и е готова за ново охлаждане Joy

# 512
Мисля да се престраша в жегата и да се търкулна до Пепкото във втори. Дано да имам късмет, че и на котката не ѝ понася жегата 😥

# 513
  • София
Мисля да се престраша в жегата и да се търкулна до Пепкото във втори. Дано да имам късмет, че и на котката не ѝ понася жегата 😥

Моите котки търсят хладно.
Не знам защо, не ме привличат тези постелки.
Друг филиал на Пепко, където евентуално може да има останали бройки от тези постелки е този в Ринг Мола.

Последна редакция: ср, 17 юли 2024, 12:56 от Amiamo

# 514
Тези постелки са доста опасни за игриви животни, на самият етикет също пише да се ползва под наблюдение. Един нокът или зъб и ще бягате да търсите вет, така че внимавайте 🙏

# 515
Тези постелки са доста опасни за игриви животни, на самият етикет също пише да се ползва под наблюдение. Един нокът или зъб и ще бягате да търсите вет, така че внимавайте 🙏
Моята котка е в пенсионна възраст, но се зачудих 🤔. Защо са опасни , какво е съдържанието им , дори не съм ги виждала на живо 😳

# 516
Някакво желе, исках да взема преди 2 години, но се отказах бързо. Моите са терминатори 😁
Моята котка е в пенсионна възраст, но се зачудих 🤔. Защо са опасни , какво е съдържанието им , дори не съм ги виждала на живо 😳

# 517
Сега бях във втория Пепко Плевен (към Кайлъка), май имаше такива постелки (видях, че има постелки за животни, но не прочетох дали са охлаждащи).
Не си харесах нещо от намаленията, но пък си взех един пясъчен часовник - мисля, че са симпатични.

# 518
Имам снимка на моята подложка:

# 519
Депресирах се 😳. За котките как ще стане ?😳😳 На моята постоянно и се закачат ноктите някъде, и май ще се отказвам. Хвана ме шубето 😱

# 520
Водят се за кучета, никъде не пише за котки…

# 521
Опитах да пиша на лични, за да не спамя, но сте ги ограничили.
"Здравейте, ако позволите да споделя, ако се налага да ги оставя сами като е топло, слагам ледчета във водата в 2-3 купички, също съм ги забелязала, че стоят в мивката да се охлаждат. От форума за чинчилите пък откраднах идеята за мраморна плоча, която да стои в хладилника или фризера и да я оставяш на животинката Wink"
Депресирах се 😳. За котките как ще стане ?😳😳 На моята постоянно и се закачат ноктите някъде, и май ще се отказвам. Хвана ме шубето 😱

# 522
В пепко Враца има ли намаления бях харесала една лилава рокля но дали е намалена незнам

# 523
А аз да питам за постелка за котешка тоалетна (с дупки, в които попадат парченцата тоалетна като рови), дали има в Пепко?

# 524
  • София
А аз да питам за постелка за котешка тоалетна (с дупки, в които попадат парченцата тоалетна като рови), дали има в Пепко?

Не съм виждала. Бих купила, ако предлагат.

Общи условия

Активация на акаунт