Магазини Pepco 14

• 97 895
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Аз днес бях в два магазина в Плевен и беше празно, но през време, когато няма много хора и по улиците. Иначе през уикендите винаги е имало опашки.

Направи ми впечатление колко са различни стоките на двете места.

И какво като работят за 1000 лв? По-хубаво ли е да са безработни. В София може да има много опции за работа, но в много населени места няма.

# 556
  • София/Севлиево
Аз работя за по-малко като ЛА на големия,ама не се оплаквам.
При нас и преди съм писала,че персоналът са много любезни и в двата магазина.Вече се познаваме добре и винаги ми е приятно да влизам там.Имаме по 3 каси и почти винаги работи само 1,но опашки не стават.

# 557
Аз ходя в Пепко в Скай сити мол и почти никога не съм виждала опашка. Но и аз ходя в по-мъртвите часове, не се бутам в края на работното време или преди празници, след като имам възможност да отида към 14-15 часа. Персоналът не ми е правил впечатление нито с лошо, нито с крайно любезно отношение, държат се нормално.

# 558
  • София
За съжаление нямам възможност да ходя през делнични дни през деня. До работа ми е най-близко този до Женския пазар и на обяд обикновено е лудница.

# 559
Днес ходих; много симпатични есенни неща. Взех едно настолно огледало, което изглежда почти като това в брошурата на Лидл за другата седмица. Само че в Лидл е 25лв, а в Пепко - 10.
Не мога да го снимам, оставих го при родителите ми.
Харесвам декорациите. Тази година и Синсей, и Пепко, и Лидл залагат на гъби, тикви и жълъди Simple Smile

# 560
И аз преди малко си купих много красив есенен венец от Синсей, а от Петко си взех оранжева чаша с тикви и ароматна свещ с форма на тиква.

# 561
Мисля ,че е време да качите и по някоя снимка 🤔😀

# 562
Аз качих днес в темата за Синсей - тази вазичка:

Имаше я в Синсей за 5,90 , в Пепко е 5,50. Гъбите са два вида, в различни цветове.
https://www.sinsay.com/bg/bg/vaza-za-tsvetya-975bx-22x

# 563

Ето и моите придобивки. Венецът е от Синсей  а кутията и чашата от Пепко

Последна редакция: нд, 08 сеп 2024, 09:31 от Poni69

# 564
Обичам есента, страхотна чаша ❤️и аз май ще ходя скоро 😃дали има нощници с дълъг ръкав 116 момиче

# 565
Poni69, кутията на каква цена е?

# 566
3-4 лева беше, изхвърлих бележката и не мога да ти кажа точно. Но кутията не е от най-големите, които са за захар и брашно, по-среден размер е.

# 567
Преди малко минах набързо за дреболии, и си тръгнах с мотивиращо шише за вода. Есенните чаши и свещи са много хубави. Сега се удържах да не взема, че имам доста свещи, но като нищо утре пак ще отскоча. Ето я и бутилката:

# 568
Показаната метална кутия с есенен мотив е 2.49лв.

# 569
Минах и аз днес през Пепко. Видях и кутията, и чаши и много други хубави неща, но бях с малката и ММ и не можах да разгледам на спокойствие. Тези дни ще мина и ще си накупя есенни декорации Blush

Общи условия

Активация на акаунт