Магазини Pepco 14

• 97 892
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
  • моята мила родна страна
Здравейте.
В Шумен има ли Пепко и ако има къде се намира горе долу? В сайта им не видях да има за този град. Имам път натам тези дни и се чудех.

4 магазина Пепко има в Шумен, ето ги на картата: https://www.google.com/search?q=%D0%BF%D0%B5%D0%BF%D0%BA%D0%BE+% … &bih=695&dpr=1.25

# 541
Да ви попитам, някой обръща ли внимание на обслужването на служителите, наблюдават ли ги....нещо като контрол има ли?Замислих се защото прави впечатление не само това което се предлага, а и начина.Посещавам много често магазина в Универсалния на Стара Загора, няколко пъти да не кажа всеки път ставам свидетел на много грозна картина.....имат една " госпожица" която винаги се прави че подрежда стока и коментира клиентите.Няма да казвам какви цветни епитети чух, а и не само аз тя говори високо.Не прави добро впечатление това.Аз съм клиент ще оставя определена сума в обекта им на която те разчитат.....искам да разгледам спокойно, но няма как да се случи, защото или ще си изблъскан или наруган.Грозна работа!Да не говоря,че това е най мръсния  и разхвърлян обект на веригата.Понеже ми е близо до работа и обичам да влизам така с някакво хубаво усещане, а то какво се оказа....реших да ви се оплача:astonished:

# 542
  • София
Жалко,че сте попаднали в такъв магазин и на такова отношение. В София много обикалям по пепко магазините и не съм имала разочарования.

# 543
Преди известно време говорих с управителка на един от магазините. Сподели, че им е много трудно. Непрекъснато търсят хора, но идват такива под всякаква критика.

Аз полудявам от това колко е бавно обслужването и как работи само по 1-2 каси. Да не коментирам и самите каси колко са бавни.

# 544
  • София
Не знам дали е заради лятото, но напоследък навсякъде чакам по много, заради работеща една каса.

# 545
  • На изток от Ада
С кума ми имахме проблем със друг магазин в Ст Загора..бяха нещо коментирали за нея.

# 546
  • София
Да ви попитам, някой обръща ли внимание на обслужването на служителите, наблюдават ли ги....нещо като контрол има ли?Замислих се защото прави впечатление не само това което се предлага, а и начина.Посещавам много често магазина в Универсалния на Стара Загора, няколко пъти да не кажа всеки път ставам свидетел на много грозна картина.....имат една " госпожица" която винаги се прави че подрежда стока и коментира клиентите.Няма да казвам какви цветни епитети чух, а и не само аз тя говори високо.Не прави добро впечатление това.Аз съм клиент ще оставя определена сума в обекта им на която те разчитат.....искам да разгледам спокойно, но няма как да се случи, защото или ще си изблъскан или наруган.Грозна работа!Да не говоря,че това е най мръсния  и разхвърлян обект на веригата.Понеже ми е близо до работа и обичам да влизам така с някакво хубаво усещане, а то какво се оказа....реших да ви се оплача:astonished:
може и да се наблюдава и дори да има оплакване, но в момента няма персонал, масово се бържат на работа хора просто защото няма кои да дойде, на никои не му се работи за 1000 лв...

# 547
  • Somewhere far away
Аз по пътя на логиката, не мисля че има контрол. То ако имаше, те нямаше да се държат така.

# 548
И аз не мисля, че има контрол. Първо, наистина няма хора за работа, второ, това е много голяма верига с евтини стоки, както и да се държат - пак ще се купува. И аз се изнервям и тропам с крак, но си чакам на опашката, защото ми харесват домакинските и тематични неща, които продават. Пък и то няма кой да ги контролира, управителя и той е дереджето на служителите.

# 549
Нещо се втелясвате май. И какво като коментира ... да си коментира.
Аз пък и опашки не съм виждала в Пепко никога, обикновено да има 1-2 човека пред мен това е най-многото, което съм чакала.
Единствено ме дразни, че никога не знаят дали имат нещо и къде е и като питам най-лесно им е да кажат - няма, а всъщност има.

# 550
  • София
Нещо се втелясвате май. И какво като коментира ... да си коментира.
Аз пък и опашки не съм виждала в Пепко никога, обикновено да има 1-2 човека пред мен това е най-многото, което съм чакала.
Единствено ме дразни, че никога не знаят дали имат нещо и къде е и като питам най-лесно им е да кажат - няма, а всъщност има.

В кой град/магазин е това? Обикновено винаги има много хора и една работеща каса, където ходя аз.

# 551
Преди коледните празници има по много хора на касите...😁 И към края на работното време също.

# 552
Във Варна навсякъде е ад с тези каси. То не е казано, че трябва да има 20 човека, дори да са 4-5 - системата работи толкова тромаво, а служителките работят с такива бавни движения, че и от толкова ме хваща нервата. Втори служител се вика само ако вече има 10-15 човека.

# 553
  • Русе
Във Варна навсякъде е ад с тези каси. То не е казано, че трябва да има 20 човека, дори да са 4-5 - системата работи толкова тромаво, а служителките работят с такива бавни движения, че и от толкова ме хваща нервата. Втори служител се вика само ако вече има 10-15 човека.
Оо, във Варна преди месец пазарувах на Колхозен пазар и в Гранд мол. На първото място 4-5 човека опашка с пълни кошници, прозавачките сръчни, ама пак почаках. На мола само едно момиче, което трудно говореше български, пред мен само двама мъже явно решили да обзавеждат кухня, взели някакъв списък, ама току ту единия, ту другия се присетят за нещо. Питат я, тя не може да им отговори... За една кухненска дъска и една стелка за пода чаках 10 минути.

# 554
В кой град/магазин е това? Обикновено винаги има много хора и една работеща каса, където ходя аз.
В България мол ми е домашния магазин. През седмицата следобед хора няма в магазина, та камо ли опашки. И за целия мол важи това общо взето - влизаш с кон, излизаш с кон.
В Парадайс и Парк също не съм чакала, но пак не съм ходила по пикови часове вечер или уикенд.

Общи условия

Активация на акаунт