Магазини Pepco 14

• 98 017
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
Вчера бях в Пепко- много странно ми беше, че имаше много малко чаши, винаги има по много видове...А от показаните тук чаши, чинии и купички с котки (за хора🙂) нямаше изобщо.

# 196
Още от края на декември е беднотия от към видове чаши, а и бройки. Аз поне в едни и същи 3-5 магазина ходя. Щом свършиха коледните комплекти и модели, стелажите се изпразниха. Преди всеки ред беше пълен с различен модел, а сега са само 5-6 модела разхвърляни на целия стелаж. Даже сега има много, преди нова година почти бяха празни.

Последна редакция: ср, 24 яну 2024, 21:03 от Morkovelka99

# 197
  • София
Нашият е разхвърлян. Персоналът е изнервен. Не успява да се справи.

# 198
Аз съм била в няколко магазина в София и не са били разхвърляни.

Моля да споделите кои магазини имате предвид?

# 199
Аз бях миналата седмица в люлин 6 и не видях нищо намалено.

# 200
  • София/Севлиево
Аз съм била в няколко магазина в София и не са били разхвърляни.

Моля да споделите кои магазини имате предвид?
В Джъмбо плаза,Мол България,Дъ мол,в ж.к.Изток също,Парадайс център,София Ринг мол.Също в два магазина в два от моловете във Варна,в Търново магазинът до Практикер и при нас в Севлиево в двата-никога не съм видяла нахвърляни дрехи.Натрупани кашони с неизкарана стока да,но не и дрехи по земята.

# 201
Тези дни се разходих за домашни балеринки до близкия магазин и останах приятно изненадана. Бяха на половин цена, а отделно на сина купих 3 тънки блузки общо за 13 лв, че все не стигат. Както и много готин панталон намален на 10 лв. Той е преходна номерация между дете и тийнейджър, и предишни пъти като съм гледала, нямаше много избор.

# 202
Моля посещаващите магазини Пепко извън София, да не коментират публикацията ми за бъркотията в Пепко. Написах коментара си за магазините в София.
Идете в Букурещ да видите кочина. Аз такова нещо в Пепко магазин в България никога не бях виждала!

# 203
И аз посещавам 5 различни магазина в София - няма бъркотия.
Но не във всички има от хранителните им продукти.

# 204
И аз не съм попадала на бъркотия в софийски Пепко.

А що се отнася до продавачките - някои не са особено любезни и не оказват съдействие за намиране на даден артикул.

# 205
В София съм била в Пепко в Мол България и в това в Ринг Мол. И в двата магазина не е имало никаква бъркотия, напротив, бяха много добре подредени и организирани. Продавачките бяха нормални, нито много любезни, нито троснати и намусени.

# 206
Нашият магазин е много подреден,а има адски много текстил разположен на малка територия.И нещата не са само върху закачалки,направо не знам как смогват момичетата,наистина.

# 207
В България мол единственото разхвърляно винаги място е при момичешките обувки - голяма кочина. Ровили и хвърляли по земята или където си паднат самостоятелно. В останалата част е доста подредено, на мен определено би ми изболо очите ако не е. Персоналът е любезен, но и често се сменят, всеки път са различни като отида.

# 208
Любимото занимание на детето ми е с тези мънички неща. Радвам се, че ги има и в Пепко

# 209
Е , аз съм била в Пепковците в Люлин, Надежда и Обеля .. Разхвърляно не съм видяла никъде ! Празно да, но не и разхвърляно 🤔 ... Веднъж се спънах в една закачалка , но аз си се бях заблеяла , а жените тъкмо подреждаха стока, извиниха ми се , макар че вината беше моя 😑

Общи условия

Активация на акаунт