Седмокласници 2023/2024 - тема 4

• 39 712
  • 775
  •   1
Отговори
# 375
Весела ваканция на малчуганите! Да, много благодаря, ако споделите. По математика вече го предложих на един подрастващ тийнейджър.

# 376
  • у дома
Весела ваканция на малчуганите! Да, много благодаря, ако споделите. По математика вече го предложих на един подрастващ тийнейджър.
Ако е този по мат от ОТ може ли да го споделите?

# 377
# 378
Весела Коледа и от мен на всички! Да са ни живи и здрави децата и много сили да имат, за да се справят с "изпитанието" НВО. И ние да сме здрави и да ги подкрепяме по пътя им Grinning

# 379
  • София
Весела Коледа, момичета! Нека в домовете ни царуват здравето, щастието, късметът и благоденствието Kissing Heart

Моите също бяха на пробните на ОТ. Споделиха обаче, че по БЕЛ е имало доста въпроси от четене с разбиране, около 17 по спомен. Не знам дали ще бъде показателен резултатът, не ми е ок като формат. Дано следващият път не е така. По математика е било малко хаотично - дали са им заедно и двата модула, девойката се е объркала и започнала да решава втори модул. Замислям се дали изобщо да ги записвам на следващите пробни там, дано организационно се подобрят нещата.

# 380
Весели празници!
beb4o_fb, за пръв път чувам пробни изпити, които не са по формата на НВО, много странно.

# 381
  • София
faviana, аз също се изненадах. Като ги върнат на 06.01 - ще видя дали е така или просто девойката ми се е подвела.

# 382
Честита Коледа на всички! Пожелавам Ви здраве, мир и спокойствие вкъщи! Радост и успехи през новата година!

# 383
Честито Рождество и от мен! Нека бъде светлина и здраве!
Вчера едва ви прочетох. Явно скоро не съм влизала ли...или вие сте се развихрили тези дни.
Моята ходи на пробна по БЕЛ в ОТ на 16.12. Преди ваканцията успяха да й дадат работата и да коментират грешките(вероятно защото е външно дете). Има какво да се желае, но моята рядко отваря книга и това си личи, трудност има с преразказите, но учителката й я напъва здраво, 4 текста й е дала за ваканцията.
На пробна по Мат ще я пусна след април, че още не са взели движение, а по пробните гледам има.
От Мат малко почивка, че за класното порешава задачи, да видим колко ще има. По БЕЛ  има 5.
За Коледа получи маратонки, че старите са бели и стават на ... в тази кал в Столицата.
Моля за достъп до пощата, че и аз нямам.
Весело посрещане на 2024год!

# 384
  • София
Честито Рождество Христово!
Пожелавам здраве и просперитет  на всички!
Да се оплача, че тази година за празниците не можахме да мръднем никъде, дори за разходка😕.
Наборките по цял ден пишат домашни. Толкова много са им дали, както от курсовете, така и от училище, че си мисля, че дори 2 ваканции от по 10 дни няма да им стигнат. Отделно след ваканцията, още първата седмица ги чакат 4 контролни по разказвателните предмети.
Става ми мъчно за децата, нямат и минута свободно време, дори не могат да починат като хората.
Да ви попитам, случайно някой дали има следното помагало по МАТ в pdf вариант:
.
Искам да ви пожелая весело и незабравимо посрещане на новата година, заедно с любимите ви хора!

# 385
  • при моите любими
Ние го имаме. С какво мога да помогна?

# 386
Ние също го имаме.

# 387
  • София
Ние го имаме. С какво мога да помогна?
По-скоро ме интересува дали някой го има на пдф файл, за да си ги разпечатвам тестовете, както и бланките за отговорите.

# 388
  • София
Момичета, затрила съм паролата за достъп до пощата, може ли някой да ми я изпрати? Оказа се, че имам вкъщи ПИ по математика на ОТ, една отзивчива мама го почисти от писаниците на сина ми и ми го изпрати. Искам да го кача в пощата. Нямам все още отговорите обаче.

# 389
За много години ❤️
Нека си пожелаем здраве и щастие и успешно преминаване през матурите. Всички деца да имат хубави резултати и да влязат в мечтаното училище.☘️
Писах, че ние учим в самостоятелна форма поради определени причини. Взимаме изпитите на 2 пъти - февруари и май. Искам да попитам за изпитите, които ще ни останат през май - там ще остане изпита по КМИТ. На мен това ми е най - трудния предмет и по - точно компютърното моделиране. Нито го разбирам, нито мога да го обясня. Другото да - текстовите документи, таблици, диаграми, презентации, ама това е мъка.
Въпроса ми е - има ли някъде като курсове ( дори и онлайн ) , където могат да обяснят на детето за този Phyton( не знам дали се пише така ) и Java script какво се прави, може и присъствено да е , може и някакъв ускорен курс. В нашия малък град няма нито курс, нито учител. Попитах, ама не намирам.
Много ме притеснява този предмет. Няма да е балообразуващ, ама все пак да мине изпита. Досега някак минахме , ама сега сме в безизходица.
Благодаря много на всички отговорили.☘️

Общи условия

Активация на акаунт