Седмокласници 2023/2024 - тема 4

• 39 145
  • 775
  •   1
Отговори
# 120
Може ли някой да сподели верните отговори на втори модул Пробен Изпит на Междучасие по Математика

Последна редакция: нд, 10 дек 2023, 21:31 от werap

# 121
При нас ще правят пробни в училище само един път, през април. Очаква се да са след часовете, но ще видим. Иначе класната по БЕЛ е по формата на матурата, дори входното също беще така.

# 122
Направо съм изумена как при вас се правят пробни изпити в училище. При нас направиха проекти по двата предмета и за 3те седми класа сформираха една група. Моят категорично отказа да ходи на тези занимания - много шумели децата, госпожите прекарвали половината време в укротяване на говорещите.
Иначе днес 3-4 часа попълва работни листи пак по БЕЛ. Явно не им казва госпожата периодично да попълват и очаква те сами да го правят. Ама уви ...  Днес половината клас му звъня да го пита, така че явно не е в неговия телевизор повредата. До преди малко прави и проект по Труд и предприемачество... Единственото, което правят децата в тези часове е да играят на телефоните си. Тя също си гледала в телефона през целия час. И сега презентации за Коледа, за да се отчете дейност. Чакам и останалите да се сетят, че са назад с оценките след празниците. Класното ни по БЕЛ все още е планувано за петък 22 декември... По математика е все още с една оценка. Поне вчера си прекара добре с приятелите и покара кънки. Днес ходихме и на коледни базари да разгледаме. Дано да минат по-бързо тези две седмици до Коледа.

# 123
Може ли някой да сподели верните отговори на втори модул Пробен Изпит на Междучасие по Математика

Ние до тези решения стигнахме:

# 124
Ето ги решенията на втората част от Междучасие
https://dox.abv.bg/download?id=80b088d206

# 125
Момичета, само ще помоля, като слагате постове с много снимки, да ги слагате в скрит текст, че така отива по цяла страница!
Иначе, Йорданка, много благодаря за подробните и прегледни решения!

# 126
Здравейте!

Не видях да са качени задачите от олимпиадата в Пловдив и затова ги споделям:

НОМ Пловдив

# 127
  • Пловдив
Моите днес ще правят класна по БЕЛ, като ще е ОЛВ. Много се притесняваха, защото съвсем скоро се запознаха с този вид съчинение. Едва два пъти са правили до момента и им още много мътно и трудно.
Класната по математика им е първия учебен ден, след ваканцията.

# 128

Ние до тези решения стигнахме:

благодаря!

# 129
Мойта седмокласничка днес се прибира и ми сервира, в четвъртък ще правят пробна матура по математика , много малко време за подготовка имат според мен и другата седмица класно по математика!

# 130
Е каква подготовка, те текущо си учат нещата, не би трябвало да трябва специална подготовка, че да нямат време. Нали всеки ден решават задачи, а някои деца и на уроци ходят. Мисълта ми е, че не е някакво изненадващо това, че "да не са подготвени". Аз поне така си мисля...

# 131
  • София
Пфу, изпуснах ви.

# 132
Аз май разгадах загадката със стария сборник - явно класната им казва и страниците и по старите издания, ако някое дете ползва сборник не последно издание.
В момента решават задачи за път, скорост, време. Май ги схвана, нямахме време за упражняване тази вечер.

# 133
Момичета, този сборник по МАТ на изд. Рая, никъде го няма.
Вие от къде си го купихте и дайте нещо друго, с решени и обяснени подробно задачи, ьа деца, които се готвят сами за НВО по мат.,което да го има в книжарниците.
Поръчка от издателство за 1бр сборник не ми се прави.

# 134
  • В Страната на чудесата
Много хубав сборник. За съжаление - дотук неотварян.
Лятото беше с доста по-добра корична цена, обаче. Flushed
Утре и вдругиден - директорски контролни ни предстоят. В четвъртък - класно по БЕЛ. Вълнуваща седмица се очертава. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт