💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 30/

• 44 899
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
Яси, според мен е фотошоп. Thinking

Да, Ханде е виновна, че Керем се изявява като инфлуенсър. Grinning

# 106
  • София
Flowers Herb Момичета, попаднах на тази снимка ...
знае ли някоя от Вас, с какво е свързана?
Ханде е прекрасна ...

освен арабската буква при вазата с цветето, чудно...?

https://photolab.me/d/27695765

МикиFlowers Hibiscus
Обработена снимка Smirk

Последна редакция: чт, 07 дек 2023, 21:38 от Dilemi

# 107
  • София
Тина, проблем няма. Проблемът си го правят феновете на този и онзи. Щом Джанер може да е инфлуенсър, защо Керем да не може. Ето тук е проблемът. Това делене на наши и ваши. Ако Ханде и Керем сега бяха заедно това нямаше на никого да прави впечатление. И точно затова, нарочно дадох този пример с почивката им в Бодрум и не съм казала, никъде че Ханде е виновна, така че не ми изопачавайте думите.  Също дадох и Джанер за пример.  За него никоя не коментира и не се дразни, че се занимава с инфлуенсърство, а Керем им боде в очите. Аз не намирам нищо срамно и нередно в това всеки да прави, каквото харесва. В момента Керем няма сериозен проект, защо да не прави реклами през това време. Рекламата му за турските аеролинии беше прекрасна.

Тази снимка на Ханде е невероятна. Сякаш срещу мен е седнала Клеопатра. Много красива и величествена е Ханде на нея.

Последна редакция: чт, 07 дек 2023, 21:53 от БлагаВест

# 108
По каква причина да се коментира Джанер? Темата е за Ханде и Керем. Джанер не е актьор с милиони фенове, няма никакви проекти, нищо. Женен за сестрата на Ханде. Все едно да сравняваш ябълки и домати. Ми няма общо. Дали Джанер, дали Ханде, дали някой друг, инфлуенсърските напъни са жалки и не са за хора на положение според мен.

# 109
Линде, ти сериозно ли.... 🙄
Джанер е никой.. докато Керем е актьор с милиони последователи и е длъжен да поддържа някакъв статус и реноме...
Рекламата на барчета и мивки ми е обидна като негов фен, .. и го приемам като подигравка..
Ако ще се прави на второразряден инфлуенсър и шут най - добре е да се пробва в цирка..

# 110
Flowers Herb Благодаря, момичета! Relieved
И цент няма да дам за да го видя с черпака или да ми промотира "великта" Гюнефер!
Иска ми се нещо да го отрезви, ...

Страдам като за мое дете. Влачат го към обезличаване, а често и към нескрита ирония...

Надявам се да продължи работата си по този проект.

Сравнението с Джанер или друг  е недопустимо...
Има всички силни карти, следва да ги изиграе правилно.

За да му се радваме така!

# 111
Доколкото ми е известно, Гамзе и Джанер се водят инфлуенсъри. Това работят основно, така са написали и двамата в профилите си. Не пише, че е архитект или че работи в момента като такъв.

Накратко, на мен не ми е приятно, че от BMW, Under Armour и турските авиолинии, Керем скача на протеинови барчета и плочки. Ние чакаме проекти, а той тепърва ще се оглежда за такива на платформа. Нещата там не се случват бързо. Докато си избере проект, събере екип, снимат и монтират, това ще отнеме година. Очаквам да излезе нещо с Керем на платформа най-рано края на 2024. А да чета, че трябва да си почива, от края на август го прави. Достатъчно спаха с Ханде две години.

И Ханде да снима такива подобни работи, пак няма да ми е приятно. Още й се сърдя, че пусна инстаграма си платен. Голяма глупост, хубаво че го махна.

Последна редакция: чт, 07 дек 2023, 22:11 от midnight__sun

# 112
  • София
Линде, ти сериозно ли.... 🙄
Джанер е никой.. докато Керем е актьор с милиони последователи и е длъжен да поддържа някакъв статус и  реноме...
Рекламата на барчета и мивки ми е обидна като негов фен, .. и го приемам като подигравка..
Ако ще се прави на второразряден инфлуенсър и шут най - добре е да се пробва в цирка..
Тина, ама ти сериозно ли???
За мен няма срамна работа. За Керем също. Той не е от "кралското " семейство та да се срамува и да дели, коя работа е подходяща за неговия статус и реноме... Винаги е казвал и подчертавал, че е работил хиляди неща, минал е през всякакви етапи и трудности в живота си. Никога не се е срамувал от това. Бил е шофьор на известни личности. И какво от това, че сега е известен? Точно това е нещото, което го отличава от главозамаялите се "звезди". Той остава земен. В живота стават такива обрати, че е хубаво човек да не забравя от къде е тръгнал.

# 113
Линде, щом за теб е ОК.., ОК 😎
За мен се подиграва с феновете си ( но това си е мое мнение, .. не държа някой да е съгласен с мен), и го приемам като лична обида..

# 114
На въпроса на Тина, не няма да вляза в клуба на Керем. И Ханде да има клуб, пак няма да вляза. С глупости не се занимавам, по принцип нали. Satisfied

Сними, слизай от балкона, ако обичаш. Satisfied Ела да ми кажеш здравей. Satisfied

А и да допълня, неприятно ми е, че Керем отнася такъв хейт и подигравки заради речта и поведението си. Не се радвам, не ми е приятно, че попадам на такива коментари от наградите насам. Обаче, гледайки видеата, ами сам си е виновен. Мениджър има уж, да му поддържа имиджа, да му търси проекти. Не да обикаля около него и да се наежва само като чуе, че го питат за Ханде. А и той се предполага, че трябва да знае как да се държи. Излизаш за 30 секунди и благодариш като хората. После си прави смешките.

Нищо персонално към никого в темата. Flowers Hibiscus За Керем пиша.

Последна редакция: чт, 07 дек 2023, 22:33 от midnight__sun

# 115
  • София
Линде, щом за теб е ОК.., ОК 😎
За мен се подиграва с феновете си ( но това си е мое мнение, .. не държа някой да е съгласен с мен), и го приемам като лична обида..
Ето тук явно мислим различно. Жалко че го приемаш така, като "лична обида".  Всеки според възгледите си за живот. Не виждам, с какво се подиграва Керем. Чета прекрасни отзиви на негови фенове, които го обичат такъв.  Човек трябва да е смирен, дори когато се издигне в живота. Животът си е негов. Ще си го живее както му харесва. Не е обидил никого, не е длъжен да се хареса на всички. Същото важи и за Ханде. И за нея чета много грозни обиди, но има и много фенове които я боготворят. Тя не може да угоди на всички. Те са хора като нас със своите недостатъци. Днес са известни и са на върха на славата, но не се знае утре какво ще им предложи живота.

# 116
Приемам го лично, защото съм си загубила много часове от личното време, което можеше да отделя на семейството, за да му туитвам сериала за да не го спрат, изпокарах се с толкова много хора в соц.  мрежи за да го "браня" от недоброжелатели, а той накрая се излага като .... да не казвам...
Не искам да те обидя и засегна с нещо, но в последно време Керем се държи като човек на силни медикаменти, направо не мога да го позная ( а в Туитър доста хора са на това мнение и то Керемки , да отбележа) и просто много ме разочарова.
Искрено се  надявам в най - скоро време да се усети и влезе в ритъм..
Но пак подчертавам, това си е мое мнение,  не искам тук в групата да има обидени и сърдити. Нали затова е форум да си казваме мнението 😉
И да допълня:
Ето такива реклами отиват на Керем

Последна редакция: чт, 07 дек 2023, 22:57 от tina-latina

# 117
  • София
Тина, споделяй си това което мислиш. За това е този форум. Няма сърдити и обидени, още по-малко пък за хора които познаваме виртуално. Не съжалявай за нищо, което си направила до момента. Така си преценила, така си постъпила. Но не се самонавивай, защото нищо не е такова, както ние си мислим.

# 118
Тина, май това не е Керем на промото за БМВ.Thinking Изобщо не ми прилича на него, нито в гръб, нито в колата.

# 119
Здравейте, прекрасни момичета!💞

Преди малко изгледах и 12 епизод на Bambaska biri. Пчелички, огромно благодаря! От прочетеното до тук мислех, че или завиват в посока да се харесат на турския зрител, или подготвят почва за появата на Доан. Защото без Доан историята няма как да бъде завършена. Харесах епизода въпреки дразнещите алчни леля и чичо, които смъкват нивото на сериала до типично махленско.

Сега не е време да мислим за себе си и да бъдем егоисти.

Най-здравомислещ в семейство Йозтюрк се оказа Туран. Невин приема решението му да разкаже всичко на Мюшереф като предателство. Депресивното ѝ състояние се засилва и я прави психично зависима от синовната признателност на Кенан. Ако можеше да чуе мъжа си, съобщението на Кенан или това признание: Винаги сте се борили за истината. Вие сте много смел... Семейството ви, колкото и да се гордее с вас, няма да е достатъчно. Не на всеки е провървяло да има такова дете., вероятно би осмислила последните 30 години от живота си.

Жена обича ли се само ако е станала майка? ... Една жена трябва да бъде обичана. Простичко е, трябва да я обичаш нежно. Разбра ли? А дали е родила дете или не...Просто да я обичаш...Ако си мъж, ще цениш тази жена и ще я носиш на ръце.

Много хубава среща на баща и син. Не само заради цитираното. Откровен разговор между мъже. Ако призраците от миналото им не съществуваха, семейство Йозтюрк щяха да са любимото ми сериално семейство.
Сцената в ресторанта с Лейля, корабостроителя 😏Йозгюр и Кенан бе забавно откровена.

Въпроси...
Какво ли се е случило с това малко момче, че да забрави кой е? В приюта да го знаят не Юсуф, а Доан.
И после...В опит да "изтрият" Доан са изтрили всичко преди него.
Какво ще провокира Доан да се "събуди"?
И въпроса на Туран: Ало тя ти прости сега, може ли да сте заедно?

Миси, това...аматьорското, много ми хареса.

Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт