Керем прави грешен след грешен ход. Пак казвам, ако не беше талантлив, нали, няма да ми дреме.Но спечели сърцето ми с таланта си и сега ме е яд да гледам как пропилява този талант. Буквално го пропилява.
Този летен проект си беше грешка, колкото и да харесвам Ай япъм /забелязала че от време оно, 90% процента от сериалите, които харесвам, са техни/ , колкото и да харесвам екипа на Пабло, колкото и да харесвам Керем. Че и Хафсанур ми беше симпатична от предишният ѝ сериал.
Но вместо да избере сериозен, драматичен сериал, където може да развихри таланта си, избра лежерен сериал с нищо незапомнящ се сюжет /слабо изпълнение на сценаристите/. Какво спечели? Нищо. А една пеперудка, да му е на кадем.
Нищо, следващото лято да избере още една романтична комедия, кво му пречи? Той вече влезе в категорията "актьор за ромком", ще го затвърди. После да няма "ама аз не получавам нищо различно като предложения". ...
Да се стегне, да си стегне екипа и ако държи на сериозна кариера да заработи като хората. Не казвам да поеме първата драма тип Гюлсерен, която му изскочи, но хайде де от 200 проекта на сезон по каналите, един ли няма дето да му допадне...
Турският дизи сектор е пренаселен. Днес Керем е звезда, заради Почукай на вратата ми. Но колко още лежи на тези лаври? И хората по света ще загубят интерес към този сериал. И ще чакат нещо ново. И ако Керем не им предложи това нещо ново, което наистина да грабне вниманието, ще го направи следващият младок.
Керем трябва да се съсредоточи наистина върху сериалите. Не върху реклами и незнамситамкавиверс глупости. Защото ще е следващият в категорията "Абе, имаше един, талантлив беше, ама ..."
Не губя надежда, има време да навакса загубеното време. Но да не губи още много време...
В момента имам чувството, че Керем се е съсредоточил върху това да бъде рекламен актьор, а не ТВ. Да, ама като ми рекламира това, и това, и това, и това... ами аман...
За мен например пример за добре развивана кариера е Салих Бадемджи. На пръв поглед не блести с нещо кой знае какво. Но само на пръв поглед. И той мина през ромком. Но в последните 3-4 години това момче не се спря да работи. И всеки път с различен проект, нямащ нищо общо с предният. Да, сред тях има и такива, които минаха в категорията "не съвсем успешни", но дори и в тях накара хората да говорят за таланта му, да му се възхищават, да го хвалят. Да не говорим и че междувременно не спира да играе и в театъра. Да, не е рекламно лице на 200 марки /май само на Лексус, ако още им е рекламно лице/, но пък не му и трябва. Трябва му, евентуално да си запълва банковата сметка, но в отношение на кариерата ... все тая. Като се каже името му, се разбира талант, развитие и респект.
И преди някой да попита защо е целият този ферман и защо изобщо пиша, ако съм разочарована. Ами защото наистина го харесах и когато човек, който ми е на сърце прави глупости, се дразня. Човек не се ядосва на тези, които са му безразлични. За тези, които са му на сърце, си пали /а моят фитил е къс, сори/
Може би в тази тема аз съм била сред малцината, които не примират по Ханде. Не отричам, не примирам, като талант ми е средно положение. Но и не отричам, че стъпките, които прави са много по-добре премерени. /а, да , асмо онази глупост с платеният инстаграм клуб беше фиаско, но бързо се усети /.Можеше и тя да каже "я мен си ме харесват като ром ком актриса, дайте следващият подобен проект", но не... Посегна към нещо различно, нещо по-сериозно. Развива се. Чест ѝ прави.

Може би чичо му или хората му, които искат да го убият. Нямам търпение. Най-накрая дойде ден за епизод.