💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 30/

• 44 910
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
Хаштагът на епизода тази вечер е: #başladığımızyer (откъдето започнахме)
Но феновете няма да туитват с него в знак на протест срещу Фокс и отношението им към сериала.

Ако някой има желание ---> това е правилният: #BambaşkaBiri
От Бурак:
https://twitter.com/i/status/1733140879060209788
.. и малко в цвят Wink

# 136
  • София

Според мен, когато един артист/човек ти е безразличен, не се вълнуваш много какво се случва с него и около него. Четеш, слушаш, гледаш, правиш си и ли не някакви изводи и толкова. Smirk
Но ако по някаква причина го харесваш, някак не ти е все едно как върви кариерата му, с какво се занимава, какво пишат и говорят за него. Rolling Eyes Така и с това си обясвнявам честите дискусии за ангажиментите, слуховете, новините около и за Керем. Искаме да има стойностни, значими служебни ангажименти, искаме да го гледаме в хубави и запомнящи се филми. Satisfied
Толкова по темата Stuck Out Tongue Closed Eyes

На феновете на ДЧ пожелавам да гледат тази вечер вълнуващ епизод!

# 137
От 8 часа наше време ли ще започне днешният епизод? Нямам търпение!

Честит празник на всички настоящи и минали студенти Simple Smile Аз от днес съм болна и ми е тегаво много, та сериала ще ми вдъхне малко емоция и настроение ..

# 138
Дали се отнася за Ханде?

# 139
Gift Heart
Красота:

# 140
Благи, какво да ви питам в анкетата? Thinking

Много ми е уморено, ама ще гледам да не заспя по време на епизода. Grinning

# 141
  • София
Уау каква красота.   

Тук Ханде веднага ми навя асоциация за една невероятна песен на Крис де Бърг "The Lady in Red".

# 142
# 143
Здравейте, прекрасни момичета!💞

И аз да се изкажа 😊относно "Пеперудите"...
Най-заслужена награда - Салих Бадемджи. Гледала съм го в последните му проекти - силна актьорска игра, интересни, завладяващи и разнополюсни превъплащения. Понеже Мирка посочи "Любов под наем"...не се сещах какво е играл там, погледнах и уауу - страхотно израстване на онова момченце до завършен актьор. По препоръка на Алекс и при повече свободно време бих изгледала и "Лъжецът".

Най-удовлетворяваща и приятна реакция на партньор - Каан при връчване наградата на Пънар. Гордост!

Хафсанур и Керем - красиви, харизматични, много стилни. Керем... искаше да е оригинален и забавен. Давран - бърза реакция и в тон с него, без подигравка (според мен). Останалото - кой както го усеща.
Най-учудваща и оставяща неприятно чувство в мен реакция - разменените погледи и усмивки между Керем и Гюнфер при думите на Хафсанур: моят най-любим партньор, посочвайки Керем. Задкулисни игри...?
Напоследък не ми се коментира Керем, защото виждам повече показност, отколкото искреност, но може би проблемът е между моите уши.

За "Mevlana Mest-i Aşk" - ще повярвам, че е на екран, чак като го изгледам. От 2020 година го чакам.

На всички, очакващи "Друг човек": Приятно гледане!
На останалите: Приятна и спокойна вечер!

# 144
Добър вечер, мили момичета, Flowers Hibiscus

Нека се насладим на интересна и завладяваща серия!

Много ми харесаха постовете ви, но ще ви отговоря след епизода.

Ако ще има руски превод в ефир, най-вероятно ще е тук:

https://turkrutv.tv/sovershenno-drugoy-chelovek-13-seriya.html

Приятно гледане на всички! Остава 1 минута до началото на фаталния 13-ти епизод!

# 145
Лоши новини за превода. Почти бях убедена, че така ще стане, защото днес превеждат и другите два сериала и няма кой да се занимва с нас. Sad

"Добър вечер. Поскажете моля днес ще има ли онлайн превод?
Здравейте, не най-вероятно. "

Това, което мога да направя аз е да го гледам утре по обяд, ако имам време и да ви го разкажа набързо, ако има нещо неясно от епизода. А се очкава огън серия. Като видях Бурак, какво стори си е сложил си плюх в пазвата Joy

# 146
Ужас, защо почват така рано!
Не ми харесва в петък. Голямо бързане в моя случай Grinning
Хахаха, Благи, Доански епизод ще е Joy плюй още веднъж!
Слънце, туитваме ли?

# 147
Лошо, явно тази вечер ще сме само с картинките.
Жалко, че Петък е пагубен ден за нашия сериал отвсякъде!

# 148
Благи , сигурна съм, че ще разгадаем събитията и по картинки. Grinning А и ние хващаме вече от турския. Sunglasses
Можем след финала да ти кажем конкретни сцени да преразкажеш, не целия епизод,  но като цяло аз предпочитам да е изненада. За кой ги пишем тези субтитри? Не си губи времето в резюмета. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 149
Пеперудке, просто се наслаждавай… още малко… Heart
Русокоското защо е с Тахир? Някой хвана ли?

Последна редакция: пт, 08 дек 2023, 19:54 от Cocodoggo_mom

Общи условия

Активация на акаунт