💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 30/

• 44 911
  • 730
  •   1
Отговори
# 150
Приятно гледане, аз ще пропусна. Надявам се по обяд да го качат с дублаж и ще го гледам.

# 151
  • Кърджали
Здравейте, прекрасни момичета!💞

И аз да се изкажа 😊относно "Пеперудите"...
Най-заслужена награда - Салих Бадемджи. Гледала съм го в последните му проекти - силна актьорска игра, интересни, завладяващи и разнополюсни превъплащения. Понеже Мирка посочи "Любов под наем"...не се сещах какво е играл там, погледнах и уауу - страхотно израстване на онова момченце до завършен актьор. По препоръка на Алекс и при повече свободно време бих изгледала и "Лъжецът".

Най-удовлетворяваща и приятна реакция на партньор - Каан при връчване наградата на Пънар. Гордост!

s...v, задължително. Онова там е друг Салих, друга вселена. Това беше сериалът, в който си казах "уау, този е наистина добър.". За мен това ще си остане ролята, която първо ще изниква в съзнанието ми като се спомене името му.
А за Каан и Пънар и реакцията му... Този екип е невероятен, много подкрепящ се, и Каан винаги неизменно прави две неща 1. Отдава заслуженото на Сема Ергенекон за сценария, 2. Показва пълната си гордост и подкрепа към Пънар. Това е нещо, което не се е променило вече трети сезон.

Приятно гледане на Бамбашкато. Пожелавам ви интересна серия. Пък каквото сабя покаже.

# 152
Фокс стрелят право в сърцето. На първите ни реклами - трейлър на заместниците ни Grinning

# 153
Ели, Ясемин препоръча на Лейля добър адвокат.  Оказа се, че работи за русокоското.
Не разбирам и дума. Ама гледам картинки.

# 154
Ели, Ясемин препоръча на Лейля добър адвокат.  Оказа се, че работи за русокоското.
Не разбирам и дума. Ама гледам картинки.
Тъй тъй, и аз Grinning

# 155
Ще е голям майтап утре да сме в Зелено и в трите категории ( а дано Hands Pray) при този саботаж отвсякъде. Пичовете рекламират всичките си сериали освен нас Sunglasses... Обаче мачът приключва като свири съдията... така, че Фокс да не си вкара автогол в последната минута и да се чуди какво да ни прави .. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 156
Миси, Фокс хич няма да се чуди. Simple Smile Ако ще утре и +1 да сме
Кенан май разпитва мама М за Идрис, тя му каза , че нищо не е чувала за него от години

# 157
Тук съм. Да разбирам, че съм изпуснала повече от половин час от епизода. Много рано е започнал днес.

Ели, туитвах, но и един туит не съм дала за хаштага на Фокс. Satisfied

Ханде е огън.

# 158
Слънце, най-важното, което се случи е, че Лейля видя в болницата Идрис и тръгна след него. Естествено той ѝ се изплъзна Grinning
Но тя навърза нещата, позна, че той е и на снимката с бебе Юсуф

# 159
Няма и озвучка днес. Нищо де, тъкмо ще ми е по-интересно да превеждам и после и на вас да гледате. Satisfied

# 160
Скучно ми е без Благи, ама и отсега ми е носталгично… няма как да пропусна Cry

# 161
Благи, скучно ни е без теб. На английски, арабски няма ли озвучка? Satisfied

Туран се обади на Кенан, че майка му е в болница.
Мислех, че е минала тази сцена.

„Никога не мога да забравя, че ме нарече егоист, Туран…“

https://twitter.com/bambaskabiritv/status/1733191201325498703

# 162
И аз изтървах началото, Невин иска да сдобрява Кенан и Лейля сега.

Много ми е уморено, момичета, ако изчезна, да знаете какво е станало. Sleeping

# 163
  • София
Лейла започна да ги отстрелва по домова книга  с Туран и Идрис. Давай Лейлаааа! Серията до тук е просто бомба. Чакам включването на Доан. Кенан е като плазмодий.

# 164
Тя Лейля едва сега започва Grinning нямам търпение да види записа на Доан
Доан пак ще прави пакости:
https://x.com/handemiycan/status/1733158521263346124?s=46
Няма какво друго да снимат на такова място Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт