💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 30/

• 44 323
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
Доживяхме....
Mevlana Mest-i Aşk ще бъде в кината на 29 март 2024 г.!

Да си припомним трейлъра ...

Sunglasses
https://sinemaport.com/haber/yildiz-oyuncu-kadrolu-mevlana-mest- … -ibrahim-celikkol

# 91
Страхотна новина, много се радвам за Ханде
Ново от Керем

# 92
Ау, 29.03 - на рождения ми ден Grinning Няма да забравя значи и ще чакам да видя дали новината ще излезе истина. Отдавна загубих надежди за този филм. Преди колко време го снима Ханде? 4 години? Thinking

# 93
# 94
  • София
Ето една новина, която изключително много ме зарадва. Чакаме този филм вече две години. Явно са се разбрали двете държави и филмът вече може да стартира. Очаквам една много силна продукция и успешна роля на нашата Бамби.

# 95
Нова реклама? 🙄

И нещо за Ханде 😊

# 96
Ето това е новина, след колко време!
Поли, и аз ще запомня, 10 дни след моя рожден ден Grinning
Ето кой гледа кучетата на Ханде Grinning

Някой знае ли дали живеят близо една до друга Ханде и Гамзе? Замислих се колко ли е удобно и по-лесно, ако са си близко в този огромен град.
“На ви кучето, аз отивам да се разправям с Доан” Grinning

Последна редакция: чт, 07 дек 2023, 19:15 от Cocodoggo_mom

# 97
# 98
Flowers Herb Чудесна новина за Ханде!
Дано имаме възможност да ѝ се насладим в типично ориенталска тематика и то с всепризнати актьори и от двете страни на коподукцията. / Един месец преди рождения ми ден, ха, ха ... ще ме вади от Сатурновата дупка/

# 99
Кралицата ..

... да му мислят аматьорите ... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 100
Запомних ви рождените дни сега. Трябва да се отбележите в темата, иначе аз ще го направя. Satisfied

Чакаме тогава.

Не разбрах какво ще снима Керем? Тази година след като купи къщата имаше сторита с Хектор в един мебелен магазин. И сега ли да очакваме нещо подобно? Ще снима, пък ще му ремонтират банята без пари?

# 101
Слънце, инфлуенсърство Grin

# 102
  • София
Керем явно е прихванал от Ханде. Двамата бяха безплатно на почивка в Бодрум през м. 08.2021г. Този вид бартер Реклама срещу Почивка е доста разпространено при тях. Значи не само той е инфлуенсър. Пък и сега е модерно да си инфруенсър. Като гледам зетя Джанер, който е инженер, а не спира да инфлуенства, вместо да работи по специалноста., значи е по-престижно. 

Ето за тази почивка става дума...

# 103
Flowers Herb Момичета, попаднах на тази снимка ...
знае ли някоя от Вас, с какво е свързана?
Ханде е прекрасна ...

освен арабската буква при вазата с цветето, чудно...?

# 104
Линде, точно тук е проблемът.
Преди година най- големите фенки на Керем - Керемките голям хейт срешу Джанер  че бил инфлуенсър. Как не го е срам, само мързеливци и пиявици ставали такива. Това били "отрепките" на обществото... Обаче година по- късно Керем започва да става точно такъв...
И сега Керемките се обърнаха, обаче хората помнят...
И губещ в цялата ситуация е Керем.
Колко от вас ще дадат 49 долара за да разберат любимия цвят на Керем  ( явно за новата година), защото основната информация за него отдавна циркулира из интернет..

Общи условия

Активация на акаунт