💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 30/

• 44 319
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
Втори сезон няма да има, на платформа  няма да ни местят. КенДо заслужава да умре, дали сам ще се гръмне или Лейла ще свърши тази работа, няма значение. В най-добрия вариант ще го вкарат в затвора. Двете му майки и баща му ще му ходят или на гроба, или на свиждане. Лейла ще се поболее от мъка и тя ще умре. Другите може и да живеят, но почернени до края на живота си. Кеф!

# 76
  • Кърджали
При така изградените основи .... това е положението
Да е мислил преди да почне да убива и да се прави на Съдник....

# 77
Миси, нямам търпение за хронологията ти Laughing
Мира, Шербета мъчих 1 епизод, след като изгледах Почукай на вратата ми и Любовта не разбира от думи. Изтраях може би половината и спрях. Не беше моето.
Рибарче си гледах 1 сезон с удоволствие, на мен лично си ми беше интересен. Актьорската игра на Мерт Рамазан Демир е страхотна за годините му и определено го изстреля в челните позиции! Афра също е добра актриса. 2 сезон смениха екипа и много, ама много се оплескаха, спрях го, адски скучни няколко серии бяха, но миналата седмица върнаха старите и избукнаха и върнаха интереса ми донякъде. Семейство го зарязах 2 сезон заради обсебеността ми от “Друг човек”. Докато “Казвам се Фара” си продължих, като изоставам с доста епизоди. Благи обожава “Семейство”, можеш сама да си направиш изводи. Ще си ги доизгледам, когато имам време живот и здраве догодина. Всеки с вкуса си, дай им шанс, то ще си покаже още от първите минути грабва ли те.
Никога няма да забравя първите минути, в които си пуснах “Почукай на вратата ми” Heart пръв и специален. После като си пуснах “Любовта не разбира от думи” си спомням как казах на майка си:”Абе не е същото, ама става.” После обаче го изгледах на един дъх, с безсънни нощи и риск да объркам лекарствата на някой невинен клиент Laughing абсолютно неадекватна бях!

# 78
Нося ви превод на цялото интервю, което са взели на Керем и Хафса преди да влязат на церемонията.
Скрит текст:
Добре дошли. На церемонията по връчването на наградите "Златна пеперуда" сме и вие ще получите награда. Нека ви поздравим. Какво бихте искали да кажете?
Х: Ще получим награда ли?
К: Така ли?
- Да.
К: Ок, дано, ще видим.
Х: Първо да кажа, че всички са много елегантни. Поздравления за всички. Ще видим.
К: Да.
- Свършихте много хубава работа заедно. Всъщност да кажем, че вече беше обявено, не трябваше ли да го казваме?
К: Не знам, ти знаеш по-добре от мен.
- Как се подготвихте тогава?
К: За кое? За тази вечер?
Х: Господин Керем, моля ви, след вас. Изненадайте ни малко.
(Гюнфер явно се обажда нещо)
К: Да, Гюнфер? Почакайте за момент, ще получа съвет от мениджъра си. Добре, ок. Не е било обявено. За щастие работих с чудесен екип, така че не съм направил много, те го направиха. Хафса?
Х: И при мен работата я свърши екипът ми, подготвихме се добре и с голямо удоволствие. Но разбира се, ако трябва да кажа за роклята, тя е на Vakko Couture.
К: И ти ли носиш Vakko? Аз също. Уау, това реклама ли е?
- Господин Керем, мисля че казвате "аз съм като тигър" , предвид брошката ви.
К: Обожавам въпросите ти, наистина. Виж, имам и пръстен с тигър.
Х: И аз имам.
- Уловихте страхотна енергия помежду си, ще продължите ли? Ще направите ли филм, проект, нещо на платформа?
К: Не мисля, че ще го направим веднага, но...
Х: Вероятно.
К: Вероятно, би ми харесало, защото Хафса е актриса с голям талант. Както каза уловихме страхотна енергия. Тя е актриса, с която е много забавно да се работи.
Х: Да.
К: Така че отново, защо не?
Х: Защо не? След известно време може да се съберем отново.
- Ще зададем последен въпрос, по-точно вчера излезе това. Пишеше, че сте с Хадисе. Не го казваме ние, има лъжци в социални медии, но...Имате ли обяснение за това?
К: Много добре го каза, лъжци в социалните медии. Обожавам Хадисе, уважавам я много, но няма такова нещо.
- Добре, благодаря. Последно да попитаме. Един добър приятел може ли да се превърне в любим? Може ли Керем Бюрсин да превърне своя добра приятелка в любима?
К: Ами не знам. Хафса, може ли да се случи нещо такова? Да попитаме теб.
Х: Попитаха Керем, а не Хафса.
К: Не мисля, че е много важно какво мисля аз по темата. Всичко е възможно.
Х: Да, всичко е възможно.
- Г-це Хафса, възможно ли е това за вас? Могат ли най-добри приятели да станат гаджета?
Х: Ако сме приятели от много години, не. Не е възможно.
К: Акиф, сега споделяме същото чувство в момента. Благодаря, страхотни сте.

От интервюто на Ханде и Бурак ми направиха впечатление 2 неща. Историята за вълка, която Керем беше споделил преди време. И думите на Ханде относно цензурата в турската дизи индустрия, които съвпадат с едно старо интервю на Керем. Той се беше изразил по същия начин. Не казвам, че са крали на Керем думите Joy, да не ме разберете погрешно, просто отбелязвам съвпаденията. Grinning

# 79
Мисля си за финала.
Всички помним поемата, на която Лейля се усмихна сладко, докато Кенан и рецитираше. После я чухме и от Лейля.
Според мен ще я чуем и трети път.
Припомням ви малка част от нея, която се е запаметила може би неслучайно в главата ми:

Лейля, махни се от мен, не съм за теб. Чувствам, че смъртта ми ще настъпи внезапно. Освен това съм лош, тъмен съм, малко съм грозен Лейла, върви си, не те искам...

Според мен неслучайно ни вкараха и русокоското в сериала. Представям си финала как Лейля е с дете около себе си, седи на пейка и чуваме гласът ѝ как си я чете наум.

Последна редакция: ср, 06 дек 2023, 23:03 от Cocodoggo_mom

# 80
# 81
Коко, аз преди няколко епизода писах, че си представям финал, в който Ясемин и Мурат са на гробовете на Лейла и КенDо, прегръщат се и тръгват към залеза. Единствените оцелели. Но може и Лейла да я оставят жива. Русокоското не ми е симпатичен. Друг да вкарат. Grinning Ако оставят Лейла с дете не знам дали ще ми хареса. " Това маме е татко ти. Сериен убиец." Grinning 

Слънчо, благодаря за фрага! Не спите, работите и по нощите Joy

# 82
  • София
Съвсем прясна снимка на Керем от онзи ден.

Знаем, че Керем винаги е бил фен на здравословното хранене. Не веднъж го е споделял. Това може да е натежало при взимане на решението да направи реклама на здравословите закуски Züber.

Не спря хейта към Керем затова, че говори на английски при награждаването му. Ей, голяма завист цари при комшиите. Не го приеха напълно и това си е. Но пък за сметка на това той има милиони фенове, по света, които го харесват, именно защото е различен, много различен. Един човек с огромно сърце, човек на света. Керем е израснал с този език и той интуитивно първо започва да мисли и говори на него. Феновете на Керем не са само в Турция. Напротив, огромната му фенска маса са извън Турция. Всички гледаха на живо неговото награждаване и го очакваха с голям интерес. Затова неговото  O`key беше отправено и към тези негови фенове. Излишен беше опита на онзи господин след него да го иронизира. Това показва липса на възпитание. Дори и да не го одобрява, не му е работата да се занимава с него точно на награждаването. А жените наредени зад него не спряха да се кикотят. Много грозно! Не Керем, те се изложиха. Това се нарича ЗАВИСТ!

Ето само две мнения на фенове, които казват много...

Последна редакция: чт, 07 дек 2023, 01:09 от БлагаВест

# 83
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много положителни емоции и добро настроение Wink

Gift Heart

# 84
Може ли да пуснете превода на интервюто на Ханде и Бурак  от руски!! Благодаря!! Извинявам се ако съм ви притиснила!!

# 85
Здравейте  🌞

Вера, ето го превода от руски ( цитирам Мира от пост #54)

Благи, Flowers Hibiscus превеждам го тук с помощта на чичко Гугъл:

„Цензурата убива тръпката от работата“: интервюта със звездите от турския сериал „Напълно различни“

Детективско-любовно-екзистенциалният (да, точно така!) сериал „Съвсем различен” се излъчва в Турция и почти едновременно по Кинопоиск Плюс. Разговаряхме с главните актьори Бурак Дениз и Ханде Ерчел , незабравимата цветарка Еда от „ Почукай на вратата ми “. Говорихме за новата им работа и защо турските сериали завладяха света, как решават проблема с цензурата в Турция и какви руски герои биха искали да играят.

Ханде Ерчел играе строг прокурор. Нейната героиня Лейла е принудена да направи труден избор между истината и любовта: не само мъжът, на когото е дала сърцето си, но и цялото й семейство не са такива, каквито изглеждат. Сериалът „Напълно различен” може да се нарече турският „Престъпление и наказание”: под детективския сюжет се крие драмата на героите в търсене на справедливост и границите, до които доброто може да достигне в борбата срещу злото.

В същото време това е изпълнен с екшън психологически трилър, вариация на странната история на Джекил и Хайд. Главният герой, изигран от Бурак Дениз, страда от раздвоение на личността. Неговата подличност, наречена Кенан, е известен телевизионен водещ, любим син от добро семейство и нежен любовник. Другият, Доган, е сирак от сиропиталище, станал свидетел на ужасно престъпление като дете; той се завръща след 30 години, за да накаже виновниците. Сами се досещате, че всичко в сериала е смесено до краен предел: има романтични и семейни отношения, психиатрична драма и екшън детективска история, която разказва и историята на истински престъпления.

Турски сериал със звездата "Почукай на вратата ми". Той е напълно различен. Така се казва

— В Русия турските актьори имат много фенове, въпреки че повечето от нашите зрители ги познават по-добре от новини от жълтата преса. Така че първо ни разкажете за себе си. Как избрахте професията си, как приеха семействата ви на това решение?

Ханде: Винаги съм искала да бъда актриса и от детството съм се движила в тази посока. Израснах в малък провинциален град, дойдох в Истанбул, влязох в Университета за изящни изкуства Мимар Синан във Факултета по традиционно турско изкуство, но за да мога да играя, напуснах. Семейството ми, знаейки, че от много ранна възраст съм мечтала да бъда актриса, винаги ме подкрепяше в това и се радваше, когато успях.

Бурак: В живота някои неща се случват, защото трябва да се случат. И може би по начин, който не винаги ни е ясен. Подобно на Ханде, аз нямам професионално актьорско обучение: учих история на изкуството в университета Чанаккале. Но от детството си също мечтаех да стана актьор, цял живот съм играл, започвайки с комедийни представления в двора за децата от квартала. Има и малко късмет: да си на точното място в точното време. Но най-важното е усещането, че е твое. И сега играя от 12 години, това се превърна в моя професия.

– Кои професии бяха най-важни за вас?

Ханде: Не мога да избера най-важния сериал за себе си, всяка нова работа е следващ етап и изглежда по-важен от предишния. „Напълно различен“ заема специално място, защото моята героиня, сюжетът, снимачният екип, партньорите на снимачната площадка - всичко това е изключително различно от това, което съм правил преди. Мисля, че това е по-зряла работа, така че мога да кажа, че това е най-важният сериал за мен в момента.

Бурак: Един от любимите ми герои е Мехмет Кадир от сериала “Недовършена любов” . И, разбира се, ролята в „Напълно различни“ е това, за което мечтаех. Казвам го не само защото отговорът на Ханде ми хареса. (Смее се.)

Наистина исках да играя герой със сложно психическо разстройство, когато трябва едновременно да съживя два различни героя, единият от които също извършва престъпление и се крие от закона.

— В „Unfinished Love” вие също играете герой, в който има двама различни хора. По-точно, друг човек се появява в тялото на един човек. Струва ми се, че тези две произведения не са случайни, защото сценарият и за двата сериала е написан от Етем Озишик. Създаден ли е материалът специално за вас?

Бурак: Казват, че ролята идва на човека. (Смее се.) Между другото, имаме и трета обща работа - „Марашани“ , където моят герой също е изключително объркан.

Хората вече се шегуват с това: дали Етем в крайна сметка ще подлуди Бурак Дениз? В „Напълно различен” процесът изглежда окончателно завършен.
— Във вас също живеят ли няколко различни Бураков Дениз?

Бурак: Разбира се! Когато обсъждахме философията на филма, казахме, че от една страна, нашата задача е да накараме зрителите да гледат героя с напрежение, да се радват и тъжни с него. От друга страна, да ви напомня, че вие, публиката, сте същите. Всеки от нас има 500 различни лица. Сам в една стая се държиш по различен начин, отколкото в претъпкана всекидневна. Сутрин си един човек, вечер си съвсем различен. Има една притча за два вълка, които вървят с един човек по пътя: единият е зъл, другият е добър. И този, когото човекът храни, ще продължи този път. Струва ми се, че нашата история е точно за това и в мен, разбира се, има хиляди Бурак Дениз. Има един, който иска добро, има и един, който иска зло. Има Бурак, който е бесен, и има един, който е много разстроен. Има тъжно, има и радост. Има възрастен, има дете, понякога се появява старец. Да, понякога тук се събира цяла тълпа.

— Ханде, твоите героини са различни, но всички са много силни, смели момичета. същата ли си

Ханде: Разбира се, във всяка героиня има частица от мен. Смелостта, независимостта, желанието за свобода са важни качества, въпреки че моите героини са може би по-смели, свободни и силни от мен.

— Много турски филми и сериали могат да се наричат ​​„Престъпление и наказание“, а в Истанбул има филмов фестивал под това име . Понякога изглежда, че Достоевски се е установил в Турция и е започнал да пише сценарии за вашия сериал. Защо темата за морален избор – „Трепащо същество ли съм, или имам право“ – стана толкова актуална?

Бурак: Струва ми се, че това е свързано с определен период от нашата история. Имаше време, когато имахме предимно лекари на нашите екрани и историите се развиваха в болница; Имаше време, когато патриотичните филми, в които войниците бяха главните герои, излязоха на преден план. Семейните драми и историите от махала, тоест съседските отношения, винаги заемат място на екрана. Но сюжетът, в който героят става човекът, извършил престъплението, е интересен не само защото зрителят гледа как и кога полицаят го хваща. Чудя се какво се случва с човек, който е извършил нещо незаконно, осъдено от обществото. Нещо важно се случва вътре в героя и това напрежение не изчезва. Зрителят иска да види разкаяние, съжаление или освобождение. Ето защо историята на всяко престъпление и наказание е толкова пристрастяваща.

— Знаем, че в Турция, както и в Русия, има строга цензура по телевизията. Какво означават ограниченията за вас като актьори? Това пречи ли на професията или напротив, кара я да се развива?

Ханде: Цензурата може да бъде тласък за развитие. Опитвам се да гледам на това като на ситуация, която принуждава актьора да се усъвършенства: опитваш се да намериш други начини на изразяване, нови техники и граници за себе си. Понякога ограниченията насърчават обмислени действия. Но има неща, които не трябва да бъдат цензурирани.

Бурак: Всичко зависи и на каква платформа се снима сериалът. Разбира се, интернет дава свобода, има по-широко поле за игра. Можете да се държите по-естествено, да играете така, както чувствате ролята отвътре. И не ограничавайте разкриването на изображението до мисли: „Зрителят готов ли е за такива сцени?“ Но в телевизионните проекти такава свобода често е невъзможна. Разбира се, няма нужда да казваме, че има много неуместни и напълно безсмислени забрани. И такава цензура е много уморителна, тя убива тръпката от работата: щом започне смелостта, мотивацията веднага изчезва. Иска ми се да няма пряка цензура и ние, актьорите, да имаме повече пространство за свобода. Но истината е, че телевизията има определени граници, има неща, които не могат да се излъчват. И когато има определени граници, това дори улеснява работата в известен смисъл.

Цензурата в Турция: защо „Почукай на вратата ми“ е глобен, какво ще кажете за „ЛГБТ пропагандата“ и Netflix

— Тимур Савчи, продуцент на „Напълно различни“ и „Великолепният век“, каза, че „сериалът се превърна в самата „мека сила“, с която Турция завладя света. Наистина турските сериали днес се гледат по цял свят. Вие, актьори, как си обяснявате явлението?

Бурак: Чувства! Китайец, европеец, жител на Индия или Африка имат нещо общо - това са емоции. Хората се тревожат, съчувстват и се радват на едни и същи неща. И в турските сериали чувствата движат сюжета. Те са голи, силно изразени, показани в едър план. Ето защо турската телевизионна продукция се разпространява толкова бързо по света.

— Ако говорим за „мека сила“, то в Русия това е, разбира се, литература. Турците познават и обичат руски писатели: Достоевски преди всичко, Толстой, Чехов, Горки... В кой руски роман и какъв герой бихте искали да изиграете?

Ханде: Бих искала да играя Ана Каренина.

Бурак: Избирам Престъпление и наказание.

Ханде: И така в „Напълно приятел“ вие извършвате престъпление и избягвате наказание.

Бурак: Да, наистина. Така че бих искал да продължа в същия дух."

# 86
Инфо:

От The Olyverse
[/i]
https://twitter.com/TheOlyverse/status/1732342776199589895
Стартира на 15 декември
"Първото ексклузивно преживяване с Керем Бюрсин вече има дата. Ако вече сте член на неговия официален клуб, ще имате директен достъп до това събитие! Ако все още не сте го направили, регистрирайте се на http://keremclub.com, за да станете член."
Пишат, че Керем ще отговарял на въпроси: Кой е любимия му цвят? Любим филм? Любимо ястие и т.н. - какво харесва и какво не ... ( нещо като тип лексикон...)
Професионалисти: Sunglasses

Аматьори:  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 87
Здравейте! Flowers Hibiscus

"Създавайки име за себе си с международните си успехи "Bambaşka Biri" и глобалното си име "Another Love" той се превърна в една от видните творби в първия ден на Азиатския телевизионен форум и пазар, водещият международен пазар на съдържание в Азия, който ще се проведе в Сингапур между 6-8 декември."

https://twitter.com/allaboutercel/status/1732682301698347291

Видеа от награждаването

Последна редакция: чт, 07 дек 2023, 10:57 от midnight__sun

# 88
От Джанер

Мислех да коментирам клипчета, които Слънцето е сложила, но да запазя добрия тон в темата ще си премълча...

# 89
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

"Колко красиво е да мълчиш в отговор на някой, който чака твоя гняв. И колко красиво е да се усмихваш в лицето на някой, който чака твоите сълзи."/от мрежата/

https://twitter.com/live__for_music/status/1732335986820960413

На 24 ноември стилистът на Керем за наградите Altın Kelebek, Бурак Шенгюл, публикува тази своя снимка в къщата на Керем с етикета: „Обичайте това, което правите # подходящи въпроси“

https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/hayat/gorkemli-geceden-notlar-42371897

„Ya Çok Seversen“ с участието на Керем Бюрсин и Хафсанур Санкактутан си тръгна от вечерта с 3 награди. Продукцията, продуцирана от Керем Чатай и режисирана от Али Билгин, бе избрана за „Най-добър романтичен комедиен сериал“. Керем Бюрсин спечели наградата за „Най-добър актьор в романтичен комедиен сериал“, а Хафсанур Санкактутан спечели наградата за „Най-добър актьор в романтична комедийна поредица“. Екипът позира заедно след церемонията.

Последна редакция: чт, 07 дек 2023, 17:59 от Dilemi

Общи условия

Активация на акаунт