Новият сериал, който ще пускат в понеделник щял да е със сценарий подобен на Шербета. Сблъсък между забрадените и светските. Пожелавам им 8 епизода живот

ако има вариант да се преместят на дигитална платформа, тук ще го оставят с отворен финал. Така направиха с "Халка" и се надяваха да продължат другаде, но не успяха да се съберат всички участващи - не бяха свободни по едно и също време. Всеки беше започнал някакъв проект. Тогава Ханде започна СЧК и всички мислеха, че ще бъде само за лятото. Серкан, Каан и Хазал също бяха заети и продължението не се състоя при готов сценарий за втори сезон.
честито, миличка, за Доан и за екшъна и лудостта, които идват с него!

Всички виждаме промяната у него. Пълна промяна! 

Лошо е, когато личният живот и работата се смесят, ама в техните среди явно е неизбежно. 

Помня и на Мирето червената херинга. 
.. аз съм от отбора, че са били само приятели ... ( сега събирам хронология от събитията през него период и като съм готова ще ви я пусна. ( доста интересни неща излизат ... лошото е,че става много бавно ... ама по принцип бърза работа нямам 
много ти благодаря за отговорите! Интуицията ми не ме е подвела за сериалите!Препоръчани теми