💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 30/

• 44 343
  • 730
  •   1
Отговори
# 465
  • Кърджали
Миси, много, много благодаря.
Почерпете се за здравето на малкият ми голям рожденик.
Скрит текст:

# 466
В Сомерата сме .. Sunglasses

Wink

Ханде се прибира Wink
"От летището"

# 467
Миси, как помниш на всички ни рождените и имените дни, че и на децата? Направо ме шокираш. Grinning
Ако Миси е пропуснала нечий празник , значи преди не сте черпели. Веднъж почерпиш ли, влизаш в нейния хард диск и няма забравяне. Grinning

Честит ти рожденик, Алекс! Да е жив и здрав и да постига мечтите си с лекота! Flowers Four Leaf Clover

Ханде била на летището. Прибира се. Спокойно, Лейля ще участва във финалния епизод. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 468
Алекс, честит рожденик и от мен 🎂🍀

И да не е спам

# 469
Flowers Herb Супер, супер "Друг човек" - Бурак, Ханде и целия екип работят и се доказват. Някои не ги оценили, жалко за тях, за мисленето им и за нивото им. А, нивото на филма е много високо въпреки измислените им рейтинги. Социалните мрежи са мерило в мащаб.

Ханде е радостна, усмихната и щастлива - твори и в пътуванията си, и в забавленията си. Задава тенденции в модата ... корсажа, ще е хит! Елегантен костюм в екрю, райе в тъмно /турско/ синьо и корсаж в тъмно синьо и елементи в екрю... Стилна новаторка!

От строго официалното сако към приказката на корсажа!
Алекс, живо и здраво момченце! Сбдвъщо мичтите си и вашите надежди!

Цвете за мама.

# 470
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

Алекс, честит празник! Да расте скъпото ти детенце весело, щастливо и много обичано! Balloon

и цветя за мама Grinning

# 471

Алекс, честито да е момченцето ти. Здрав и усмихнат да бъде!

# 472
Керем май ни е подготвил изненада .... Sunglasses Stuck Out Tongue Winking Eye

Gift Heart

Sparkling Heart

# 473
  • София
Nature Dizzy
„И чувствам, че точно сега, точката, до която стигам в живота си... Чувствам, че това е точка, в която наистина искам да започна да поемам повече риск и да изследвам различни неща“.

# 474
Алекс, честит да ти е рожденикът. Да е здрав и много щастлив. Flowers Four Leaf Clover

Пуснали са 14 епизод за гледане в Турция. Да не повярва човек, като свършва сериала и се сетиха. Satisfied

https://www.youtube.com/watch?v=ZjAttHCVhIM&t=11s

Нося част от въпросите, на които е отговорил Керем вчера. Имайте предвид, че доста съм редактирала, за да се чете по-приятно.

В сцената, в която Али Смит открива истината за баща си, вие се справяте блестящо. Как се подготвяте за драматични сцени?

Когато правите телевизия в Турция, това е толкова забързана среда. Така че имате може би за един ден 20 сцени, които трябва да заснемете и от една драматична до една щастлива и всички тези неща.
Така че чувствам, че най-добрият начин за мен наистина да вляза в емоциите, които искам да изпитам с този герой, е музиката. И така обикновено с даден герой ще имам плейлист, в който ако този герой си прекарва добре или се забавлява, тогава ще пусна може би Джими Хендрикс, или ако той е в коловоза, тогава ще слушам нещо друго.
Както казах, променя се. Обикновено това, което е гадно, е че ако избера песен, тогава обикновено няма да слушам тази песен никога повече за друг герой. Така че това е важен избор, който трябва да направя. Има някои песни, които знам, че ще запазя за в бъдеще.

Скрит текст:
Кой бихте казали, че е най-трудният герой, с който трябваше да се сблъскате и този, който ви хареса най-много?

Имах трудно време в началото на кариерата си в Турция, просто защото все още беше много ново, тъй като животът ми не беше базиран в тази страна. Също така беше трудно, докато правех тази актьорска игра за публика, на която все още се опитвах да разбера културата.

Здравей, имаш ли някаква маниакална рутина, нещо, което винаги правиш, преди да започнеш да записваш нови знания?

Не, не го правя. Мисля, че наистина зависи от характера. И чувствам, че точно сега, точката, до която стигам в живота си, чувствам, че това е точка, в която наистина искам да започна да поемам повече риск и да изследвам различни неща. И имам чувството, че с това не можете да отидете на една и съща среща с различни жени, нали?
Зависи. И така виждам герои, които да опознават някого, да го срещат. Може би ги харесвате, може би не. Но това е среща и след това се превръща във връзка. И не можете да се отнасяте към всяка връзка така, както сте се отнасяли към предишна.

Кое е вашето притежание, което има по-голяма емоционална стойност?

Чувствам, че това също са връзки. Нали? Понякога ще имате гривна, която просто няма да свалите с години, но след това тази връзка приключва. Израстваш. Така че чувствам, че съм много такъв с това, което обичам да нося, гривни и, да, мисля, че по някаква странна причина наистина имам емоционална връзка. С нещата, които слагам по тялото си освен дрехите. Добре, много интересно, че всички фенове отбелязаха това.

Играете ли видео игри? Кои са вашите любими?

Играя видеоигри. Не играя видеоигри през цялото време, но понякога ще се затворя и просто ще играя видеоигри три, четири дни подред. Наскоро завърших Спайдърмен две. Всичко беше наред, но имам чувството, че любимата ми видео игра е God of War. Така че, да, играя видео игри.

Кой е най-големият ви страх?

Това е дълбок въпрос. Ще си легна и ще имам сеанс по психология. Не обичам паяци. Да, не харесвам паяци, но не бих казал, че това е най-големият ми страх.
Предполагам, че най-големият ми страх ще бъде... Това е толкова труден въпрос. Има много. Имам толкова много страхове. Да кажем просто паяци. Не съм фен на паяците, но, да, освен това обичам змии. Харесвам влечуги, харесвам и други насекоми.

Коя е последната книга, която прочетохте с удоволствие?

Четох я няколко пъти, но последният път беше наскоро, "Да се откажете от навика да бъдете себе си" от Джо Диспенза.
Наистина, наистина ми хареса книгата и определено бих я препоръчал на много хора. Това определено е книга, която харесвам и обичам да се връщам към нея. Добре, а какво ще кажете за любимата песен на всички времена? Защото това е типичният въпрос, който трябва да зададем.

Любима песен за всички времена?

Това се променя толкова много. Не знам, човече, мислех за това онзи ден, докато шофирах. Бях като, знаеш ли какво? Това е песен, която мисля, че бих искал, добре, че мога да я слушам завинаги.
Любима песен? Не знам, има толкова много. Толкова много невероятни песни. Трудно е да се избере. И сред всички тези много песни.

Мислили ли сте да се преместите в друга държава? Ако да, коя държава и защо?

Мисля за това. Наистина, наистина обичам Испания. И също така имам някои невероятни приятели сега, които наистина обичам. Така че би било хубаво.

Добре. Е, тъй като аз съм  в Мадрид, ако някога вземете решение да дойдете в Мадрид или където и да е в Испания, ще бъдем много гостоприемни.

Би било хубаво да прекарам известно време там. Наслаждавам се всеки път. Мислил съм за Испания, да. Чувствам се така, сякаш винаги ще имам нещо, частица от мен в Турция. Що се отнася до това, аз винаги ще се връщам тук. Но съм мислил за това.

# 475
  • София
Тина, с чувство за хумор ще те репликирам относно най-верният фен на Ханде   
Така пишехме и за Керем. Та той не спираше да лайква и пише под нейните снимки. Очаквахме дори сватба, а то какво стана... Да си припомним това.

Освен това Ханде има хиляди такива верни почитатели - мъже по целият свят, които сигурно тайничко се надяват да я притежават. Какво ще се случи тепърва ще видим. За мем Хакан е много пестелив на лайкове, а тази жена го заслужава. Нека не лежи на тази кълка, че вече тя му е сигурна и вързана в кърпа.

Алекс, да ти е честит рожденият ден на това мило малко съкровище. Нека да ти е здрав и много да те радва...       

Последна редакция: сб, 16 дек 2023, 18:59 от БлагаВест

# 476
Линде, с най-добри чувства,

Просто си споделяме различни мнения 😉

Не харесвам Хакан, но напоследък човекът се държи като истински джентълмен. Не може да му се отрече. Не я притиска, оставя и лично пространство и свобода. Не виждам смисъл да пуска емотикони в Инстаграм, като може на живо да и подари роза (примерно). Това колко емотикони е сложил не е гаранция колко я обича. Тя цъфти и хубавее, а той е зад нея и я подкрепя. Организира и чудесен рожден ден, взема я на служебните му пътувания и явно я прави щастлива. Нещо, което за нас феновете трябва да е най-важно. Така че съм решила за себе си да му дам шанс. Само Малдивите ме притесняват .. 🙄
Дори за да не тръгнат клюки, а се налага да е някъде, взема майка си. За по-сигурно.

Основна грешка на Керем ( според МЕН) той никога не я взе с него. Не знам защо – мисля си, че се пренави и се взе на сериозно след успеха на Sen Çal Kapımı. Дори и в Италия, където в последствие се разбра, че поканата е била и за двамата, но Гюнфер е настоявала Керем да е в центъра на събитията. ОК. Но можеше като кавалер да я вземе като придружител.. млади, влюбени…, а не да мъкнат асистентката на Гюнфер..
 Ако имаш време върни и виж поведението на Гюнфер от церемонията на Пеперудите преди седмица, ама внимателно го виж и после ако искаш сподели, да не го пиша аз, да не излезе, че пак я критикувам …  Но минали работи ..

Животът продължава и да видим какво ни очаква..

# 477
  • София
Линде, с най-добри чувства,

Просто си споделяме различни мнения 😉

Не харесвам Хакан, но напоследък човекът се държи като истински джентълмен. Не може да му се отрече. Не я притиска, оставя и лично пространство и свобода. Не виждам смисъл да пуска емотикони в Инстаграм, като може на живо да и подари роза (примерно). Това колко емотикони е сложил не е гаранция колко я обича. Тя цъфти и хубавее, а той е зад нея и я подкрепя. Организира и чудесен рожден ден, взема я на служебните му пътувания и явно я прави щастлива. Нещо, което за нас феновете трябва да е най-важно. Така че съм решила за себе си да му дам шанс. Само Малдивите ме притесняват .. 🙄
Дори за да не тръгнат клюки, а се налага да е някъде, взема майка си. За по-сигурно.

Основна грешка на Керем ( според МЕН) той никога не я взе с него. Не знам защо – мисля си, че се пренави и се взе на сериозно след успеха на Sen Çal Kapımı. Дори и в Италия, където в последствие се разбра, че поканата е била и за двамата, но Гюнфер е настоявала Керем да е в центъра на събитията. ОК. Но можеше като кавалер да я вземе като придружител.. млади, влюбени…, а не да мъкнат асистентката на Гюнфер..
 Ако имаш време върни и виж поведението на Гюнфер от церемонията на Пеперудите преди седмица, ама внимателно го виж и после ако искаш сподели, да не го аз, да не излезе, че пак я критикувам …  Но минали работи ..

Животът продължава и да видим какво ни очаква..
Тина, не си права. Керем я боготвореше. Той не го криеше. Винаги го е показвал открито. Той също винаги е показвал толерантност и не е притискал Ханде. Давал й е свобода и лично пространство. Според мен Ханде също има определена вина. На много от лайфовете, когато Керем се опитваше да бъде по близък и да покаже своята любов тя го дистанцираше. Това сме го коментирали. На последният лайф се опита да я целуне по рамото и се спря. Явно знае нейната реакция. На церемонията по първото им награждаване, когато Керем и подаде ръка при слизането по стълбите, Ханде му отказа. После седнаха в залата, а тя се обърна с гръб към него и седна до сестра си. Тогава Керем я потупа и я помоли да се премести до него. И още много такива моменти има, в които човек остава с впечатлението, че по-влюбеният тогава беше Керем.  Да, всеки по различен начин демонстрира своята любов. Но не познавам жена, на която откритото признание в любов няма да и е приятно. Какво като ме обича у дома, а пред хората ще ми се прави на безразличен. Не мога да забравя снимките от лятото, когато Ханде открито показва любовта си, а Хакан се е обърнал сякаш тя му досажда. Е това, като жена аз лично няма да го приема. Тези негови пози не ми допадат. Може да съм старомодна, но за мен в любовта водещият трябва да е мъжа. Не аз да съм Ромео, а мъжът Жулиета.
За Гюнфер винаги съм си казвала мнението, че не я харесвам. Както и не харесвам Дамла, мениджърката на Ханде. Но нас никой не ни пита. 
Относно Хакан, аз също му давам шанс, но съм с много резерви. Защото все още не съм видяла официално Ханде да е приета от майка му. Нека да го видя и тогава вече ще знам, че нещата са сериозни. Почти година тази жена не е показала нито грам, че приема Ханде. Хакан е време вече не да придружава мама, а да се откъсне от нейното влияние. Това определено ме притеснява. Струва ми се, че е много зависим от мама. А такива отнешения в последствие винаги дават своето отражение.
Колко е верен на Ханде и тук съм с резерви. Дано да си е седнал на дупето. Още нямат година от връзката. Нека си поомръзнат и тогава ще видим.

Последна редакция: сб, 16 дек 2023, 22:23 от БлагаВест

# 478
Времето ще покаже 😎 А ние сме търпеливи..,  😉
Дамла ми е безгласна буква, там командва Айше, нали виждаш кой е с нея на международните събития и където има келепир..

# 479
Зравейте, прекрасни момичета!

Алекс, честит празник! На
малкият голям рожденик много здраве, весело и безгрижно детство!

Хубава вечер на всички!

Общи условия

Активация на акаунт