💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 30/

• 44 335
  • 730
  •   1
Отговори
# 480
Линде, видях, че си се редактирала. Разбирам какво имаш предвид, но за първото им появяване пред обществото като двойка умишлено Ханде не се хвана под ръка за Керем ( по препоръка 😉 за да не ги сравняват със Серенай )  , затова ти препоръчах ако имаш време да изгледаш събитието от преди седмица. Да видиш препоръчителят в действие.. 😎
И отново за да направят феновете съпоставка.. 😎 дано ме разбираш какво се опитвам да ти кажа, че изобщо не искам да пиша за тази жена..
Лично за мен главната виновница за всичко.. и в личния и в професионалния живот на Керем

# 481
  • София
Тина, права си относно Гюпфер. Тя много му се бърка в личният живот. Не знам, какво все още го държи към нея.
Не мисля, че умишлено Ханде не хвана под ръка Керем заради Серенай. Нищо общо няма Серенай в случая. Керем и Серенай отдавна бяха разделени. Ханде беше много обрана в отношенията си към Керем пред хората. Керем не спираше да демонстрира чувствата си. В последният лайф, когато той накрая се обърна към Ханде в ефир да каже дали го обича, тя не пожела да отговори открито на въпроса. Защо сега Ханде не се притеснява да показва любовта си към Хакан открито, дори повече отколкото трябва, а с Керем се притесняваше. За мен Керем беше по-влюбеният. Сега Ханде ми се струва, че е по-влюбената. То в живота е така, единият от двамата винаги е по влюбен.
Ще се радвам, ако видя как Хакан чака с такава любов Ханде на летището, както го правеше Керем. Видях пристигането й днес, но не видях Хакан. Може да я чака скрит в скъпият си луксозен джип. Може би мама все още не му е разрешила да се покаже. Знам, че сега Ханде не обръща внимание на такива подробности, защото е много влюбена, но след време съм сигурна, че ще вижда нещата по друг начин. Както го научиш един мъж в началото, така ще продължи и нататък. Дано разбираш, какво имам предвид.
Погледни тази снимка. Керем не се сдържа да прегърне Ханде, а тя се опитва леко с ръка да го отстрани.
На този лайф Керем за първи път каза открито, че много обича Ханде. Виж погледа на Ханде. Погледът никога не лъже. Сега след време вече съвсем добре се вижда, че не е поглед на лудо влюбена жена.

Виж погледът на Керем само при споменаването на името Ханде.

# 482
Добра вечер! Flowers Four Leaf Clover
 Рецензия от @CarrieHarberts на уебсайта на North America TEN, за сериала "Ya Çok Seversen" /в линка /.

North America TEN е мрежа от над 30 социални медийни платформи, които предоставят новини, информация и гледна точка за турското забавление, култура и изкуство на англоговорящата аудитория.
Откакто турската драма удари Netflix през 2017 г., публиката в Северна Америка е нетърпелива да научи повече за богатата и древна турска култура и начин на живот. Северноамериканците започнаха да следват популярни турски актьори, търсейки информация за турската храна, музика и изкуство. Този сайт има за цел да предостави гледна точка и информация по тези теми на англоговорящата публика.

Само в 13 епизода от Kanal D, Ya Çok Seversen разказва човешка история за загуба, изкупление, любов и връзките на семейството , както минало, така и настояще, което ни напомня, че семейството е такова, каквото си го направим и че има толкова много лечебна сила, когато обичаме толкова много.

Ya Çok Seversen прекрасно балансира същността на историята, подкрепена от невероятните таланти на целия актьорски състав, но най-вече Керем Бюрсин и Хафасанур Санжактутан.

Ya Çok Seversen е поредица, която изследва динамиката на емоциите, последствията от нашите избори и как преодоляваме цялата непредсказуемост на живота . Семейните отношения са сърцевината на историята, тъй като и двамата герои се справят със загубите, които са преживели в собствения си живот, и помагат на децата да преминат през загубите на техните родители. Ya Çok Seversen ни напомня, че нашите травми не ни определят, че всички ние заслужаваме любовта на семейството, но ние го дефинираме и че дори при най-големите рискове може да дойде най-голямата награда.

https://northamericaten.com/review-ya-cok-seversen/
Спокойна вечер!

Последна редакция: сб, 16 дек 2023, 22:40 от didi54

# 483
  • София
Бащата на Хакан има рожден ден.

И веднага се сещам за ето такова отношение към кандидат снахата...

# 484
  • Кърджали
Абе, като изключим към децата ми, и аз не си падам по публично показване на обич и емоции. Вярно, не съм известна личност, може би затова.... Но предпочитам лично , отколкото пред публиката в социалните мрежи.
Празници честитя лично - очи в очи, по телефона или в краен случай на лично съобщение (зависи от степента на близост и важност). В социалните мрежи честитя  на принципа "Абе, да се отчета набързо"
Сестра ми например като качва някакви снимки, веднага на лично съобщение казвам каквото имам да казвам. Снимките най-много да ги лайкна, и то не винаги.
Например, след 20 минути мъжа ми е рожденик. Нямам намерение да му честитя рождения ден във фейсбук. Това ще означава ли, че не го обичам? Ама дет се вика, не съм си легнала, чакам да стане 12, та да му го честитя.
Не помня и той да е честитил моят рожден ден в социалните мрежи. Но пък дори и да не е вкъщи, гледа да е първият или сред първите, които да ми го честитят....

Последна редакция: нд, 17 дек 2023, 01:38 от Aлекcандрa

# 485
Здравейте, мили момичета, Flowers Hibiscus

Алекс, Flowers Hibiscus Честит Рожден Ден на прекрасното ти момченце! Нека има вълшебно детство, много игри, радост, щастие, големи успехи в учението и да сбъдне всичките си мечти! Да бъдеш много щастлива, миличка, с прекрасните си дечица!

Много интересни постове и дискусии! Започвам от последните постове:

Тина и Линде, Flowers Hibiscus накарахте ме да се замисля кога за първи път усетих нещо не така в Керем.

Изгледах с голям интерес Демет и Джан в "Птичката". Джан веднага след сериала тръгна да обикаля из Италия и Испания сам и да се къпе във фенската любов на жени от всички възрасти. Тогава съчувствах на Демет, защото тя си стоеше в Турция сякаш няма никакъв принос към успеха на сериала.

Керем направи абсолютно същото и макар че бяха във връзка с Ханде, той не намери за нужно да подели славата с нея. По време на излъчването на сериала в лайфовете обясняваше, че тя е главната героиня, но след края му се оказа, че неговото его е напомпано до безкрайност!

Върхът на сладоледа беше, когато в едно интервю заяви, че няма намерение да създава семейство и деца, а бяха още заедно с Ханде! В този момент цялото ми харесване на този така наречен мъж, който тръби навсякъде, че уважава жените, но явно не и тази, в чиято къща живее, тотално изчезна! Помните, надявам се, колко много коментирахме това му изказване тогава. Беше си публична обида към Ханде откъдето и да го погледнеш!

Намерих си един пост от времето, когато се разделиха:
Цитат
Бирсен е публикувала в Туитър от нейния сайт: https://www.birsenaltuntas.com/magazin/kerem-bursin-ve-hande-erc … ftadir-ayri/4399/ на 26.01.2022 г. следния текст:

"Новината за раздялата на Ханде Ерчел и Керем Бюрсин беше вярна. Разбра се, че двамата са разделени от три седмици, които започнаха да се влюбват на снимачната площадка на сериала "Sen Çal Kapımı".

Керем Бюрсин даде отговора "Кариера на първо място" на въпроса за брака на церемония по награждаване, на която присъства в края на миналата година.

Беше потвърдено, че двойката, която преживя короната заедно, по-късно се разделиха поради разногласия."
На Бирсен ѝ е направило също грозно впечатление изказването на Керем. Това би ли го направил влюбен мъж?

През лятото на същата година в Испания би ли започнал флирт със Стафани Кайо, ако много обича Ханде? Би ли приел да участва в "Между света и мен" заедно с Демет без да си направи труда да информира Ханде?

Като жена съм изцяло на страната на Ханде! Не мога да оправдая Керем по никакъв начин! Нито за изневярата му, нито за обидното му отношение, нито за немъжката му постъпка да остави Ханде да научи от пресата за бъдещите му творчески изяви!

Алекс, Flowers Hibiscus току що те прочетох. Да ти е много здрав и безкрайно влюбен в теб твоят любим мъж! Заедно сбъдвайте вашите и на любимите ви хора мечтите! Бъдете много щастливи!

# 486
Добро утро момичета в тази студена неделна сутрин ви пожелавам чаша горещо кафе и много положителни емоции.

# 487
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Tada Честит Рожден Ден на Мави Blue Heart! Birthday Flowers Four Leaf Clover

П.С.
Алекс, да ти е жив и здрав рожденикът! Flowers Four Leaf Clover

# 488
  • София
Честит рожден ден на това малко, красиво и много силно ангелче Мави.
Дано в живота й да има само спокойни и много щастливи дни. Всички болести да са зад гърба й, да расте в един щастлив и мирен свят.

https://twitter.com/KbAskbitti/status/1736134597778235447

Последна редакция: нд, 17 дек 2023, 12:13 от БлагаВест

# 489
Здравейте! Flowers Hibiscus

Алекс, честит рожденик. Flowers Four Leaf Clover
Да е жив и здрав и да не мърмори, че превеждаш. Satisfied

Скоро...

От сета

# 490
Здравейте, 🌞
Поздрав от Ханде за Мави

Алекс, честит рожденик и от мен! ⚘

# 491
Купонът започва Simple Smile
Blue Heart

Tada

# 492
Нови снимки от петък

# 493
Подгряват ни ... Sunglasses

АЛ срещу реал Stuck Out Tongue Winking Eye

и от сета на "Друг човек"

Скрит текст:

# 494
Flowers Herb Голямата слабост и любов на Ханде, Мави! Да е живо и здраво това прекрасно създание...Animal Dolphin
Много се обичат племенниците! От опит.

Когато, красивата русалка ти е леля... "Каквото и да искаш, аз ще бъда Тетеси, където и да погледнеш, ще спра дотук: Обичам те безкрайно... Любовтта!

Общи условия

Активация на акаунт