Жена Огън и Мъж Риби – любов или ходеща стихия?!

• 932
  • 47
  •   1
Отговори
Мами, кажете ми — някоя от вас минавала ли е през това изпитание: Жена Огън (Овен съм, ама и Лъв или Стрелец да сте, сигурно ще ме разберете) и Мъж Риби?

Аз, нали съм огнена натура — казвам си нещата директно, бързо паля и още по-бързо изстивам, ако няма обратна връзка. А той… той е Риби — романтичен, мил, ама като се стигне до сериозен разговор, изведнъж потъва в някакви дълбоки води и мълчи. И аз сега не знам дали да го чакам да изплува, или да хвърлям спасителен пояс (или тухла, да видя дали ще реагира изобщо). 😂

Днес ме обича, утре се е затворил в себе си и ‘мисли’. А аз какво да правя? Да го чакам да се нагласи емоционално ли? В моя свят или искаш — или не. Средно положение няма.

Някоя от вас успявала ли е да разбере какво, по дяволите, иска един Мъж Риби?
Трябва ли да съм нежна и тиха като морски бриз, или да си карам по моя начин — огнено и без филтър?
Тия риби въобще стават ли за дългосрочна връзка, или са само за емоционален риболов — хванеш, пуснеш?

Ще се радвам на всякакви съвети и истории — вече съм на ръба дали да продължа да го обичам, или да си взема въдицата и да търся друга риба в морето. 🚩😃

# 1
Разбирам те, ама не знам как да ти помогна. Времето ще помогне. Дай си време, но щом си мислиш за други риби, значи не е твоят човек.

# 2
  • По света и у нас
Ох милата, да имала съм такъв опит. Сега сме  разведени. Рибите са психо и ти препоръчвам да се махнеш възможно най- бързо. Не твой човек, ще те измъчи.

# 3
Ох милата, да имала съм такъв опит. Сега сме  разведени. Рибите са психо и ти препоръчвам да се махнеш възможно най- бързо. Не твой човек, ще те измъчи.

Имам близки роднини Риби - подкрепям, че са психо.
Близка моя приятелка също беше Риби - тотален енергиен вампир и вечната жертва.
Вечно мрънкане, вечно недоволстване - роднините си не можеш да избираш, ама партньора си да.
И аз съм огнен знак - за това и не ги понасям "водните".

# 4
Мами, кажете ми — някоя от вас минавала ли е през това изпитание: Жена Огън (Овен съм, ама и Лъв или Стрелец да сте, сигурно ще ме разберете) и Мъж Риби?

Аз, нали съм огнена натура — казвам си нещата директно, бързо паля и още по-бързо изстивам, ако няма обратна връзка. А той… той е Риби — романтичен, мил, ама като се стигне до сериозен разговор, изведнъж потъва в някакви дълбоки води и мълчи. И аз сега не знам дали да го чакам да изплува, или да хвърлям спасителен пояс (или тухла, да видя дали ще реагира изобщо). 😂

Днес ме обича, утре се е затворил в себе си и ‘мисли’. А аз какво да правя? Да го чакам да се нагласи емоционално ли? В моя свят или искаш — или не. Средно положение няма.

Трябва ли да съм нежна и тиха като морски бриз, или да си карам по моя начин — огнено и без филтър?
Тия риби въобще стават ли за дългосрочна връзка, или са само за емоционален риболов — хванеш, пуснеш?

Ще се радвам на всякакви съвети и истории — вече съм на ръба дали да продължа да го обичам, или да си взема въдицата и да търся друга риба в морето. 🚩😃
Честно казано и аз съм огнена зодия, 3 години съм хабила за Рак и нищо хубаво не се получи.
2 години нещо с Риби и накрая пак се скарахме.
После няколко месеца опитах със Скорпион, но пак накрая се скарахме. Бе и приятели не можем да станем с водните знаци.
Накрая си взех огнена зодия като мен и се  разбираме.

# 5
За мъжете риби чувала съм, че са много сложни. Иначе и аз съм риби, но много мразя, когато в една връзка липса комуникация. Емоционалността и „дълбокият вътрешен мир” не са причина човек да се крие в себе си и да няма нормални взаимоотношения.

# 6
  • Тра-ла-ла
Жените Овни като цяло обичате да водите парада и всеки да се наглася по вас, да прилича на вас, да мисли и действа като вас. Първо действате, после евентуално мислите. Водните зодии първо мислят и чувстват, после евентуално действат.  Мъж Риби, който да не е тра-ла-ла - не познавам. Някои са по-тра-ла-ла, други по-малко и по-приемливи, трети яко изплискват легена.

Аз лично познавам успешна двойка жена Овен - мъж Риби. 55+ годишни са. Работят заедно, почиват си заедно. Отделно всеки си има свои хобита

# 7
И аз понякога виждам двойки с несъвпадащи зодии да са прекарали много години заедно. Може би им съвпадат асцедента или пък имат хубави планетарни позиции.

# 8
  • г.Каварна

Много са сложни тези връзки. Доста години сме заедно. Аз съм типичен огън, той е вода. През много неща сме преминали, но никак не е лесно. Ако имаш възможност по добре навреме бягай от водата и си търси огън ли въздух. Иначе са интересни, загадъчни и хиперчувствителни, но само риби или дева могат да ги разберат. За дълъг съвместен живот е мъка

# 9
За мен мъжът риби дава и изисква спокойни и равнопоставени отношения. Аз се чувствам напълно комфортно с такъв - комуникацията и отношенията ни се характеризират с единство, подкрепа, спокойствие и преследване на общи цели. Даваме си голяма свобода и си имаме доверие в добро и лошо. Беше нужно време обаче, за да се разкрие и да ме приеме.

# 10
  • Тра-ла-ла
За мен мъжът риби дава и изисква спокойни и равнопоставени отношения. Аз се чувствам напълно комфортно с такъв - комуникацията и отношенията ни се характеризират с единство, подкрепа, спокойствие и преследване на общи цели. Даваме си голяма свобода и си имаме доверие в добро и лошо. Беше нужно време обаче, за да се разкрие и да ме приеме.
А ти си зодия?

# 11
# 12
Не мисля, че познавам мъж Риби, но мои близки бяха двойка, двамата зодия Овен. "Бяха" е ключовата дума. Толкова огън и пламък, че всичко изгоря и се разделиха. Мисълта ми е, че и две огнени зодии не са читава комбинация.
Все пак зависи и от други аспекти.

# 13
Подкрепям и потвърждавам.
Аз-Лъв, Той- Риби
Нооооо- моята луна е в риби, неговия асцендент е Стрелец. Резултата е чудовищно добра комуникация и разбирателство.
Та не е само зодия, има нюанси

# 14
Аз съм Овен, от много години омъжена за Риби. Една много хубава комбинация е това. Но и за двамата трябва да е ясно, че тази комбинация функционира само при ръководната роля на Овена, за добро и за лошо.

Общи условия

Активация на акаунт