Жена Огън и Мъж Риби – любов или ходеща стихия?!

• 1 218
  • 47
  •   1
Отговори
# 45
Аз съм Троен Стрелец (зодия, асц. и луна) и съм с мъж Риби. Това за мълчанието е вярно, също е много инертен , но и избухва от нищото. Иначе си се разбираме , но асц. са ни в хармония. Неговия е Везни. Луната му във Водолей, също е в мир със стрелчешката ми луна.  Моята Венера е в Козирог, неговия Марс в Рак ме допълва. Аз съм кариерист, той е домашар. И така…не е лесно с Рибка, но никога не те оставя да ти е скучно, все за нещо ще ти скъса нервите и ще ти тества огнения нрав.
Казват, че стрелците са авантюристи и много пътуват. Стана ми интересно, извинявам се, че не е свързано с темата, но дали пътуваш много?

Обичам да пътувам да, това ми е основното хоби. Жалко, че през последните 4-5 г нямам подобна възможност, но определено обичам. И Рибката обича, но определено не му е приоритет. .

# 46
Овен съм, две дълги връзки с Риби съм имала - ами не става, по различни причини и с двамата не се получи. Но общото е че си имат свои планове, които не считат за нужно да споделят с теб и когато това стане ясно и дойде време за сериозен разговор просто се изплъзват като… риби. Никога не са директни, не заявяват твърдо позицията си, пука им за всичко и всеки какво ще каже и помисли и покрай тях постоянно трябва да се съобразяваш с много други хора. И сякаш нямат огън за нищо, инертни са и отнесени. На този си акъл предпочитам земни и директни хора, които обикновено се оказват със земен знак.

# 47
Мисля, че трябва да смениш заглавието на "ходеща катастрофа", а не "стихия".

Общи условия

Активация на акаунт