Жена Огън и Мъж Риби – любов или ходеща стихия?!

• 1 222
  • 47
  •   1
Отговори
# 30
Аз 5 години съм на еди си ела си с него и до ден днешен чувства да е признал не се е случило 😂😂

# 31
Aсцендент Лъв- трябва да те привличат мъже с характеристики на Водолей .
Оо Марс риби не знам дали самия гой мобе да определи какви симпатии има, като цяло не бих очаквала настъпателност и активност .

# 32
Чувала съм от професионална гледна точка, че мъжете, които биха направили истински подвизи за жената, която искат, са с Марс в Риби, Лъв и Дева. И понеже съм имала опит с мъж с Марс в Риби, потвърждавам, че е така. Като негативно проявление вече в съвместно съжителство се забелязват по-трудна мотивация, отлагане на дейности и несръчност. Това в битов план. Романтични са и са идеални партьори за жени, обичащи дребните жестове и да им подаряват цветя. 🙂 Не са стиснати.
Според мен позициите на Марс при мъжете (както и Венера при жените) показват повече детайли от същината на човек като идеали, душевни очаквания и замах, с който вървим през живота, както и личен стил! Не мисля, че точно тази или тези две планети отговарят за флирта, ако проявяваме интерес към някого. Според мен слънчевият знак определя "поведението ни" тогава.
Джулая, ако този Козирог има и минимално съмнение, че би го отхвърлила и би се "изложил", може би ще продължи да опипва почвата, докато се надъха достатъчно.😅

# 33
  • Тра-ла-ла
Джулая, ако този Козирог има и минимално съмнение, че би го отхвърлила и би се "изложил", може би ще продължи да опипва почвата, докато се надъха достатъчно.😅
Ох, недей. С Венера в Скорпион е. 😂 Съмнения на макс. Само, че няма какво да опипва, защото скоро съвместният ни проект приключва и ще си пипа сам....ушите 😂 Ако не го натисна аз Trollface

# 34
  • София
Аз съм лъв с асцендент лъв, той освен слънце в риби има Венера и Сатурн. Мълчалив, не казва една излишна дума, не споделя нищо дълбоко лично, трябва да му вадиш думите с ченгел от устата. Всичко се развива много постепенно и бавно. Сега покрай темата погледнах - Марс и Меркурий са му във Водолей, а Юпитер в Скорпион. Интересното е, че нямаме нищо общо, нито един общ познат,  а той ме спря на улицата и така се запознахме.
Аз пък съм в такъв момент в живота, че не бързам за нищо и такива отношения ме устройват.

# 35
Аз познавам двойка над 50- те са вече , жената - овен, а мъжа - риби. Жената е разказвала , че в началото на връзката им е било много трудно с него. Тя го е обичала повече и му е прощавала доста трудни неща . За сметка на това, той сега я носи на ръце и тя води парада както на нея й е удобно и й харесва. Изглеждат наистина щастливи заедно.

# 36
  • По света и у нас
Аман от дървета.

# 37
Леле 5 години се мъча с него 50 ако изкарвам ще е чудо. 😂😂😂

# 38
  • Тра-ла-ла
Явно трудностите провокират Овенската борбеност, която е в основата на тази зодия, за да се чувства жива.

+1

# 39
  • По света и у нас
Не мисля, че Овена с желание се мъчи и търси мъката.
На овена си му писва редовно и обявява майни.

# 40
  • Тра-ла-ла
Да се мъчи - не. Да се бори - да. 10 пъти главата с рогата в една и съща стена - реална възможност 😁

# 41
А защо се мъчите.
За мен най- леките и ясни отношения са точно с рибока до мен.
В много отношения сме диаметрално различни, но намирам само позитиви в това.
Той е консерва, свикнал си е в неговия аквариум да си плува, рационален, идеалист, мечтател и всичко ново и непознато го отрича. Затова аз го предизвиквам да излиза от зоната си на комфорт.
Аз съм разкрепостена, екстремна, предизвиквам се и не се плаша от промените, емоционална и реалистка. Паля лесно, той обаче изчаква да ми мине момента на афект и изговаряме ситуацията. Знае, че не трябва да ме закача, докато фуча, няма да има ефект.
Та той добре успокоява огнените ми черти, аз пък карам водата него да кипи, само дано не го сваря някой път 🤣

# 42
Е аз пак му обявявам майните по няколко пъти на ден 🤣🤣🤣 но пак се връщам някак си

# 43
Аз съм Троен Стрелец (зодия, асц. и луна) и съм с мъж Риби. Това за мълчанието е вярно, също е много инертен , но и избухва от нищото. Иначе си се разбираме , но асц. са ни в хармония. Неговия е Везни. Луната му във Водолей, също е в мир със стрелчешката ми луна.  Моята Венера е в Козирог, неговия Марс в Рак ме допълва. Аз съм кариерист, той е домашар. И така…не е лесно с Рибка, но никога не те оставя да ти е скучно, все за нещо ще ти скъса нервите и ще ти тества огнения нрав.

# 44
Аз съм Троен Стрелец (зодия, асц. и луна) и съм с мъж Риби. Това за мълчанието е вярно, също е много инертен , но и избухва от нищото. Иначе си се разбираме , но асц. са ни в хармония. Неговия е Везни. Луната му във Водолей, също е в мир със стрелчешката ми луна.  Моята Венера е в Козирог, неговия Марс в Рак ме допълва. Аз съм кариерист, той е домашар. И така…не е лесно с Рибка, но никога не те оставя да ти е скучно, все за нещо ще ти скъса нервите и ще ти тества огнения нрав.
Казват, че стрелците са авантюристи и много пътуват. Стана ми интересно, извинявам се, че не е свързано с темата, но дали пътуваш много?

Общи условия

Активация на акаунт