Жена Огън и Мъж Риби – любов или ходеща стихия?!

• 1 217
  • 47
  •   1
Отговори
# 15
Има нещо такова. Иска не иска след напоритоста ми прави каквото съм искала поначало. Обаче всичко става с много напън от моя страна и страшно ме изнервя. 😁 Но в секса е уникален, друга такава зодия не пали такава страст у мен.

# 16
Има нещо такова. Иска не иска след напоритоста ми прави каквото съм искала поначало. Обаче всичко става с много напън от моя страна и страшно ме изнервя. 😁 Но в секса е уникален, друга такава зодия не пали такава страст у мен.

Секса е важен в една връзка, но има и други важни неща.
Въпроса е дали си готова на тези компромиси само заради хубавият секс.
И на мен най-зашеметяващият ми секс беше с мъж Риби, но всичко останало беше пълна щета.

# 17

Секса е важен в една връзка, но има и други важни неща.
Въпроса е дали си готова на тези компромиси само заради хубавият секс.
И на мен най-зашеметяващият ми секс беше с мъж Риби, но всичко останало беше пълна щета.
Вярно е

# 18
  • Тра-ла-ла
Вярно е, че на Рибоците им трябва силна жена да им дава посока в живота, защото са склонни да се губят между световете и да си се щурат напред ,назад, нагоре, надолу. И да ги юрка, за да не се шматаросват.

Женените мъже Риби, които познавам, са с жени Козирог, Овни, Раци, Телкини. Останалите са необратими или потенциални ергени

# 19
А има ли разлика между февруарска и мартенска риба? Той е февруарска

# 20
  • Тра-ла-ла
А има ли разлика между февруарска и мартенска риба? Той е февруарска
Погледни къде са му другите лични планети и асцендента. Въобще с какво влияние е. Как са разпределени стихиите в наталната му карта. Никой не е 100% слънчевата си зодия.
https://www.astro-seek.com/

# 21
Луна в Овен, Меркурий във Водолей, Венера в Козирог, Марс в Козирог, Юпитер в Рак, Сатурн, Уран и Нептун пак в Козирог 😂

# 22
  • По света и у нас
Последната двойка риби овен беше фризьора ми и жена му. Докато ми подстригваше косата ми разказа колко бил изневерил на жена си - ти неговата професия е идеална за целта. Жена му се появи - като типичен овен сигурно си мисли че нейния загубеняк няма как да си намери някой с когото да хойка…

Мъж риби е таралеж в гащите. Ще започне да те върти на шиш и да те кара да ревнуваш много скоро - различни приятелки имаха същите проблеми като моите. Винаги някакви трети жени намесени, сипе комплименти на други а теб не те отчита, в същото време супер ревнив, направо влудяващ.
Секса е на лице докато не живеете заедно, ако заживеете може и да спре.
Тази свобода в отношенията много я обичат за да могат да си изневеряват ма спокойствие. Та вие си преценете устройва ли ви.
А и накрая може да започнете да се чудите дали не е на двата бряга.

Абсолютни нарцисисти са всичките. Аз ги харесвах н времето защото комуникацията наистина е добра и те не ме изнервят, но определено са токсични. Станете ли тяхна- край, минават на нещо ново.

# 23
Бягай!
Очаровани са от енергията на огненият знак.
Но нямат достатъчно характер да се справят с нея. После лошо. Много лошо.

# 24
  • Тра-ла-ла
Луна в Овен, Меркурий във Водолей, Венера в Козирог, Марс в Козирог,
Ами планетата на любовта и хармонията Венера е в знак, който никак не е емоционален и гледа на чувствата и връзките практично. Трудно му е да изразява чувства, ако има такива. Луна в Овен също не е много емоционално разположение. Марс в Козирог също е практичен, работлив, даже може работата да му е най-важна и винаги преди всичко друго

Емоции и чувства идват само по Слънцето в Риби. Само, че Рибите рядко са наясно със себе си.

Но пък теб може би точно рогатите разположения в хороскопа му са те привлекли. Да си чукате рогцата, да хвърчат искри.. В този мъж има повече инат, рога и копита, отколкото рибешка отнесеност и хлъзвавост.

# 25
Хаха, направо го описахте като някакъв рогат звяр, а то май си е точно така! Венера и Марс в Козирог си личат — практичен, работохолик и емоционално сдържан до степен да те подлуди. Луната в Овен пък обяснява защо действа рязко и понякога реагира по-скоро инатливо, отколкото обмислено. А този Меркурий във Водолей ми е най-голямата мистерия — уж трябва да го прави по-оригинален и открит в комуникацията, а сякаш това само добавя още един пласт странност и непредвидимост.

Честно казано, не знам дали ме привличат рогатите му черти или просто сме си намерили майстора един на друг — Овен срещу Козирог(защото те половината му планети са в Козирог) звучи като рецепта за бой с глави и хвърчащи искри. Но пък някак си точно това напрежение ни държи заедно. Може би просто няма как един Овен да устои на такова предизвикателство.

Как мислите — тези комбинации дават ли шанс за баланс в дългосрочен план, или ще си чукаме рогата до безкрай? 😁

# 26
  • Тра-ла-ла
Как мислите — тези комбинации дават ли шанс за баланс в дългосрочен план, или ще си чукаме рогата до безкрай? 😁
Това е строго индивидуално. Зависи дали човек се ситуира в ниските си зодиакални проявления или развива високите си. Все пак всяка зодия има и отрицателни, и положителни черти.

Може да обедините инатлъка и борбеността си и да постигнете  много неща заедно. Може и животът ви да мине в борби кой над кого ще се наложи и правене напук.

# 27
не може да се обобщава така , с какви асценденти сте?

# 28
Моят е лъв за него не знам, защото не му знам часът на раждане

# 29
  • Тра-ла-ла
От известно време бройкам един мъж. Като планети донякъде е като твоя - Луна в Овен, Само, че Слънцето и Марсът са му на обратно . Той е Слънце в Козирог и Марс в Риби. Отделно Меркурий в Козирог. Ами бастун е. Има симпатии към мен, но нищо не предприема. Явно ще трябва да го ударя с някой голям клон и да го завлека в пещерта. Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт