Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 89

• 70 557
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Кой е парфюма за коса??? 🙃

# 136
  • Deutschland
Този :

# 137
Да питам и тук
Препоръчайте ми шампоан за бързо омазняваща се коса, от който сте доволни. Буквално за един ден косата става много мазна, за тинейджър е. Разбирам, че това нормално за пубертета, но все пак.. Може би трябва да взема за ежедневна употреба или...?

# 138
  • Някъде по Дунава
Да питам и тук
Препоръчайте ми шампоан за бързо омазняваща се коса, от който сте доволни. Буквално за един ден косата става много мазна, за тинейджър е. Разбирам, че това нормално за пубертета, но все пак.. Може би трябва да взема за ежедневна употреба или...?
Здраве, Alverde, Klorane са добри и бюджетни шампоани. От професионалните Medisuticals от Златна рибка или корейски марки (107, Trimay, Doori). За вид шампоан - хидратиращ или ежедневен.

# 139
Да питам и тук

Задоволителен ефект виждам от Балеа за обем - май е с макадамия, не съм сигурна. Съвсем обикновен, за 2 - 3 лв. Не прави чудеса, но поне 2 дни косата е чиста. При мен на третия вече нещата излизат извън контрол независимо от шампоана. От Клоран съм с лошо мнение - допълнително ми омазняваше косата.

# 140
Сестра ми е в пубертета и не ползва балсам, а само шампоан. След като се измие слага олио за коса само в крайчетата и това е. Също и се омазнява бързо косата.

# 141
Всъщност балсамът се слага само по дължините  и не би трябвало да влияе по някакъв начин на скалпа.

# 142
Слагам и балсам, и после такъв на спрей без отмиване, и мъничко олио в краищата. Не ми засилват омазняването, то идва от корените и от скалпа. Просто трябва човек да си открие  "неговите" продукти. На по-гъста и дебела коса почти всичко може, но моята примерно не е нито едното от двете и лесно се утежнява от продукт или ако прекаля с количество.
Даже ако не ползвам такива неща, косата ми по-лесно се наелектризира или пък има фриз, заради което често ще я пипам и приглаждам и от това ще се замазва до степен и един цял ден да не може да изкара без да е видимо мазна. А по принцип я мия на 2 или 3 дни, в зависимост от това къде съм била и какво съм правила.

# 143
Споделям положителен отзив за този шампоан. Аз имам себорея и много внимавам с какво си мия косата. Използвам само Здраве чаено дърво, защото от него нямам проблеми, но ми свърши и ми писна, та реших на сляпо да взема за проба този на Garnier. Страхотен! Не ми обостри себореята, нямам сърбеж, косата става уникално чиста, мека, ухаеща приятно и лесна за разресване.

# 144
За тези спирали имате ли впечатления?

# 145
Имам втората. Много е мазна, лепкава. Цапа клепачите и изкарва страааашно много туш. Отнема много време да се сложи, после докато изчистиш...
Не я ползвам, защото ми е много трудоемка.

# 146
Благодаря. На тази марка не съм ползвала и ми беше интересно. Не знам какво да взема вече ..

# 147
Аз от години ползвам същата, но черна със златисто-розова капачка, която е черна. Взимала съм и кафява, която си е в кафяво шише. Много съм доволна. Не ми се насълзяват очите, както от повечето други.

# 148
В Лили има доста намалени неща на NL beauty този месец. Матовите червила и гланцовете са по 7,89.

# 149
А знаете ли дали това намаление е само он-лайн или и във физическите магазини?

Едит: Леле, не мога да повярвам, обадих се по телефона и ми видгнаха и не само това ами ми казаха и че и при тях са намалени. Отивам веднага в магазина! 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт