Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 89

• 70 583
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
Преди няколко дни, още в декември поръчах два лака на Аура, заздравител и емулсия за кожички на Первфект от Лили. Пуснах поръчката до автомат с безплатна доставка. Писали са ми днес, че е там, но не съм видяла мейла, така че утре ще отида. Мисля и занапред да използвам този тип услуга.

# 151
Идеална е тази опция. Не ходя до магазина, пазарувам си и доставката е в автомат пред вкъщи.

# 152
Идеална е тази опция. Не ходя до магазина, пазарувам си и доставката е в автомат пред вкъщи.
Доставка автомат пред вкъщи какво е това съжалявям за въпроса но Лозен област София едва ли.има такова 🤣

# 153
Най-близкият автомат за Лозен е на бензиностанция ЕКО между Дружба 2 и ТЕЦ Изток. Става въпрос за Box now.
https://www.boxnow.bg/locker-finder

Последна редакция: ср, 03 яну 2024, 21:24 от dia4ti

# 154
Супер ,благодаря 🤗

# 155
  • Пловдив
В приложението на dm има 15 талона за покупки 1 + 1.

# 156
Благодаря за информацията!
Ако някой няма да ползва течния гел на Сомат, ще съм благодарна ако мога да го ползвам.

# 157
  • Сливен
Кремовете на Нивея с талоните стават ли?

# 158
Момичета, за много години! Да бъдем красиви все така, че даже и повече!

Имам един въпрос, тъй като съм забравила - имам серум за хидратация, чиято опаковка изхвърлих Frowning1 Та, може ли да ми напомните, как се използва най-ефективно? Върху суха или леко мокра кожа, преди крема за хидратация или след?

# 159
Серум на леко влажна (не мокра) кожа, оставяш леко да попие и запечатваш с крем. Така съхраняваш влагата и даваш на кожата да "пие" дългосрочно.

# 160
Благодаря ти! А можеше ли да се нанася в околоочната зона?
Лифтинг серум се води Simple Smile

Последна редакция: чт, 04 яну 2024, 13:55 от Vicky_P

# 161
Аз нанасям, но обикновено на опаковката пише да се избягва околоочната зона, за да си купиш нарочен серум за нея. Според мен, щом е за лице, значи е за цялото лице, всичко друго е маркетингов трик. Grinning

# 162
Благодаря ти, Джаста!

# 163
На касата ми казаха, че талоните, за които писахте 1+1 важат и във физическите магазини, не е необходимо да се прави поръчка през приложението.

Днес бях в Добрич и реших да посетя ДМ на центъра. Оказа се много добре зареден. Парфюмът за коса на Балеа е от лимитирана зимна серия, има страхотен аромат. Фрау каза да се запасим с лилавата серия, макар да имаше маски, балсами и шампоани, взех само една маска. Още не съм пробвала балсама, който купих и не знам, дали ще ми харесат.
Душ гелът съм го харесала от немския ДМ, но не съм го виждала в нито един ДМ във Варна.

Последна редакция: чт, 04 яну 2024, 15:15 от Janice_

# 164
Да похваля спиралата на Катрис - glam and dol false lashes mascara . Супер яка спирала . Прави миглите огромни и не ги слепва . Сравнително бюджетна , но има голям ефект . Взех и на Есенс - ESSENCE I LOVE EXTREME - синята . Тя обаче ми слепва миглите . Дори и с двете спирали една върху друга миглите ми са страхотни . Мислих да си взема на Мейбалин , но за тия пари си взех 2 спирали .

ПС : Предложете крем , който да слагам преди грима .

Общи условия

Активация на акаунт