Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 89

• 70 535
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Вчера тъкмо ги зареждаха в единия ДМ, но нямаше отворени тестери, да пробвам.
Предполагам консистенцията им е различна. Първите ги водят lip gloss, вторите lip oil. Има разлика и в милилитрите, първите са 10мл, докато новите 2,4мл. Аз харесвам това олио на Есенс:

На Катрис ги пробвах на ръка, обаче цветът и се променя и не знаех как ще стои на устните, докато това на Есенс не се променя.

# 541
На Catrice 010 е фаворита ми, съвсем нежно порозовя, докато 020 си става ярка циклама. На есенс показаното си го взех, но ми е много тежко и като миризма, и като консистенция. На есенс джуситата уж се водят lip oil, а не се усещат като такова, а като глос и лепнат.

# 542
  • Някъде там
Аз също харесвам лип оийл на есенс.
Иначе вчера за първи път си взех juicy bomb, но от старата версия.Допадна ми, не лепне и придава лек нюанс на устните, новите не са заредени в близкия до нас ДМ, но май не си заслужават.По висока цена имат и по малък обем.
От олиата за устни фаворит ми е NYX, но никак не са икономични  и 20 лв. не ми се дават всеки месец.Търся им достоен заместник.

# 543
Момичета, и при мен се появи студова алергия. Мажа с Микса в синята кутия и съм много доволна. Видях, че имат и крем за ръце от новите продукти, може да си го взема при следващото посещение в ДМ или Лили.
Направи ми впечатление, че са обърнали цените и вече кутията Микса в Лили е 17 лева, а в ДМ 14.

# 544
  • Deutschland
Ако е крема с шеа на Микса, той е много хубав.
Накупила съм си много яки шийт маски и тази вечер реших да отворя една. Като писнаха породените " Не пипай Снежанка. Намери си друга маска...." Сега сложих една на Шабенс с алое вера и релаксирам.

Последна редакция: сб, 03 фев 2024, 23:06 от Фрау С

# 545
Фрау, ето с това си мажа тялото, а сега и ръцете:

Ето този крем за ръце е от същата серия:

# 546
  • София
За тяло отскоро ползвам този с уреа

Кожата ми е много суха. Зимата значително повече. Добре се отразява този крем на моята кожа.

# 547
И аз бях хвърлила око на червената Микса, но другите две бяха с по-хубав състав и затова взех тях.

Влизам редовно в немския ДМ да плакна окото за нови продукти, които тук изобщо няма. Има някакъв мед за коса от Гарние, стори ми се интересен, дано го заредят.

# 548
Аз вчера малко се олях в ДМ Румъния

# 549
  • Deutschland
Това е серум за коса с мед, Джанис.

Севда, как са цените в Румъния в ДМ, защото една позната се мъчи да ме убеждава колко скъпо било.

# 550
Скъпо е. Дав са по около 9 лв / бр

# 551
Здравейте, някой има ли проблем да влезе в приложението. Не мога да вляза може би от 2-3 седмици. И може ли да ми препоръчате течно матово дълготрайно червило, в нашето лили няма на NL иначе на него мислех да заложа🤷🏼♀
Тези на Лореал хубави ли са,въпреки че не са течни.

# 552
Скъпо е. Дав са по около 9 лв / бр

Това наистина е много скъпо, за 6,90 лв. купувам от близкия супер големите опаковки на Дав от 250мл.

# 553
Понякога в магазини Лили някои продукти са по евтини от тези в Дм,както и обратното...
Някой имали мнение за тези продукти за коса-нека сподели....

Търся нещо за стърчащи краища на кос
а Grinning,досега ползвах олиото на Wella-дплу горе ставаше,търся нещо друго за бляскав ефект за краища....
Предварително благодаря Hug

# 554
Оригиналното олио на Елсев подхранва крайщата на косата, за това нямам впечатление. Но каквито и мнения да чета, всички хвалят оригиналния вариант на олиото.

Общи условия

Активация на акаунт