Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 89

• 70 423
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Аз ползвам този

# 661
Не знам дали се е коментирало тук, но този крем е страхотен и е под 2лв. Мирише хубаво и дълготрайно, бързо попива, не е мазен, създава приятно за мен усещане на ръцете.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/aroma-krem-za-ratse-natural-hone … 800013531471.html

на Арома ползвам крема за лице с бадем много съм доволна от този крем за лице не оставя мазен филм по лицето ми попива добре

# 662
Някой ползвал ли е топлинната защита на Балеа и доволен ли е ?

# 663

Този крем има уникален аромат, страхотен е!

# 664
  • София

Този крем  е класика!  Много е добър!

# 665
  • Deutschland

И аз, но в малките туби. Най-любим като аромат ми е този с оризово мляко и ванилия.

# 666
Не знам дали се е коментирало тук, но този крем е страхотен и е под 2лв. Мирише хубаво и дълготрайно, бързо попива, не е мазен, създава приятно за мен усещане на ръцете.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/aroma-krem-za-ratse-natural-hone … 800013531471.html

На мен този крем изобщо не ми хареса. Нищо не прави. Ръцете ми си стояха напукани.

И аз, но в малките туби. Най-любим като аромат ми е този с оризово мляко и ванилия.

Отдавна му се каня. От къде си го купувате?

# 667
И мен не можа да ме впечатли, ароматът ми хареса и това че попива бързо, но друго хубаво не мога да кажа за него. Почти нямаше разлика от това нищо да не съм слагала, то след малко вече само ароматът се усещаше.
Ако не е много суха кожата на ръцете, може пък и да върши нещо, знам ли.

# 668
  • Mediterraneo
За ръце в момента ползваме тези двата крема на Сиен, лимитирани серии са.

Първият е с масло от канабис, отвратителен аромат( затова го пробутах на ММ), но чудесен за много суха кожа. Попива бавно и хидратира чудесно.
Вторият е с кокосово масло, не мирише на кокос, но има хубав лек аромат, попива бързо и овлажнява много добре.
И двата са в удобен за употреба формат и големи като количество.

# 669
Аз ползвам този на Балеа и съм доволна. Попива бързо, ухае приятно и не е прекалено мазен.

# 670
Моят най-любим си остава този. Имам доста суха кожа на ръцете и ми хидратира много добре и аромата го харесвам.

Сега използвам този, изостанал от миналата година, не ми хидратира достатъчно

# 671
  • София
Днес лайфа на ДМ от къде ще се гледа - мобилното приложение, от ФБ страницата им или от сайта?

Последна редакция: ср, 14 фев 2024, 20:11 от Amiamo

# 672
Аз влязох през приложението предния път

# 673

Има ли го в ДМ?

# 674
Не. В София го има в магазин на пл. Славейков, до ДМ

Общи условия

Активация на акаунт