Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 89

• 70 462
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Имам мейл за новия лайф. Ще бъде за ДМ Био доколкото разбирам.

(не ми даде да направя по хубав скрийншот)

Последна редакция: вт, 13 фев 2024, 10:11 от Lale_Lili

# 646
Няма общо с козметика, но ако на някой му трябват таблетки за съдомиялна, в Lilly са пуснали много изгодна опаковка Medix на промоционална цена - 90бр за 26лв

# 647
  • Варна
На Велнеа ето тези две кремчета са ми в топ-листата. И двете са в червени опаковки.

# 648
  • Бургас
Моето е 401. Друг цвят не съм вземала,не  искам да трупам много червила.

# 649
  • Mediterraneo
Моето е 404. Колебаех се между това и 402.

# 650
Имам червилото на Essence, почти не съм го използвала, но и аз не използвам грим. Моето е номер 403 peach it.

# 651
Нямат тестери тези червила, за съжаление

# 652
Шампоанът на Balea от серията без аромат има ли го във физическите магазини в момента? На сайта за старата опаковка пише, че го няма наличен, а го няма качен в новата опаковка, за да проверя от там.
Питам, защото преди няколко месеца четох тук, че пак са заредили от него по магазините, но в нова опаковка.

# 653
Нямат тестери тези червила, за съжаление

Да, така е, което е голям минус. Моето го избрах по снимки от интернет.

# 654
Днес в една дрогерия попаднах на 50% намаление на продукти на Есенс. Това червило е супер, как не съм попадала досега на него. Мирише вкусно Simple Smile
Скрит текст:

Взех това за тийнката, отзиви за продукта?
Скрит текст:

Детето си взе любимата спирала
Скрит текст:
   Да червилото е супер, седи добре на устните и цветовете са хубави. Но за жалост на мен адски ми изсушаваше и не можах да го ползвам.

# 655
Няма общо с козметика, но ако на някой му трябват таблетки за съдомиялна, в Lilly са пуснали много изгодна опаковка Medix на промоционална цена - 90бр за 26лв

В Лидл има такива

# 656
  • София
Сега си купих от первилото на Есенс. Голяма зарибявка е тук. Simple Smile
Взех 401. Имаше само на три номера тестери. А от червилата имаше в изобилие бройки 403.

Последна редакция: вт, 13 фев 2024, 21:30 от Amiamo

# 657
  • София
Сега си купих от первилото на Есенс. Голяма заеижявка е тук. Simple Smile
Взех 401. Имаше само на три номера тестери. А от червилата имаше в изобилие бройки 403.
какво е голяма заеживявка

Редактирах : зарибявка

# 658
Не знам дали се е коментирало тук, но този крем е страхотен и е под 2лв. Мирише хубаво и дълготрайно, бързо попива, не е мазен, създава приятно за мен усещане на ръцете.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/aroma-krem-za-ratse-natural-hone … 800013531471.html

# 659
Не знам дали се е коментирало тук, но този крем е страхотен и е под 2лв. Мирише хубаво и дълготрайно, бързо попива, не е мазен, създава приятно за мен усещане на ръцете.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/aroma-krem-za-ratse-natural-hone … 800013531471.html

Точно него ползвам сега. Попива бързо и не е мазен, но не хидратира достатъчно. Не е подходящ за много суха кожа.

Общи условия

Активация на акаунт