Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 89

• 70 454
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Някой ползвал ли е шампоан и маска Oil Repair на Balea? Днес ги купих импулсивно. Надявам се да не отнемат от обема на косата.

# 121
Благодаря много за отзивите за лосионите, ще разгледам всички предложения.
Помня, че преди време се коментираха и лосионите на Вики бутик (Vickie's boutique), има ли доволни?
Предполагам, че този тип парфюмирани лосиони като Seventeen и Вики бутик са по-ароматни и не толкова хидратиращи?

Последна редакция: пт, 29 дек 2023, 22:44 от Амбър

# 122
Благодаря много за отзивите за лосионите, ще разгледам всички предложения.
Помня че преди време се коментираха и лосионите на Вики бутик (Vickie's boutique), има ли доволни?
Има, има. Страхотни са, имат блестящи частици. Попиват бързо, миришат уууууникално и са трайни.

# 123
Някой има ли мнение за този дневен крем на Лореал?

Предварително благодаря Hug

# 124
Много миришат тези на Вики бутик. Обаче на мен ми идват силни ароматите им . Влязох веднъж в една дрогерия, продавачката ме намаза с всички варианти. Едва изтраях след това, ухаеща на толкова много и различни аромати. Купих един " от кумува срама" ама го подарих на майка ми. Иначе са хубави, плътни, трайни.

# 125
  • Deutschland
Страхотни са Вики, но за зимата с тия блестящи частици не знам стават ли. Моят лосион е имитация на Обувката.

# 126
Вики бутик наистина са много хубави, но като се намажа и ако реша да се парфюмирам с друг аромат става страшно! 😃
Доста са ароматизирани и трайни, но ако се мажа, задължително и парфюма трябва да е същия иначе става “манджа с грозде”.

Хидратират също добре, плътни са. Харесвам ги, но поне в моя град има два-три аромата и ни повече. В момента имам този, който мирише на Mon Guerlain.

На Севънтийн някак много химически ми миришат, не знам защо.

# 127
По препоръка на форума взех балсама за коса от серията, която имитира Mugler Alien. Имаше и шампоана от серията, но имам много шампоани, затова взех само балсама. Търсих маската, но я нямаше.

За момичетата от Варна, има продукти от серията в Делта планет мол

шампоана взех точно този по препоръка изключително доволна съм ще повторя пак

# 128
  • Deutschland
Заредете се с тази серия, имитираща Ейлиън, защото е лимитирана и в Германия отдавна няма и помен от нея.
Тези, които я харесвате имам в предвид.

# 129
Коя е тя?

# 130
  • Бургас

Мисля, че е тази.

# 131
  • Deutschland
Да. Дори не можах да се доредя до парфюма за коса 😏

# 132
Здравейте, някой пробвал ли е този слънцезащитен флуид за лице и балсам за устни с SPF на Victoria Beauty? Доволни ли сте?

# 133
Виктория бюти не се славят с особено добро качество, та по-добре си дайте парите за нещо по-сигурно. Не бих си купила слънцезащита от тях.

Последна редакция: сб, 30 дек 2023, 23:40 от dia4ti

# 134
Аз пък съм чела все хубави отзиви за тях.

Общи условия

Активация на акаунт