Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 89

• 70 508
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
  • Някъде там
Така ми се иска да пробвам някой крем като този Микса, но друго освен лосиоана на Юсерин за атопичен дерматит не използвам Sad
Мисля, че в ДМ няма продукти за атопичен дерматит, ако някой е открил такива продукти ще се радвам да сподели Simple Smile

# 571
  • Сливен
Крема м кутия  ,който е с пантенол го водят за атопична кожа.Моя син имаше на двете крачета червени пъпчици,които които го сърбяха,от 2 седмици го мажа с този крем и кожата се успои и почти са изчезнали.Отделно над лактите му се беше получила като "гъша" кожа доста голям участък и там се повлия много добре.

# 572
Освен да смеся розова вида и някакво базово масло, но се опасявам, че ще е мн.мазно.Преди много години имаше на Лореал такъв продукт- двуфазен, беше супер.На мокра кожа мажеш набързо и попиваше много бързо.
Правя точно това в съотношение 10%. Не е мазно, избираш масло според кожата си. Дава по-добра хидратация от какъвто и да крем. Маслото е колкото да я запечата и да омекоти кожата.

# 573
  • Стара Загора

И моят шопинг от днес Grinning

И аз се  чудя на маската за коса? За каква коса е предназначена, как се отразява, ако имате опит вече?

# 574
Ех, много ме е яд, че не успях да се включа в лайфа за талон. Мислех да го ползвам за памперси. Дано поне пуснат 1+1 талони

# 575
  • София
Нали утре в 18ч. има лайф?

# 576
На 14.2, днес това пух в един магазин от касиерката

# 577
  • София
Кремът със серамиди в кутия на Микса е много хубав за тяло - попива бързо, няма аромат, количеството е доволно голямо. Използвам го и за ръце, и за пети, освен за тялото. Хидратира чудесно кожата.

# 578
Тъкмо онзи ден гледах видео на една чуждестранна инфлуенсърка - дерматоложка за серум/лосион за ТЯЛО с киселини (aha, bha) и се чудих дали има такива варианти на нашия пазар и попаднах на това. Някой тествал ли го е, нямам представа дали е нов продукт, за първи път обръщам внимание.

# 579
Интересно звучи, с кератоза съм и бих го пробвала по някое време, спира ме само че има мазила за тяло натрупани сигурно за поне 2 години напред да се мажа всеки ден Grinning Това освен че 8лв ми е леко над психологична граница за лосион на Балеа.
Ще почака за сега, наскоро се заредих с какво ли не с купона за рожден ден, но съм много любопитна за отзиви ако някой го пробва и го ползва редовно.

# 580
Благодаря на момичетата, които ми изпратиха талон за -30%. Използвах един от тях. Успях да накупя памперси, пюрета, каши. Страхотни сте! 🌷
Магазинът беше пълен с памперси 😄
На 14.02 ще е следващия лайф. Питах продавачката. Каза, че талоните 1+1 са били за РД на ДМ и едва ли ще има пак.

# 581
Ще съм супер благодарна,ако някой има излишен въпросния код,който може да се използва за памперси,определено ще ме улесни 🌷

# 582
Ще съм супер благодарна,ако някой има излишен въпросния код,който може да се използва за памперси,определено ще ме улесни 🌷
Валиден е до днес

# 583
И аз помолих за код, но никой не ми изпрати....

# 584
Разбирам,благодаря,ще чакам някаква друга активност. 🌺

Общи условия

Активация на акаунт