Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 89

• 70 527
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
  • Deutschland
А кое от всичките видове е оригиналното?

# 556
На това казвам оригиналното, защото беше първото излязло и дълги години май имаше само този вариант:

# 557
  • София
От 2-3 дни обикалям филиали на ДМ. В търсене съм на два серума за  лице на Балеа. Няма ги, няма и в склада. Една служителка днес от филиала на Пиротска каза, че когато един продукт от марките на ДМ и в склада го няма дълго време, ще му сменят опаковка и цена. Така правели немците. Simple Smile

Последна редакция: нд, 04 фев 2024, 20:41 от Amiamo

# 558
Няма смисъл физически да се обикалят филиалите в такава ситуация. В приложението на ДМ много лесно се вижда дали има наличен продукт някъде и колко бройки.

# 559
  • София
Така е, но като съм близо до филиал, не го подминавам.

# 560
healthy1, любимо ми е, купих си няколко в еднакъв цвят, докато ги имаше. Само се внимава да не се счупи...

# 561
Кремовете за тяло на Mixa попиват ли бързо и имат ли аромат? Някой пробвал ли е кремовете за тяло на Garnier superfood? На тях доста им се чудя.. обичам такива плодови аромати.

# 562
Кремовете за тяло на Mixa попиват ли бързо и имат ли аромат? Някой пробвал ли е кремовете за тяло на Garnier superfood? На тях доста им се чудя.. обичам такива плодови аромати.

За Mixa мога да кажа - или е без аромат или с мн фин аромат на кремче. Използвам лятото Hialurogel мляко за тяло, зимата с детето използваме лилавата серия за атопична кожа, или вече новата Panthenol Сomfort. Няма аромат, попива бързо, и ми е комфортно на сухата кожа.

# 563
Използвам основно Микса за тяло, много ги харесвам. Ароматите им са много, много леки, попиват бързо и хидратират добре.
От тези лосиони на Гарние за тяло не останах много доволна, купих си този с какао. Но маските за коса от същата серия нямат равни.

Моят шопинг с последните талони 1+1:

# 564
Има ли продукт за тяло, който да е воднисто-маслен, да се нанася на мокра кожа веднага след душ.Не понасям да си си а тялото с лосиони, кремове, искам нещо набързо да намацам преди да си сложа халата.

# 565
  • Deutschland
ДХЗ имаше май лосиони за тяло под формата на спрей, но в момента не се сещам за марка. От дрогериите беше. Сигурна съм, защото и аз търсех, че ужасно ме мързи да се мацам.

Ето

# 566
Освен да смеся розова вида и някакво базово масло, но се опасявам, че ще е мн.мазно.Преди много години имаше на Лореал такъв продукт- двуфазен, беше супер.На мокра кожа мажеш набързо и попиваше много бързо.

# 567

И моят шопинг от днес Grinning

# 568
На Микса в кутиите, синия и лилавия са без аромат, поне за мен. Попиват сравнително бързо, не са лепкави.
Преди мнооого години, ползвах една Нивея, точно за под душа. Как искам пак да я ползвам или нещо подобно. Ще пробвам това на Котидж как е.

# 569
Освен да смеся розова вида и някакво базово масло, но се опасявам, че ще е мн.мазно.Преди много години имаше на Лореал такъв продукт- двуфазен, беше супер.На мокра кожа мажеш набързо и попиваше много бързо.
Имам на Жая антицелулитно масло, бяло е с оранжеви надписи. Аз навсякъде си го мажа, точно след баня и преди халата. Нямам нерви за лосиони и прецизно нанасяне. Мазно е, средно бързо попива, не цапа дрехи и не се усеща.

Общи условия

Активация на акаунт