Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 89

• 70 480
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Скоро беше коментирано, но не намирам мненията - не мога да добавя картата от лоялната програма на Lilly към профила ми. Пише, че мейла не е същия, а няма как да съм дала друг. Може ли нещо да се направи или да регистрирам друга?

# 616
  • Варна
Скоро беше коментирано, но не намирам мненията - не мога да добавя картата от лоялната програма на Lilly към профила ми. Пише, че мейла не е същия, а няма как да съм дала друг. Може ли нещо да се направи или да регистрирам друга?

Имах такъв проблем съвсем наскоро, написах им имейл, любезно ми отговориха, че ми добавиха каръата в профила (оказало се е, че навремето като съм си изкарала физическа карта, не съм посочила имейл...аз не помня, т.к. е било доста отдавна).

# 617
Ядковите млека ги няма поне от 3 седмици. Не знам защо

# 618
"Имах такъв проблем съвсем наскоро, написах им имейл, любезно ми отговориха, че ми добавиха каръата в профила"

Благодаря! Този ли е мейла?
office@lillydrogerie.bg

# 619
На този имейл съм писала във връзка с картата и точките lillyclub@lillydrogerie.bg
Да похваля една четка за грим от Синсей с форма на роза, днес си я взех, като бижу ми е и е толкова мека и приятна.
https://www.sinsay.com/bg/bg/chetka-za-grim-beauty-and-the-beast-9381r-gld

# 620
  • Бургас
Благодаря ти,Искрица!
Много хубаво стои спиралата!
Аз съм фен на сините спирали!
Но тази ми хареса

# 621
Някой използва ли бюджетни продукти на Velnea? По специално някои от тези на снимката? Мнения? Благодаря.
Скрит текст:

# 622
Някой използва ли бюджетни продукти на Velnea? По специално някои от тези на снимката? Мнения? Благодаря.
Скрит текст:
Между другото и аз много се чудя на велнеа и на тези  неща гледах ги.Имам кремчета за ръце от минитата техни и съм доволна доста мазнички са.

# 623
От доста време използвам спрей дезодорантите на Velnea. Нямат пудра, не оставят следи и не изсушават кожата.

# 624
Скрит текст:
В момента имам този душ гел, нищо особено и с нищо не е по-различен от масовите евтини душ гелове, поне за мен.
Шампоан и балсам Велнеа съм пробвала преди години, но не точно тези показаните. Не ми допаднаха, изразходих ги но няма да повторя покупката.
Течният сапун не е лош, но и той като душ гела - няма много какво да кажа, съвсем нормален евтин течен сапун. Ароматът ми харесва, изсушава кожата както правят и другите. На такива слагам по една капачка глицерин като налея в шишето с помпата, стават малко по-добре.

# 625
Някой друг освен мен има ли проблем с приложението на ДМ, опитвам да си вляза в профила може би от месец-два но ми дава грешка. Направих нов профил и пак не става 🤷🏼♀

# 626
Аз съм доволна от течните сапуни на Велнеа. Не ни изсушават ръцете, имат хубав аромат, качеството е ок за цената им. Купувам и от твърдите.

# 627
О, за цената си са супер, спор няма. Не са с по-лошо качество от примерно Медикс или Тео и от сорта, а идват и по-изгодни като цена. Като свърша текущия който имам, вероятно пак такъв ще си взема, последно попаднах на някакъв гаден който грабнах защото ми трябваше на момента. Няма да го изхвърля, но и няма да си го купя отново.

# 628
Момичета, отстъпката за рожден ден колко процента е?

# 629

Общи условия

Активация на акаунт