Детски гастроентеролог София

• 5 282
  • 12
  •   1
Отговори
Здравейте ! Бихте ли и препоръчали детски гастроентеролог , от който сте доволни ? Бях се насочила към Мила Байчева , но в Надежда казаха , че нямат график за януари все още , а и идва само два дни в месеца . В детската гастроентерология като звънях казаха , че не преглежда и ми предложиха доктор Янева .
Бих се радвала ако споделите вашите отзиви .
Става въпрос за дете на 10 години .

# 1
Здравейте, аз съм доволна от д-р Лазарова. Преглежда в Токуда ( където почти няма часове) или Неоклиник. Обикновено записва за след месец, но доста често и отпада някой час и можете и по-рано да отидете. Следете в Супердок.
Другата, която ми препоръчаха е д-р Панталеева, приема в частен кабинет, но за нея нямам лично мнение.
При д-р Лазарова водих бебето, прегледът беше супер обстоен и ни обясни всичко подробно. Препоръчах я на моя приятелка и тя беше много доволна.

# 2
Благодаря Ви . Запазих в Неоклиник при нея за 10 януари това беше най - ранния час .

# 3
Здравейте, аз съм доволна от д-р Лазарова. Преглежда в Токуда ( където почти няма часове) или Неоклиник. Обикновено записва за след месец, но доста често и отпада някой час и можете и по-рано да отидете. Следете в Супердок.
Другата, която ми препоръчаха е д-р Панталеева, приема в частен кабинет, но за нея нямам лично мнение.
При д-р Лазарова водих бебето, прегледът беше супер обстоен и ни обясни всичко подробно. Препоръчах я на моя приятелка и тя беше много доволна.
Лазарова в него клиник преглежда ли с направление

# 4

Не , само платен прием . 155лв е прегледа , но си заслужават

# 5

Не , само платен прием . 155лв е прегледа , но си заслужават
нямам възможност за платен преглед но и при положение че детето е здравно осигурено нее оправдано

# 6
  • София
Идеи за гастроентеролог в София, при когото да не се записва с месец напред? (ползвам Vip plus в супердок)

# 7
Аз не съм доволна от Байчева, въобще.
Лазарова и Пападопулу са в пъти по-адекватни, и човечни в допълнение. Следете ги за освободили се часове.

# 8
Бихте ли споделили защо ?

Аз не съм доволна от Байчева, въобще.
Лазарова и Пападопулу са в пъти по-адекватни, и човечни в допълнение. Следете ги за освободили се часове.

# 9
На прегледа на моето дете се държа меко казано дръпнато и доста високомерно. Коментира другите специалисти, които бяхме посещавали за проследяване на детето, и как всичко, което сме направили до момента е едва ли не глупост. Нямаше никакво отношение към детето, прегледа го с известна досада и нервност, защото то се страхуваше и се разплака на ехографа. Накрая ни накара да направим едно безумно изследване в педиатрията, за което търчахме като луди по никое време и което в последствие се оказа абсолютно излишно.
Реално нищо не получихме след прегледа като насоки и съвети. Вдигане на рамене и това е. Лазарова се справи много по-добре.

# 10
Нормално ли е да има един единствен детски гастроентеролог в София и околностите, който да преглежда по здравна каса?!? Един е! Друг няма! Били са двама, но мъжът е в безсрочен болничен, и в момента е само д-р Янева. И като най-скорошния ѝ час е през април, аз какво да правя с това направление? А не искам да изръся един тон пари за това някой лекар да ме разпитва, и да ми вземе още за ехограф, за който всъщност аз искам да отида на такъв специалист. Просто искам някой да я види на ехограф и да пусне изследвания, но очевидно е невъзможно!

# 11
Детски гастроентеролози има и извън супердок.
Позвънете в Педиатрията и питайте за час за консултация по ЗК, както и в Клиниката по детски болести на Найден Геров.

# 12
Вчера звъних на няколко места. Мисля че точно в педиатрията ми казаха, че има час за април и да следя Супердок, ако се освободи по-ранен. И те от там гледали.

Общи условия

Активация на акаунт