⚓ На пазар във Варна - тема 75 ⚓

• 45 940
  • 756
  •   2
Отговори
# 615
Съфорумци има ли някъде където мога да предам хартия ( като едно време вторични суровини )
Пълна съм и със стари списания, книги за компютри дето вече са остарели
Освен това имам речници стари - дали могат да послужат някъде ?

# 616
Съфорумци има ли някъде където мога да предам хартия ( като едно време вторични суровини )
На книжния пазар до Часовника изкупуват стари книги. Там може да се пита за вторични суровини.

# 617
  • Варна
На гърба на затвора има пункт. Но цената за хартия е буквално мизерна, ще ви струва повече бензина да стигнете до там.

# 618

Аз сложих един органайзер във входа на блока и периодично оставям в него книги, който иска да ги чете.

# 619
За какво служат тези машини за жълти стотинки?

# 620
Е, приемат събраните жълти стотинки, които имаш, като ти пускат бележка - ваучер за Кауфланд.

# 621
Здравейте, къде във Варна мога да намеря Каменица стъклена бутилка 0,330?

# 622
Привет на всички! Търся широки цветни ластици. Ходих на двете кинкалерии на центъра ( в подлеза и в тази до Дилайт), но нямат голямо разнообразие.

# 623
Идеи за платен охраняем паркинг със свободни места (където и да е в града, оказа се трудна задача)?

# 624
  • In transit
Идеи за платен охраняем паркинг със свободни места (където и да е в града, оказа се трудна задача)?
В техническия университет, входа откъм дискотеката.

# 625
На спортна зала?

# 626
Моля, препоръчайте ми от личен опит добра шивачка за поправка на дрехи. Става въпрос за скъсяване на ръкави на риза, вероятно с разшиване на маншет. По възможност, център, но където и да е, ще съм благодарна за препоръки.

# 627
  • Варна
Моля, препоръчайте ми от личен опит добра шивачка за поправка на дрехи. Става въпрос за скъсяване на ръкави на риза, вероятно с разшиване на маншет. По възможност, център, но където и да е, ще съм благодарна за препоръки.
Сина ми е ползвал услугите на ателие, което се намира на ул. Найден Геров зад училище Васил Друмев
Скрит текст:
За паркинг се сещам за този срещу сладкарница Еделвайс и в двора на завод Дружба

# 628
И аз ще питам за шивашко ателие,където сте коригирали бански и трикотаж,специфично е и не всеки шивач има такива машина.

# 629
И аз ще питам за шивашко ателие,където сте коригирали бански и трикотаж,специфично е и не всеки шивач има такива машина.

На червения площад, първа пресечка успоредна на осми приморски повече в посока към  Цар Освободител преди години имаше ателие за бански и артистични костюми. Там правих на щерката спортно долнище на бански и бях много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт