ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 6

• 26 849
  • 735
  •   1
Отговори
# 105

Софи, докато излезе епизод 1 на "Gaddar" все ще научим и името на главния герой. Ще си "заплюем" и едно заглавие. А дотогава ние си знаем - Левент или Даган - все за нашия любимец иде реч.

Много слабо пак от негова страна, искам да поства повече неща и коментари в инстаграм  твърде е обран Sad имам чувството, че е депресиран тип някакъв 😁 всичките му турски колеги са много активни в инстаграм. Чакам Гадар с нетърпениееее 😊😊
Hug Тук съм, тук, маалко закъснях, ама ....Heart . Погледа е убиец, що така ми напомни някой друг! Heart Ама нищо, Чачко си е Чачко. Пак ще гледам тийзъра още 2, 3, 5....и найсе пъти и с превод докато започне сериала. Сумейето ще я мижам, знае ли се, може нейде по трасето да я занулят, малко ли сме гледали такива случки. Joy
    Пипи, с две ръце съм за зануляването на партньорката. Чачо си ни е достатъчен на екрана.

Гети, Диди,  благодаря ви, че споделихте с нас радостта си от завръщането на Чачо на големия екран.

# 106
Никакъв Даган JoyJoy тоя ,който ги измисля такива  пак да си помисли.
Левент е нашият човек ,еквивалент на Аполон Stuck Out Tongue Winking Eye толкова е красиииив безумно и жестоко и брутално.🙀 Не мога да спра да му се любувам. Всеки път си казвам на нерде повече пак те изумява с визия, роли ,усет и проекти.

Пипи Hug нали убиец е погледа направо те застрелва и пронизва.
За младата колежка нема да рИвем ко я занулят по трасето😁

Гети:hugs: той си е такъв ,но пак е нещо споделеното.

Последна редакция: вт, 12 дек 2023, 23:10 от femmi2

# 107
Козметичката връна жеста

# 108

The king is back 👑❤️‍🔥

Излезе дългоочакваният първи трейлър на новия сериал на FOX „Gaddar”, продуциран от Ay Yapım. Споделеният трейлър от сериала с участието на Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan и Onur Saylak дава улики за суровия свят на „Gaddar“.

Сериалът, чийто сценарий е написан от Hürer Ebeoğlu и режисиран от Sinan Öztürk, е с участието на Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan и Onur Saylak, Erdal Özyağcılar, Laçin Ceylan, Hakan Salınmış, Müge Bayramoğlu, Deniz Özerman, Neslihan Yeldan, Fatih Berk Шахин, Той е придружен от важни имена като Musab Ekici и Uğur Yıldıran.

„Безмилостен“, който след дълго време върна Чаатай Улусой на телевизионните екрани и вече е очакван с голямо любопитство, привлича вниманието с впечатляващата си история и силен актьорски състав. Животът на Даган (Чаатай Улусой), който се прибира от дългата си военна служба, вече не е същият, какъвто го е напуснал. Момичето, което обича, Айдън (Сюмейе Айдоган), си тръгва, без да му каже, а брат му Рузгар (Фатих Берк Шахин) попада в мрачен свят.

Песента на Erkin Koray „Gaddar“ придружава въведението на сериала, което разказва историята на трансформацията на Dağhan, а животът му внезапно се обръща с главата надолу.

„Gaddar“ скоро ще бъде по FOX!

# 109

The king is back 👑❤️‍🔥

Излезе дългоочакваният първи трейлър на новия сериал на FOX „Gaddar”, продуциран от Ay Yapım. Споделеният трейлър от сериала с участието на Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan и Onur Saylak дава улики за суровия свят на „Gaddar“.

Сериалът, чийто сценарий е написан от Hürer Ebeoğlu и режисиран от Sinan Öztürk, е с участието на Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan и Onur Saylak, Erdal Özyağcılar, Laçin Ceylan, Hakan Salınmış, Müge Bayramoğlu, Deniz Özerman, Neslihan Yeldan, Fatih Berk Шахин, Той е придружен от важни имена като Musab Ekici и Uğur Yıldıran.

„Безмилостен“, който след дълго време върна Чаатай Улусой на телевизионните екрани и вече е очакван с голямо любопитство, привлича вниманието с впечатляващата си история и силен актьорски състав. Животът на Даган (Чаатай Улусой), който се прибира от дългата си военна служба, вече не е същият, какъвто го е напуснал. Момичето, което обича, Айдън (Сюмейе Айдоган), си тръгва, без да му каже, а брат му Рузгар (Фатих Берк Шахин) попада в мрачен свят.

Песента на Erkin Koray „Gaddar“ придружава въведението на сериала, което разказва историята на трансформацията на Dağhan, а животът му внезапно се обръща с главата надолу.

„Gaddar“ скоро ще бъде по FOX!

Благодаря за споделеното и помощта.
Язък ! Значи са му променили името на Даган ли е какъв е?Head Band Много си харесвах Левент и му пасваше и свикнахме.

Последна редакция: ср, 13 дек 2023, 00:00 от femmi2

# 110
И Бирсен се е развихрила:

Birsen Altuntaş в Instagram

Една от водещите компании в бранша #AyYapım’ın  с новия сериал #Gaddar се готви скоро да срещне аудиторията на #FOX’ta

Çaşatay Ulusoy дава намеци за суровия свят в първия тийзър от дългоочаквания сериал. Çaşatay Ulusoy се завърна на телевизионите екрани след дълго време. Дагхан ( Çaşatay Ulusoy), който се прибра от дълъг период на военна служба, вече не е същият. Любимото му момиче Айдан (Sümeyye Aydoğan) си тръгва, без да го уведоми, докато брат му Рюзгар (Fatih Berk ğiahin) попада в тъмен свят.
Песента на #ErkinKoray’ın придружава промоцията на сериала, която е за историята на превръщането на Дагхан в тиранин в живота му, който някога е бил бурен.

Birsenaltuntas в Twitter[/b]

Голям интерес към първия трейлър на Gaddar от #ÇağatayUlusoy Новата серия #Gaddar на #AyYapım , една от водещите компании в бранша, се готви да се срещне с публиката си на #FOX много скоро. #ErdalÖzyağcılar, #LaçinCeylan #ÇağatayUlusoy, #SümeyyeAydoğan ), #HakanSalınmış , #MügeBayramoğlu , #DenizÖzerman , #NeslihanYeldan , #FatihBerkŞahin ) и ( #OnurSaylak с участието на #ÇağatayUlusoy, #MusabEkici и #UğurYıldıran той написа сценария #HürerEbeoğlu на сериала, който събира важни имена като #UğurYıldıran и седи на режисьорския стол #SinanÖztürk . Излезе първият трейлър на "Gaddar", чиито снимки започнаха през последните седмици.

Последна редакция: вт, 12 дек 2023, 23:43 от Emiliya

# 111
Добро утро!
Още не мога да се освестя от емоциите.
Бирсенката се е развихрила. Вижда реакциите на зрителите и феновете в нета.
Това само ЧУ може да го предизвика.  
Всичко гърми и трещи за завръщането и трейлъра на "Gaddar".
Но ще мрънкааам що му смениха хубавото звучно име Левент отговаряше му на осанката с това смешно Дагхан.
Но ще свикнем..

Четох безпристрастни коментари , екшъна е силен феновете на конкуренцията в Петък се притесняват за рейтинга. Нормално е.. ще ги разбие Чаатай. Фокса са хитри.
Не знам какви ще са цифрите ,но залагам и се надявам, че няма да са надолу.☘️

Последна редакция: ср, 13 дек 2023, 17:58 от femmi2

# 112
Добро утро! Инстаграм е залят с Чаатай . Обаче като не си сгърчва лицето се вижда ,че веждите са си същите .

# 113
Добро утро! Инстаграм е залят с Чаатай . Обаче като не си сгърчва лицето се вижда ,че веждите са си същите .

Ох какво таралежче сладко е на снимката в мола и с тази модерна бяла ризка с омачкан ефект и къси панталонки:heart_eyes:
Тоя човек е забравил какво е да пазаруваш. Отдавна не го е правил. Явно пазарува от нета или личната стилистка и аркадашка се заела с това.
На тия снимки не си личи особена разлика у веждите при козметичката на снимката са различни.
Може тия сцени да за заснети преди това. То са монтажи, сглобяване.. имаше кадър и с повече косица.
Премиерата на екшъна е на 5 - ти Януари 2024 г. Тогава ще ни пуснат още неща и плаката за сериала. Искам да видя общи сцени между Чачо и Онур Сайлак.
Да похвалим режисьора и оператора за добре свършената работа. 👏👏

Последна редакция: ср, 13 дек 2023, 13:54 от femmi2

# 114
Здравейте, дами!

След бурната и емоционална нощ, денят се очертава по-спокоен. Сега вече търпеливо можем да чакаме всичко, с което FOX и Чачо ще ни зарадват. Рускините веднага са превели тийзъра. Ако имам време днес може  да се "поиграя" с превода и аз.

Желая ви усмихнат и ползотворен ден!

# 115
# 116
Ооо,  emiliya, ще е супер да пуснеш превода. Макар че и на руски се разбира всичко. Много е вълнуващ.

# 117
"Не бях жесток, обкръжението ми беше лошо.”

Gaddar/Безмилостен
(превод на трейлъра)

- За тези, които останаха тук, сине, е много трудно.
- Обаждам се, казват, че са на операция, а после отвъд границата.
- Да, аз съм. Отвори вратата, отвори!
- Наистина си жив, нали?
- Скъпата ми майчица.
- Много е трудно да си майка.

- Ти не знаеше ли?
- Какво не знам?
- Те се изнесоха, не ти ли каза?

- Нищо няма да се промени, когато си тръгнеш.
- Имам проблем, мамо. Всички си тръгнаха.

- Добре дошъл, татко.
- Батко?!
- Махни си ръцете от брат ми.

- Ти какво, съдия ли си или палач, момче?
- Аз съм отчаян, отчаян.
- Виж, може да изпаднеш в беда.

- По-големи неприятности от теб, не могат да ми се случат.

- Вероятно е умрял.
- Как разбра?
- Вече изобщо не мърда.
- Виж, сега и аз не се движа, мъртъв ли съм?

- Не знаех, че си толкова жесток.
- Аз не бях жесток.
- Обкръжението ми е лошо.

# 118
Ново попълнение

# 119

Общи условия

Активация на акаунт