ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 6

• 26 068
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Диди , в радарите ти няма грешка.
Отпусна се да е по социален ,но е правилно да качи фото с лика си от Галата. Нито от Шивача го направи нито сега.. сторитата изчезват след 24 часа нали така ,но като качи снимки те си остават.
Ще качи със сигурност корицата от новата фотосесия.
Като виждаме какви яки снимки пуснаха корицата също ще е такава.
Искам да снима фотосесия за чуждо списание.
Защо досега не са направили нещо съвместно с аркадаша Мерт Алас.
Той работи с много знаменитости и е от най добрите.

# 661
Искам да снима фотосесия за чуждо списание.
Защо досега не са направили нещо съвместно с аркадаша Мерт Алас.
Той работи с много знаменитости и е от най добрите.
    Феми, много се размечта. Тези дни накъдето и да се обърна само Чачо виждам, а ти искаш още.
     Стига деее, няма да пишат само за нашето момче и да го снимат само него. Да дадем шанс и на другите актьори, пък и Дуда трябва да рекламираме и тя се труди упорито на снимачната площадка...
    Хайде още малко от галата, че трябва да превключвам на "Gaddar". Много материал и за него се събра, ще си осъмна на компютъра, а маминият хубавец ще има да ме чака...

# 662
Хайде на новите снимки 😍

# 663

Gaddar - снимки от епизод 1! Петък, 19 януари по FOX!

Диди, редувам те, за да пуснеш още нови - "топли, топли" фотки. А и стари снимки да пуснеш, пак ще съм доволна. Чачо никога не ни е в повече.

Цитат
Gaddar Dizi
ПОСЛЕДЕН ДЕН за първи епизод на GADDAR! 💥
#Gaddar с първи епизод утре вечер от 20.00 ч. по FOX.

# 664
https://www.instagram.com/stories/only.cagatayulusoy/32832985457 … =NjZiM2M3MzIxNA==

Последна редакция: пт, 19 яну 2024, 08:14 от diana_atanasova55

# 665
Здравейте, дами!

"Gaddar" започва тази вечер! Какво ще се случи в първия епизод?

19.01.2024 г. - 10:40 ч
Новият сериал на FOX "Gaddar", продуциран от Ay Yapım, с участието на Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan и Onur Saylak, ще бъде на екран с първи епизод тази вечер.

КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ В ПЪРВИ ЕПИЗОД?
Дахан е най-големият от семейство с три деца... Той е живял скромен живот със семейството си в квартал на средната класа. Откакто се помни, единствената му цел е да помогне на семейството си и да ги направи щастливи. Заради тях трябваше да отложи живота си, дори да се ожени за жената, която обичаше. Един ден, след жесток спор с баща си, Дахан решава да се присъедини към армията. Докато изпълнява мисията си и е на път да се върне, той научава, че любимата му Айдън е участвала в конкурс за красота без негово знание. Неспособен да овладее гнева си, той се разделя с Айдън, напуска военната си служба и се включва в спецоперацията.
След някои травматични събития, които е преживял, той се връща в родния си град, за да си вземе почивка. Но не може да намери нищо, както го е оставил. Отчуждената му приятелка Айдън е изчезнала. Те имат толкова страстна любов с него, че дори когато са разделени, те не престават да мислят един за друг, така че е много мъчително за Дахан да не може да я намери... Семейството му е разпръснато...
Той открива, че неговият сестра е избягала с мъж, брат му е напуснал училище и се е забъркал в мръсен бизнес, баща му и майка му са обидени. Оказва се, че той е този, който поддържа къщата, но когато си тръгва, всичко се срутва. Нещата в квартала не са както преди, лошите хора са наоколо, старите му приятели са замесени в различни незаконни дейности.
В такава хаотична среда се появява и тип, наречен Мениджър. Той предлага на Дахан работа. „Тригеризъм“. Дахан яростно отрича. Но докато се опитва да защити най-добрия си приятел Самет, той се озовава насред неприятности. Той осъзнава, че трябва да бъде безмилостен, за да държи близките си далеч от тази беда.

Време е да се "въоръжим"... с пуканки!  Днес ще са ни особено необходими! Тази най-предпочитана филмова храна – пуканките честват своя празник днес, на 19 януари.
Заредете се с усмивки и прекрасно настроение!
Слънчев и ползотворен ден!

# 666
# 667
Ехааа , доживяхме завръщането на тв екран. Вълнението и емоциите са големи.
Пожелаваме му целия успех и късмет на света високи рейтинги и силна и вълнуваща история и сериал.☘️ Добре дошъл на Дахан. Heart Eyes  

Ще гледате ли директно?
Аз съм под въпрос дали ще успея.

Последна редакция: пт, 19 яну 2024, 14:45 от femmi2

# 668
Привет! Hug Аз ще гледам довечера, ще има онлайн превод на руски и ще е с открит достъп, за сега. Heart Странно, но още няма качен превод на "Кюбра".

# 669
Пипи, Flowers Tulip ще споделиш ли линк от рускините, като почне. Не обичам руска озвучка дразни ме по добре картинки да зяпам.
Нека има линк за тези, които предпочитат с превод. Стига да не няма проблем и да не спрат видеото.

# 670
Пипи, Flowers Tulip ще споделиш ли линк от рускините, като почне. Не обичам руска озвучка дразни ме по добре картинки да зяпам.
Нека има линк за тези, които предпочитат с превод. Стига да не няма проблем и да не спрат видеото.
Да, ще споделя. В 19часа ще започне. И аз в началото не разбирах много от озвучката, само от субтитри, но с годините и многото гледане на сериали си осъвършенствах руския и вече всичко ми е ясно.Heart

# 671
Привет! Hug Аз ще гледам довечера, ще има онлайн превод на руски и ще е с открит достъп, за сега. Heart Странно, но още няма качен превод на "Кюбра".
    Аз бих гледала "Gaddar" само ако има онлайн превод на руски. Нямам намерение да упражнявам сериалния си турски и да правя съчинения по картинка, за да трупам постове.
    Пипи, моля те пусни линк, за да се възползват всички желаещи. С удоволствие ще следя епизодите дори и с руска озвучка.
    Диди, благодаря за линка с клипчетата от сета и снимките на Sümeyye Aydoğan.

Сумейе Айдоган, която играе една от главните роли в сериала "Gaddar", беше попитана: „Какво е да играеш главните роли с Чаатай Улусой и Онур Силак? Вие също участвате в този проект заедно с Erdal Ozyagcilar. Водили ли сте някакви разговори относно актьорството на снимачната площадка?" отговори:

„Да играем с Çağatay е много удобно, защото взаимно улесняваме работата си във всеки смисъл и се разбираме много добре на снимачната площадка. По същия начин ми е много интересно да играя с Онур Сайлак. Той е едновременно актьор и режисьор, така че съм много щастлива, че участвам в един проект с него. Да не говорим за Ердал Озиагджилар. Когато той дойде за първи път на снимачната площадка, бях много, много развълнувана, дори когато се срещнахме за първи път. Така че определено съм развълнувана да участвам в един проект и с тримата и се гордея
с това.“
Превод от руски език

П.П. Пипи, аз докато се наканя да пусна поста си ти си отговорила. Сега видях, но няма да трия.
     Извини ме!

Настроение и емоционална нагласа с промоционалната музика от сериала "Gaddar".

# 672
# 673
Диди, остави ме без дъх с тези снимки... Чачо е убийствено красив... Като се свестя ще пиша отново...

# 674
Здравейте, дами!

"Gaddar" започва тази вечер! Какво ще се случи в първия епизод?

19.01.2024 г. - 10:40 ч
Новият сериал на FOX "Gaddar", продуциран от Ay Yapım, с участието на Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan и Onur Saylak, ще бъде на екран с първи епизод тази вечер.

КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ В ПЪРВИ ЕПИЗОД?
Дахан е най-големият от семейство с три деца... Той е живял скромен живот със семейството си в квартал на средната класа. Откакто се помни, единствената му цел е да помогне на семейството си и да ги направи щастливи. Заради тях трябваше да отложи живота си, дори да се ожени за жената, която обичаше. Един ден, след жесток спор с баща си, Дахан решава да се присъедини към армията. Докато изпълнява мисията си и е на път да се върне, той научава, че любимата му Айдън е участвала в конкурс за красота без негово знание. Неспособен да овладее гнева си, той се разделя с Айдън, напуска военната си служба и се включва в спецоперацията.
След някои травматични събития, които е преживял, той се връща в родния си град, за да си вземе почивка. Но не може да намери нищо, както го е оставил. Отчуждената му приятелка Айдън е изчезнала. Те имат толкова страстна любов с него, че дори когато са разделени, те не престават да мислят един за друг, така че е много мъчително за Дахан да не може да я намери... Семейството му е разпръснато...
Той открива, че неговият сестра е избягала с мъж, брат му е напуснал училище и се е забъркал в мръсен бизнес, баща му и майка му са обидени. Оказва се, че той е този, който поддържа къщата, но когато си тръгва, всичко се срутва. Нещата в квартала не са както преди, лошите хора са наоколо, старите му приятели са замесени в различни незаконни дейности.
В такава хаотична среда се появява и тип, наречен Мениджър. Той предлага на Дахан работа. „Тригеризъм“. Дахан яростно отрича. Но докато се опитва да защити най-добрия си приятел Самет, той се озовава насред неприятности. Той осъзнава, че трябва да бъде безмилостен, за да държи близките си далеч от тази беда.

Време е да се "въоръжим"... с пуканки!  Днес ще са ни особено необходими! Тази най-предпочитана филмова храна – пуканките честват своя празник днес, на 19 януари.
Заредете се с усмивки и прекрасно настроение!
Слънчев и ползотворен ден!

Благодаря за въведението в историята и за интервюто на Сумие. Всеки , който е работил с Чаатай Улусой споделя същите думи.  Много е комфортно да се работи с него.
Най хубавото качество освен че е голям професионалист е че не се прави на голямата звезда ,напротив скромен,спокоен и земен човек.
Дори да нямаш опит ще ти помогне.

Шапката за новата тема е страхотна в тон с темата на сериала.

За новите снимки от фотосесията и аз съм без дъх и думи. Вече не знам какви хвалебствия да пиша.. то красота ли е да се опише поетично Scream муза за вдъхновение 🔥🔥🔥🔥🤩🤎🤎🤎🤍🤍 тези устниии ох само да ги хапеш и целуваш. Lips Звяра как целувааа праща те в рая. Бретончето леко му е порасло и така е по- добре сресан и оформен. Това потниче ще го съблече ли да  видим оформени плочки. Поналял е мускули. Идеята на стайла и обстановката е като за "Кюбра".
Ще го навият ли да заснеме и за екшън драмата в някое тв предаване да участва. Ще е чудо, ако е гост в предаване.

Изгледах до 4 - ти епизод и малко от следващия   мистерията с Гьокхан. Не може лесно да се разкаже. Темата за религията е сложна.  
За пореден път доказа, че не си избира проектите просто ей така да печели и играе в нещо си.   
Не повтаря роли затова избра и този проект ,който не е лесен за заснемане.
За актьорското му превъплъщение раздава се както винаги го е правил.
Мога само да му се поклоня и аплодирам.Hands Clap

Последна редакция: пт, 19 яну 2024, 19:24 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт