Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема XII

• 46 758
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Ronja, the Robber's Daughter (Ronja Rövardotter)

# 721
  • Разпиляна във въображението
Вкъщи разпускаме с WondLa. Сладурска анимация, красиво направена. Ще търся книгите.

# 722
Star Trek: Discovery започна добре, но последните сезони бяха ужасни и буквално бях щастлива, че приключи.
Star Trek Strange new words ми хареса. Сезон 2 повече от първия, защото всеки епизод беше отделна история, но свързана с общата.
Има и 3 сезона на Star Trek: Picard.
Голям фен съм на Star Trek: The Next Generation и се чудя за Picard. Дочух обаче, че е много кървав и нищо общо с TNG атмосферата. Някой ако може, да сподели Blush
Може да го пробваш. Дори ако не ти хареса пурви може да пробваш направо втори, те не са свързани много.
Слагам в спойлер, но все пак не разкривам нищо съществено. 😁
Скрит текст:
Сезон 1 е за дъщерята на Делта и правото на съществуване на т.н. синтетични хора.
Сезон 2 е напред в бъдещето  и съвсем различна история. Намесен е Q и се връщат назад в миналото.
Сезон 3 е за сина на Пикард (става ясно още в началото) и са намесени Боргите.

# 723
  • София, България
Гледах Пикар, много мъчително беше за мен да видя любимците ми толкова остарели, направо съжалих, че го гледах.
Отделно филмът е наистина сниман много тъмно, нищо не се вижда. Измъчих се.
Само с негативни коментари се включвам, съжалявам.

# 724
  • Дивата природа
ХИЩНИКът: Убиец на убийци | Официален трейлър (6.ЮНИ.2025)

Дан Трахтенберг, режисьор на „Плячка“, разказва 3 отделни истории:
викингска нашественичка, която напътства сина си в търсене на отмъщение,
нинджа във феодална Япония, който се обръща срещу брат си самурай в битка за наследство;
и пилот от Втората световна война, който разследва заплаха в небето...

# 725
  • Sofia
Реших да гледам Caprica. Изтеглих първи сезон, но се оказа, че няма пилотния епизод. В замунда го има, но няма сийдъри. Започнах да гледам от първа серия, но някак си не мога да навържа нещата, при положение, че не съм гледала пилотния. Моля, кажете къде мога да го гледам или изтегля.

# 726
Каприка има само един сезон, след което беше прекратен. Няма отделен пилотен епизод - първи епизод е пилотният.

# 727
  • Русе
Реших да гледам Caprica. Изтеглих първи сезон, но се оказа, че няма пилотния епизод. В замунда го има, но няма сийдъри. Започнах да гледам от първа серия, но някак си не мога да навържа нещата, при положение, че не съм гледала пилотния. Моля, кажете къде мога да го гледам или изтегля.
  https://myflixerz.to/tv/caprica-37815
Има Еps0

# 728
  • Sofia
Каприка има само един сезон, след което беше прекратен. Няма отделен пилотен епизод - първи епизод е пилотният.
Има епизод S01E00
Отделно си има 18 серии
Видях торенти и в Piratebay, които са с всички серии, дръпнах само тези, които нямам, но заради кодеци или друго имам само звук без картина, а торентите само с пилотния епизод нямат сийдъри

# 729
Не мисля че има нулева серия, гледах го навремето и съм фен на вселената им.
Първи епизод започва точно във виртуалният клуб.

# 730
Не знам, може би е въпрос на номериране - спомням си началото горе-долу, навремето даже му писах бг субтитри (дори не помня в кой сайт ги качвах), обаче не помня как са били номерирани епизодите. В ИМДБ не са с такава номерация.
Но в този сайт, който сложи Амбър, епизодите тръгват и могат да се гледат.

# 731
Значи са си така, сложили са го 0-лев епизода, защото пилотният беше двоен и реално са 1-ви двоен и след още 17, общо 18 епизода, а някъде ги номерират като 19 (защото водят първият епизод 1 и 2, или 0 и 1)

# 732
  • Русе

Между другото аз ако бях модератор, щях да банна амбер за 1 седмица, щото пуска линкове към сайтове, на които трябва да цъкащ 10-тина пъти и да ти изскача реклама, докато ти тръгне видеото.
За Аd block не си ли чувал.

# 733
  • Berlin
Не всички ползват ad block или подобни, но то пък такива съмнителни сайтчета няма как да не се издържат от реклами.🤷🏻♀

# 734
  • Русе
Всяка платформа различна от оригиналната ,разпространител на филм е такъв тип, с реклами, ако не са реклами, то има други опасности. Когато търсиш/избираш по една или друга причина такъв тип платформа е силно препоръчително да се използва Adblock. Тук се споделят често нови продукции, на различни платформи и предполагах че след като се търси нещо - някъде, се знае това. Понеже средата явно е преднамерено критична, ще се въздържам от публикации в темата.

Общи условия

Активация на акаунт