Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема XII

• 46 624
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
  • София
За мен този филм от далечната 1995 г. (преди 30 години Simple Smile ) беше първото предупреждение за интернет, дигитализацията, хакерските атаки и последиците.

https://www.imdb.com/title/tt0113957/?ref_=nm_flmg_job_2_cdt_t_40

# 706
След години прекъсване се върнах към Star Trek: Discovery. Мислех си, че съм забравила много неща, но с течение на времето ми се възвръщат. Като фабула не е кой знае какво, но ми носи приятни емоции, а и ме връща към времената, в които епизодите бяха с дължина от около 45 минути.

Имате ли отзиви за Star Trek: Strange New Worlds и Section 31?

# 707
  • София, България
Star Trek Strange new words бива, но на мен не ми харесва много, много. Все пак е много по-добре от Discovery и знам от отзиви, че се харесва. Section 31 е филм и е потресаващо тъп, направо невероятно тъп.

# 708
Благодаря ти, Мона Лиза! 🌷Ще видя първо дали ще успея да догледам Discovery този път, после ще мисля Strange New Worlds. Все пак, дори да е само заради Ансън Маунт, вероятно ще му дам шанс.

Между другото, много харесвам Мишел Йео, обаче в ролята си на Филипа Джиорджиу ми е направо смехотворна.

# 709
  • София, България
Не, не, той Strange new words си е съвсем добре, просто на мен някак ми е скучен, защото не успях да се привържа към никой герой, ,всички са ми безразлични. На фона на Дискавъри си е направо шедьовър. Ще чакам с нетърпение мнението ти за Section 31. Аз хем бях чела преди това коментарите, че е ужасен, хем се смаях колко е зле и това е снимано веднага след като взе Оскар.

# 710
Star Trek: Discovery започна добре, но последните сезони бяха ужасни и буквално бях щастлива, че приключи.
Star Trek Strange new words ми хареса. Сезон 2 повече от първия, защото всеки епизод беше отделна история, но свързана с общата.
Има и 3 сезона на Star Trek: Picard.

# 711
Трейлър на трети сезон на Фондацията - https://youtu.be/5bMCpnEi4k0?si=qKqW4GwcwTjNSHWR

# 712
В темата за сериали препоръчаха   ,,The Eternaut"   https://www.imdb.com/title/tt27740241/. Почвам го след малко.
Невероятно тъп 🤷♀

# 713
Star Trek: Discovery започна добре, но последните сезони бяха ужасни и буквално бях щастлива, че приключи.
Star Trek Strange new words ми хареса. Сезон 2 повече от първия, защото всеки епизод беше отделна история, но свързана с общата.
Има и 3 сезона на Star Trek: Picard.
Голям фен съм на Star Trek: The Next Generation и се чудя за Picard. Дочух обаче, че е много кървав и нищо общо с TNG атмосферата. Някой ако може, да сподели Blush

# 714
Аз изгледах първи сезон на Пикар - беше малко депресиращ и да, имаше неща, които в други сериали Стар Трек ги няма, но не е кой знае какво.
По-скоро ме подразни самият сюжет. Съответно не гледах втори сезон (заради лошото впечатление), но чух добри неща за трети и гледах него - още по-мрачен (дори в буквалния смисъл - няма достатъчно осветление), но по-интересен като история.

# 715
Гледам Роня дъщерята на разбойника по нетфликс. Много красиво е направен, много

# 716
  • София
И аз го изгледах, само първи сезон е. Книгата ми беше една от любимите в детството и малко ме дразнят разминавките с оригинала 😀 Хубаво е, че книгата ми бледнее. Но не са докарали свободното чувство на Линдгрен 😍 Някакви фокусирания има върху бедност и травми.
Иначе съм съгласна, че е красиво направен.

# 717
Съвсем бях забравила за Роня. Много благодаря за напомнянето!

# 718
Не мога да твърдя, че си спомням много добре книгата, въпреки че я четох доста пъти като дете. Не съм довършила сериала,  може да има натам разочарования, но е много красив и актьорите са попадение, декори, музика, всичко.

# 719
Гледам Роня дъщерята на разбойника по нетфликс. Много красиво е направен, много
как се казва в оригинал, че не мога да го намеря
то може и да го няма, че зависи от държавата

Общи условия

Активация на акаунт