Всякакви въпроси за пералнята - тема 17

• 43 337
  • 755
  •   2
Отговори
# 90
  • София
Добра е 60-сятката на lg, като бяла техника сто пъти бих ги предпочела пред самсунг, аз имам добър опит с тях, докато сушилнята и микровълновата на самсунг ми късат нервите, особено първия уред. Никога не съм се дразнила така на уред, както на този. Естествено, кратките програми са за по-малко пране, аз си я пускам винаги тази.

# 91
Аз заглеждам пералните на LG, трябва да сменям моята. Харесвам ги заради direct drive, големият капацитет, имат 9, 10 и 11/12кг, и заради power wash-а.

Скрит текст:
Сушилня Самсунг и на мен ми късаше нервите а и беше доста шумна, а от микровълновата съм доволна

# 92
  • София
deede нещо не топли като хората микровелето, аз съм си свикнала, но мидеята(предната) беше по-бърза, сега за къщето взехме тошиба ми и тя 2пути по-бързо, равномерно и качествено топли, не знам... Иначе си работи ама... 🤷‍♀️ Като си спомня, че и за такава пералня бях се засилила, добре че lg - toбеше намалено, а и нещо визуално тогава самсунга не ме грабна на живо.

# 93
Мисля че в БГ има само няколко и то доста скъпи модели с тези технологии, иначе имат някаква базова Mixed Load или Daily wash за 1 час.
Piole1 , мисля, че се предлагат. Super Speed трябва да е под 1400/1300lv,зависи от оборотите 1600 или1400/min. Samsung QuickDrive™е по-скъпа.
deede, ако има интерес и възможност за Miele ще е супер. Аз съм с такава.

Последна редакция: чт, 28 дек 2023, 20:40 от niljaniljo

# 94
LG Turbowash перат добре за 39 или 59 мин до 5 кг. Памука също им е 1-1:30 часа.
Имат модели и за 13 кг вече.

# 95
Аз само се надявам и лагерите им на тези LG да са пригодени за толкова килограми, иначе няма никакъв смисъл.

# 96
Аз съм с такъв Самсунг, има и 15 мин. програма има и едночасова

Благодаря Blush

# 97
Добра е 60-сятката на lg, като бяла техника сто пъти бих ги предпочела пред самсунг, аз имам добър опит с тях, докато сушилнята и микровълновата на самсунг ми късат нервите, особено първия уред. Никога не съм се дразнила така на уред, както на този. Естествено, кратките програми са за по-малко пране, аз си я пускам винаги тази.
Не съм ползвала пералня или сушилня на Самсунг, само телефон и едно време телевизори и нямам собствени наблюдения, но моя близка също нещо се жалваше от пералня на марката, не знам модела, сигурно има разлики. 
Чета те и си мисля, щом така ти къса нервите /а само това имаме на този свят реално - нервите, психиката си и малко време/, защо не я разкараш или е още нова - визирам сушилнята, без микровълнова човек всякак преживява?
Пък може и млада да си, човек като млад има време да прави повече компромиси, аз вече сякаш нямам или поне така го усещам и над една граница на неудобство/моя си/ направо хвърлям.

# 98
Здравейте, днес пусках пералня както нормално, само че този път последните 5-3 мин се чу един силен шум (нещо като удар) стреснах се, прозвуча все едно барабана се разцепи, след това почна да мирише на изгоряло(тя все още работеше докато се случваше това) веднага изключих. Дори и изпраните дрехи миришеха малко на изгоряло. Според вас какво се случва? Не мисля че имам възможност за техник. Благодаря предварително

#пералня #проблемспералня

# 99
  • Melmak
Не бих правила опит да включа пералнята отново преди да се консултирам с техник. Особено с това, че мирише на изгоряло.

# 100
Не бих правила опит да включа пералнята отново преди да се консултирам с техник. Особено с това, че мирише на изгоряло.
Да това е може би единственото нещо което знам вмомента, да не я пускам..Cry

# 101
Здравейте, днес пусках пералня както нормално, само че този път последните 5-3 мин се чу един силен шум (нещо като удар) стреснах се, прозвуча все едно барабана се разцепи, след това почна да мирише на изгоряло(тя все още работеше докато се случваше това) веднага изключих. Дори и изпраните дрехи миришеха малко на изгоряло. Според вас какво се случва? Не мисля че имам възможност за техник. Благодаря предварително

Каква е пералнята?

# 102
Момиче, викай техник и не си играй с огъня да питаш във форум за нещо толкова сериозно. Тук няма ясновидци, които да я диагностицират.

# 103
  • София
Кубратова - защото до сега строяхме къща, сега бавно я довършваме и обзавеждаме, за там също още нямам миялна, пералня, сушилня.... Тази ми къса нервите, но към момента не е сдала багажа напълно, а в момента нямам излишни пари, за нова сушилня за апартамента.
Иначе за телефони са ок. 😁Тях си ги ползвам доволно.

# 104

Каква е пералнята?
На candy е. Smart touch нещо си

Общи условия

Активация на акаунт