Всякакви въпроси за пералнята - тема 17

• 43 396
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
Ivka, извикай техник, ако не разбирате. Моята стара пералня след 20+ годишна употреба направи същия номер. ММ я отвори, миришеше на изгоряла пластмаса, интересното беше че на кабелчетата нямаха нито нагар, нито нищо. По нищо не личеше какво й е, но под платката имаше малко черно изгоряло петно.

# 106
Да ви кажа, в  крайна сметка, каква пералня си купи  майка ми. Нали ми каза аз да и я избера и се спрях се наAEG LFR61E844BE 8.0 kg Отидохме заедно да я види, но си излязохме от магазина с https://www.technopolis.bg/bg/bg/Peralni-s-predno-zarezhdane/Per … W6F349BS/p/688395
По-добре стана, че тя си я избра, вместо мен, за да няма после: тази пералня, която ми избра ......., че тя малко обича да мрънка.

# 107
  • София
Да е честита и да служи вярно новата помощница. Може ли да те помоля да споделиш след известно време какви плюсове и минуси й е открила при ползване, пу-пу, дано да е само доволна жената.

# 108
Да е честита и да служи вярно новата помощница. Може ли да те помоля да споделиш след известно време какви плюсове и минуси й е открила при ползване, пу-пу, дано да е само доволна жената.
Още не сме я монтирали, ще я разгледам по- обстойно, но като я знам каква е ще си избере една програма и ще пере на нея. Тя почти на 80 години и не е много на ти с новите технологии.

# 109
Още не сме я монтирали, ще я разгледам по- обстойно, но като я знам каква е ще си избере една програма и ще пере на нея. Тя почти на 80 години и не е много на ти с новите технологии.
Да ти е жива и здрава майчицата и пере дълги години с новата пералня, на която си ще програма!

# 110
Здравейте,
Предстои ни смяна на пералня и сушилня. Спряла съм се на марката Хайер. Досега сме били с 7кг пералня и сушилня. Може ли да ни дадете малко информация, мнения и впечатления от продуктите на Хайер. Благодаря предварително!

# 111
Здравейте,
Предстои ни смяна на пералня и сушилня. Спряла съм се на марката Хайер. Досега сме били с 7кг пералня и сушилня. Може ли да ни дадете малко информация, мнения и впечатления от продуктите на Хайер. Благодаря предварително!
Не бих казала, че са кой знае какво и особено сушилните. Зависи за какъв бюджет става дума. Избирайте най-доброто като съотношение цена/качество.  Избирайте и с възможно най-голям капацитет (килограми/обем).

# 112
Здравейте,
Тъкмо сега ще питам за сервиз на пералня Haier. Върши добра работа всъщност и постоянно я ползваме но стана шумна напоследък, на година и няколко месеца е. Модела е HW80-B14979.

Та в момента определено е по-шумна при центрофуга от когато я пуснахме за пръв път и се усещат повече вибрации, но кога е достатъчно шумна за да се оправдае гаранционно обслужване според вас? От Технополис е купена, как протича там процеса, обаждам се и те изпращат човек на адрес да я погледне ли?

# 113
Здравейте,
Не бих казала, че са кой знае какво и особено сушилните. Зависи за какъв бюджет става дума. Избирайте най-доброто като съотношение цена/качество.  Избирайте и с възможно най-голям капацитет (килограми/обем).

Здравей,
Спряла съм се на тези модели :

Пералня - https://www.technopolis.bg/bg/Peralni-s-predno-zarezhdane/Peraln … 959U-1-S/p/680128
Сушилня - https://www.technopolis.bg/bg/Sushilni/Sushilnya-HAIER-HD80-A3959-S/p/688961

Общо взето, това е и бюджета ми.

Бях по-рано днес в Технополис, двама от консултантите се изказаха доста ласкаво за тях. Единствено по-добри думи казаха за АЕГ.
Може ли да споделиш какви са им минусите, понеже виждам, че нямаш добро впечатление за тях?
Благодаря!

# 114
  • Бургас
Та в момента определено е по-шумна при центрофуга от когато я пуснахме за пръв път и се усещат повече вибрации, но кога е достатъчно шумна за да се оправдае гаранционно обслужване според вас? От Технополис е купена, как протича там процеса, обаждам се и те изпращат човек на адрес да я погледне ли?
Вероятно разбива лагерите и за това става по-шумна при центрофуга.
За сервиза поглеждате си в книжката и виждате кои са сервизите в града ви за марката. Или пък питате Технополис. Обикновено в сградата им се помещават и обслужващи сервизи, поне в Бургас е така.

# 115
Здравейте,
Тъкмо сега ще питам за сервиз на пералня Haier. Върши добра работа всъщност и постоянно я ползваме но стана шумна напоследък, на година и няколко месеца е. Модела е HW80-B14979.

Не те съветвам да звъниш на магазина, а директно на фирмата и те да те насочат към сервиз или директно на сервиза. В гаранционната карта би трябвало да пише кои са сервизите.

Пералнята е с Direct Motion (Drive).

# 116
Гледах клипчета в youtube много бързо им се разбиват лагерите на тези Haier, нещо от сорта на година.

# 117
Здравейте,

Здравей,
Спряла съм се на тези модели :

Пералня - https://www.technopolis.bg/bg/Peralni-s-predno-zarezhdane/Peraln … 959U-1-S/p/680128
Сушилня - https://www.technopolis.bg/bg/Sushilni/Sushilnya-HAIER-HD80-A3959-S/p/688961

Общо взето, това е и бюджета ми.

Бях по-рано днес в Технополис, двама от консултантите се изказаха доста ласкаво за тях. Единствено по-добри думи казаха за АЕГ.
Може ли да споделиш какви са им минусите, понеже виждам, че нямаш добро впечатление за тях?
Благодаря!
Не, че нямам добро впечатление, но бих гледала най-високия им клас, защото са си евтина марка и общо взето не влагат много надеждни компоненти  (правят добри хладилници, междудругото).
Не бих купила никоя за себе си. Нали прочете последните коментари за пералнята.... Наскоро пак писах, че обемът на барабана е по-малък в сравнение с на други марки за 9 кг, а и тоя direct motion изяжда част от дълбочината. Среден клас е за марката тази пералня. Отделно тя тежи само 65 килограма, което си е "лимбизе" работа за уред за 9 кг товар. Иначе има добри програми и голям отвор на люка.
Сушилнята изобщо не бих купила заради ограничения достъп за почистване на кондензатора.

# 118
  • София
Гледах клипчета в youtube много бързо им се разбиват лагерите на тези Haier, нещо от сорта на година.

Което не пречи на продавач-консултантите да обясняват колко хубави уреди са Haier Simple Smile

# 119
Здравейте,
Имам възможност да си сложа пералнята в отделно помещение и даже вече бях харесала пералня, но се натъкнах на проблема с отвора на вратата. След слагане на касата и вратата се оказа, че реалният отвор, през който може да влезе пералнята е 56,5 см. И сега започвам търсенето на по-плитка или по-тясна пералня, тъй като тази която бях харесала няма да може да влезе.
Знам, че при това ограничение в размерите няма как капацитета кг. да са много, но все пак държа на инверторен мотор, програма за вълна/ръчно пране и програма за завивки, ако е възможно.
Бюджет до 1200-1300 лв.
Ще съм много благодарна да ми препоръчате нещо.
Загледах се в това AEG, но не знам колко е добро.
https://www.technopolis.bg/bg/Peralni-s-predno-zarezhdane/Peraln … 6SME47SM/p/652053

Общи условия

Активация на акаунт