Препарати за съдомиялна - 13

• 33 249
  • 513
  •   1
Отговори
# 195
Бутилката я закрепвам, както теб, досега винаги съм я намирала празна. Би трябвало запушалката да се разтвори и да се изсипе цялата течност. Прахообразен ползвах веднъж - сипах в дозатора, а остатъка разпръснах по дъното, че опаковката беше с по-голям грамаж, макар и пак за еднократна употреба. И в двата случая ползвам специализираната почистваща програма. Не съм почиствала със съдове.

# 196
  • София
Ако препаратите за миене ма съдове на Финиш не са добри, как очакваш попистващият да е добър?
Веднъж само съм ползвала Финиш за почистване, не ми миришеше така, както след другите препарати, дори евтинките от К.
Но, това е моето мнение.

# 197
  • Mediterraneo
Ползвам какъвто и да е препарат за почистване, но никога със съдове. Пускам дълга програма на висока Т със съответния препарат празната машина.

# 198
На празна машина се почиства съдомиялната Ани 888, на най-дългата програма с най-висока Т.

# 199
А, таблетката в отделението за таблетки ли слагате?

# 200
  • София

Ако питаш за този тип таблетки
https://taxta-magazini.com/somat-%D1%82%D0%B0%D0%B1%D0%BB%D0%B5% … D1%80%D0%BE%D1%8F
те се слаагат на дъното на миялната, по време на цикъл миене.
Не са за основно почистване!!

# 201

Ако питаш за този тип таблетки
https://taxta-magazini.com/somat-%D1%82%D0%B0%D0%B1%D0%BB%D0%B5% … D1%80%D0%BE%D1%8F
те се слаагат на дъното на миялната, по време на цикъл миене.
Не са за основно почистване!!
Точно за тях питах! Ориентирайте ме за основно почистване кои са.

# 202
  • София

Нещо такова ти трябва.
Шишенцето се слага в отделението за прибори с капачката надолу, маха се само лепенката отгоре, а восъчната тапичка не я пипаш.
Пускаш програма за почисване.
Ако нямаш - дълга програма за силно замърсени.

# 203
Благодаря, още малко пояснение - нямам кошница, имам отделение за прибери, което е най-отгоре и се издърпва. Къде и как да поставя бутилката? Пробвах да я закрепя на първата , горна кошница, беше се обърнала бутилката и остана с наполовина течност...

# 204
Аз си взех бутилка на Финиш и я сложих най-долу, където се редят чинии, много добре се закрепи (леко под наклон, както се слага чиния, но цялата течност си беше изтекла).

# 205
  • София

Или ако бутилката е с кукичка я закачаш на кошницата за прибори, където перка няма.
Или в някаква кошничка, ако е малка бутилка без закачалка. Първата ми миялна беше с кошница за прибори, която си пазя, но предполагам всяка става. Иначе има и таблетки и прах за почистване. 🤷‍♀️

# 206
В съдомиялната всичко е в кошници , т.е. целите етажи са кошници. Аз го слагам където преценя и според препоръката и върши работа. Но аз не взимам скъпи и маркови препарати. Взимам каквото се предлага в супермаркета и по мое наблюдение в супермаркета REWE пи нас тяхната марка JA! кутията с комбинирани таблетки най ми харесва.

# 207
  • София
Да, идеята ми беше че лидлската и др хейтмън са ламки бутилки и може да е трудно да се закрепят или като в слуая да падат.
Друг е въпроса колко смисъл има в цялото упражние

# 208
  • София
Аз винаги си избирам миялни с кошница за прибори и 3-ти ред за прибори, с 3 перки Grinning .
Взимай прахчета.

# 209
На cif някой ползвал ли е капсулите ?

Общи условия

Активация на акаунт