Частни ДГ София - моите впечатления

• 130 957
  • 645
  •   1
Отговори
# 570
*Ново поколение* (до Лъвов мост) ...... Всеки ден при взимане на детето се дава на родителя лист, в които е записано какво са учили децата през деня и как са се справили.

Директорката все още ли е г-жа Аткова?
Радвам се, ако са се променили, защото преди две години на въпросите ми за сина ми ми отговаряха "Дете като всички останали!"... А синът ми за шест месеца нямаше никакво развитие.

Да, аз съм доволна от нея.

# 571
Ето тук пишат за градината в Слатина:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=335221.0
Има отделни мнения и в други теми, може с търсачката да се открият.
nizza, рrumche
благодая ви   bouquet
отказах се като прочетох темата  ooooh!

# 572
Здравейте, момичета!
Искам да попитам някой знае ли нещо или нечие дете посещава ли ЧДГ "Пейо Яворов", която се намирала при Руски паметник? Знам само името и нищо повече, а ми се иска да разбера подробности! Моля, ако имате актуална информация за тази градина да я споделите! Благодаря предварително!  bouquet

# 573
*Ново поколение* (до Лъвов мост) ...... Всеки ден при взимане на детето се дава на родителя лист, в които е записано какво са учили децата през деня и как са се справили.

Директорката все още ли е г-жа Аткова?
Радвам се, ако са се променили, защото преди две години на въпросите ми за сина ми ми отговаряха "Дете като всички останали!"... А синът ми за шест месеца нямаше никакво развитие.

Да, аз съм доволна от нея.

Може ли телефон на градината и точен адрес.Ще ходя да я разгледам в най-скоро време.Благодаря.

# 574
Може ли телефон на градината и точен адрес.Ще ходя да я разгледам в най-скоро време.Благодаря.

983 34 86
ул. Поп Богомил 47, до магазина за бои, зелена метална врата.
0897 88 13 59 - това е на директорката, Юлия Аткова

# 575
много ти благодаря

# 576
И аз съм се интересувала за частна дет. градина
в нашия град,обаче сме много назад казаха ми,
че имало две, но  сайт и май не са много легални,
но от други мами съм чувала да си говорят,че имат познати
които си водят там децата и са много доволни и групите са малко
персонала е достатъчен има мед.лице и ги гледали сто пъти по добре от
държавните!

# 577
И аз ще следя темата.Покрай проблема с малкото места в държавните,частните ясли и градини ще са все по-търсени.

# 578
Да попитам за мнения за Веда?! Смятаме там да записваме нашите бандити.

# 579
Здравейте ,имали майки от Плевен ,които са пращали децата си на частна градина?Аз ходя по мъките вече 3 месеца да запиша дъщерями в държавна ,и само пари искатЩом ще е така исакм да разбера имали частни по добре там да ги давам ,ако условията са на ниво? Моля споделете мнения и ако може да ми кажете адреса на частните градини в Плевен!

# 580
  • София
Здравейте ,имали майки от Плевен ,които са пращали децата си на частна градина?Аз ходя по мъките вече 3 месеца да запиша дъщерями в държавна ,и само пари искатЩом ще е така исакм да разбера имали частни по добре там да ги давам ,ако условията са на ниво? Моля споделете мнения и ако може да ми кажете адреса на частните градини в Плевен!
Здравей!Доскоро живеех в Плевен.има само една частна детска градина,но отвсякъде чувам лоши отзиви за нея.Най-добре попитай в отчетния подфорум По градове,има плевенска тема.Но се чудя как така няма места във всички градини.Доколкото зная има проблем с местата в градините по центъра.Моите деца посещаваха Теменуга и места имаше.
http://www.detskiklub.net/
ето ти сайт на частната градина.Просто изписваш в Гугъл частна детска градина Плевен.

# 581
Само за информация-таксата в ,,Ново поколение'' от септември вече ще е 500лв.

# 582
# 583
детска градина уондър уърлд има ли сайт?  newsm78

Последна редакция: пт, 15 май 2009, 23:30 от Лeни

# 584
Незнам за такъв или поне не излиза нищо на търсене  Tired

Общи условия

Активация на акаунт