Частни ДГ София - моите впечатления

• 130 958
  • 645
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Камелини Монтесори - 400 лв + 4 лв храна на ден
включва музикални занимания и английски
Има вариант за полудневен престой  за 350 лв.
Оставя се още една такса като депозит

# 556
Привет!
Обещах да споделя мнение от "Еко център Дара". Малкия ходи през изминалата седмица три дни /два от които си беше у дома, беше болничък/. Към момента съм много доволна от всичко - най вече на този етап мога да оценя персонала. Обаждаха ми се всеки ден поне по 2 пъти да ме информират как е малкия, дали се включва в игрите, на кое как реагира... След първия ден, синът ми започна да се храни напълно сам  Peace а до момента го хранех аз. Явно е видял от другите дечица. На третия ден ми го върнаха с усмивка на лицето, а преди това милото все плачеше.

# 557
Здравейте и от мен!
Бих искала да разбера има ли деца, които в момента посещават "101 Защо" и "Пламъче" и какви са впечатленията ви? В темата намерих коментари, но са от преди две години и ми се иска да науча по-актуална информация! Също, ако може някой да сподели впечатления от други градини в района на Красно село, Бели брези, Хиподрума и въобще в тази част на София! Много благодаря предварително!  bouquet

# 558
Имам нужда от помощ. Какви са цените на вашите частни ДГ. Пишете ми името на ДГ и цена и ако не ви затруднява и какво включва като спорт, танци, музика, езици. Плащате ли отделно консумативи

*Ново поколение* (до Лъвов мост) - такса  300 лв за посещаващи деца и 350 лв за новозаписани, включително и храна. Съобразяват се стриктно с хранителния режим на детето, който иска родителя. Отделно се заплащат занимания по английски, латино танци, пиано и солфеж - по 20 лв всяко. В таксата си влизат и занимания по рисуване с професионален художник.
Отделно се плаща билетче за театър, когато ги водят. Чаршафите, с които спят на обед ги дават за пране вкъщи на всеки две седмици. Децата спят на дюшечета на пода, което не е притеснително - такава е и практиката в доста градини в Европа (най-вече в Германия). Всеки ден при взимане на детето се дава на родителя лист, в които е записано какво са учили децата през деня и как са се справили.
Аз съм много доволна от тази градина - учителките са точни, хранят детето според изискванията ми, защото сме вегетарианци. Учат ги на морал и добро възпитание.

# 559
Здравейте,мами! И аз търся актуална информация и лични препоръки за ЧДГ в Драгалевци и Симеоново. За сега четох само заЛапину и звучи добре. Ще ми се в градината да предлагат плуване и ски училище през зимата, а и да ми е близо,тъй като септември ще съм с бебе и ще ми се налага и аз да водя каката...  newsm78 не знам с толкова изисквания ще намеря ли нещо...  Благодаря предварително,лек ден на всички!   bouquet

# 560
nenaatoa,от колко годишни приемат?Само градина ли е или има и ясла?

# 561
nenaatoa,от колко годишни приемат?Само градина ли е или има и ясла?

Има и ясла, не знам от колко годинки са, ние започнахме от градината.

# 562
  • Някъде в облаците
Здравейте, мили мами!  Simple SmileИ аз да се запиша тук, защото темата ми е много полезна. От септември оставаме без детегледача (за съжаление). Ориентирала съм се към ЧДГ "Дрита". Може ли да ми помогнете с актуални впечатления. Благодаря ви. Hug

# 563
Здравейте, не мога да не ви известя за тази детска градина, няма втора такава! Повече от месец обикалям детските градини и спокойно мога да заявя, че това е най-хубавата, като база, детска градина, която съм виждала!!!!! Направена е отвътре невероятно, чисто, ново, цветно, много големи стаи, собствена кухня, три разкошни площадки за игра с най-различни съоръжения! Уникална е!
Учат 3ч седм английски, сега ще започнат и немски, лично за мен това е малко, та за себе си не съм решила още. Но ако за някой езика не е приоритет на 3г., което е по-нормалното Simple Smile, това е градината!!!!!!!!
Имат и превоз, разбира се, 500 лв на месец /таксата, не превоза/, но повярвайте - струва си всеки лев! Ето това е място, където децата със сигурност ще са невероятно щастливи. А и аз трябва сега да реша, кое е по-важно...труден избор.
Намира се в Слатина.
Може ли малко повече  информация  Praynig
Как се казва...къде се намира....има ли ясла ?

# 564
  • Някъде в облаците
Здравейте, не мога да не ви известя за тази детска градина, няма втора такава! Повече от месец обикалям детските градини и спокойно мога да заявя, че това е най-хубавата, като база, детска градина, която съм виждала!!!!! Направена е отвътре невероятно, чисто, ново, цветно, много големи стаи, собствена кухня, три разкошни площадки за игра с най-различни съоръжения! Уникална е!
Учат 3ч седм английски, сега ще започнат и немски, лично за мен това е малко, та за себе си не съм решила още. Но ако за някой езика не е приоритет на 3г., което е по-нормалното Simple Smile, това е градината!!!!!!!!
Имат и превоз, разбира се, 500 лв на месец /таксата, не превоза/, но повярвайте - струва си всеки лев! Ето това е място, където децата със сигурност ще са невероятно щастливи. А и аз трябва сега да реша, кое е по-важно...труден избор.
Намира се в Слатина.
Може ли малко повече  информация  Praynig
Как се казва...къде се намира....има ли ясла ?

И да питам за тази ДГ в Слатина.  newsm78.В района ми е близо.

# 565
  • при палмите и алигаторите,FL
Видях на предната страница, списък с гардините и цените за миналата година, дали някой има тазгодишен подобен списък.

# 566
Ето тук пишат за градината в Слатина:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=335221.0

Има отделни мнения и в други теми, може с търсачката да се открият.

# 567
Момичета, има ли я още ДГ на ЦВ.Платиканова.? Бяха я подпукали и нещата не бяха на добре.Аз, лично имам интерес от любопитство.Но съм почитателка на тази жена.Може да не е добър мениджър, но перфектно работи с деца и това е чудесен вариант за майки, чиито интереси са насочени към емоции,изкуство и т.н.т.Май не се появи алтернатива.

# 568
# 569
*Ново поколение* (до Лъвов мост) ...... Всеки ден при взимане на детето се дава на родителя лист, в които е записано какво са учили децата през деня и как са се справили.

Директорката все още ли е г-жа Аткова?
Радвам се, ако са се променили, защото преди две години на въпросите ми за сина ми ми отговаряха "Дете като всички останали!"... А синът ми за шест месеца нямаше никакво развитие.

Общи условия

Активация на акаунт