Частни ДГ София - моите впечатления

• 130 959
  • 645
  •   1
Отговори
# 510
  • Beyond the Frontiers
"беникал", сподели повече за тази детска градина-Маргаритка - имат ли дворче за игри, по колко деца са в група, работно време, за мен е важна и таксата. Ако не приемат сина ми в държвана детска гридина, остава само този вариант, не ми се мисли...

В същия район е и "Мила", аз лично съм  доволна от отношението и условията. Има двор за игра и при всеки подходящ случай децата са на вън. Жените са изключително внимателни и се опитват да разгадаят всяко дете за да имат подходящо отношение към него. Таксата е повече от приемлива. Работно време 7,30 - 19,00,  15 деца - 3 жени.

# 511
Беникал,  Shocked влизаш и второто ти мнение е препоръка за частна детска градина, оставяме го защото в София има проблем с детските градини и ние си затваряме очите в името на потребителите и тяхното удобство и информираност, ти продължаваш да даваш инфо за градината, аз трия и ти отправям предупреждение на ЛС, ти продължаваш да пишеш, аз трия и ти загатваш, че ще даваш инфо на ЛС  Shocked . Рядко съм срещала такава наглост  Confused.
Та за да е можеш да се рекламираш на ЛС 30 дневен бан! Ако и след него продължиш по същия начин или се опиташ да го заобиколиш ще стане постоянен!
Приятна вечер!

# 512
  • София
Аз пак съм в търсене на подходяща градина с немски език. От Пумукъл съм доволна, малката не иска и да чуе за друга градина, но имаме един основен проблем. Тя е на 4 и е най-голямата там. Грижат се добре за децата, но компанията на преимуществено 2-годишни доста се отразява. Та ще се наложи да я сменим, но се чудя къде да я запиша...

По повод на детската градина Маргаритка - не успях да прочета какво е написала баннатата Беникал, но и аз чух за тази детска градина. Доколкото разбрах, е с италиански и английски език, някъде в Бъкстон, в къща, с двор. Повече не знам, подслушах случайно две жени, явно на едната детето е там, разказваше добри неща. И аз съм си отбелязала да отида да я погледна.

# 513
Здравейте.Събирам инфо за "Кетхен" в "Орландовци".Интересува ме каква е таксата за детската градина newsm78

# 514
здравейте, за първи път публикувам отговор и дано да е ок. предстои ми избор на частна детска ясла и за сега това е "рай". моля за вашето мнение. хиляди благодарности.

# 515
Според мен е нормално работното време на детските градини да е от 7,30 до 19 ч., за да може да се вмества в работното време на родителите.

Много съм съгласна Peace В крайна сметка свърши времето, когато в 17:30 всички труженици напускаха предприятието с песен на уста... Чудно ми е също така откъде пари за 400-500 лева такса, ако примерно се работи на 1/2 ден. При нас градината (частна и бивша) работеше до 18:30, но понякога и това е непосилно. Уж говорихме , карахме учителките, които остават последни с детето до тях, накрая покрай още ред простотии се "разведохме"

# 516
Съвсем отскоро сме в Света Троица в жк Гоце Делчев - чудесни впечатления от персонала и атмосферата.

Може ли малко повече инфо - адрес, сайт, какво е толкова страхотно? Предварително благодаря!  bouquet

# 517
Здравейте, не мога да не ви известя за тази детска градина, няма втора такава! Повече от месец обикалям детските градини и спокойно мога да заявя, че това е най-хубавата, като база, детска градина, която съм виждала!!!!! Направена е отвътре невероятно, чисто, ново, цветно, много големи стаи, собствена кухня, три разкошни площадки за игра с най-различни съоръжения! Уникална е!
Учат 3ч седм английски, сега ще започнат и немски, лично за мен това е малко, та за себе си не съм решила още. Но ако за някой езика не е приоритет на 3г., което е по-нормалното Simple Smile, това е градината!!!!!!!!
Имат и превоз, разбира се, 500 лв на месец /таксата, не превоза/, но повярвайте - струва си всеки лев! Ето това е място, където децата със сигурност ще са невероятно щастливи. А и аз трябва сега да реша, кое е по-важно...труден избор.
Намира се в Слатина.

# 518
Съвсем отскоро сме в Света Троица в жк Гоце Делчев - чудесни впечатления от персонала и атмосферата.

Може ли малко повече инфо - адрес, сайт, какво е толкова страхотно? Предварително благодаря!  bouquet

Цък  Wink

# 519
  • Sofia
Според мен е нормално работното време на детските градини да е от 7,30 до 19 ч., за да може да се вмества в работното време на родителите.

Много съм съгласна Peace В крайна сметка свърши времето, когато в 17:30 всички труженици напускаха предприятието с песен на уста... Чудно ми е също така откъде пари за 400-500 лева такса, ако примерно се работи на 1/2 ден. При нас градината (частна и бивша) работеше до 18:30, но понякога и това е непосилно. Уж говорихме , карахме учителките, които остават последни с детето до тях, накрая покрай още ред простотии се "разведохме"
Ами явно не е така, защото при нас редовно остават само 3 дечица след 18 (едното е моето). Явно хората свършват по-рано и си взимат децата преди 18. А аз дори се налагаше да си тръгвам 1 час по-рано от работа. В такъв случай няма смисъл градината да работи 1 час повече на пълни обороти. Laughing
Ние все пак имаме уговорка, до 19 остава 1 учителка и нямаме проблем.

# 520
  • София

Много съм съгласна Peace В крайна сметка свърши времето, когато в 17:30 всички труженици напускаха предприятието с песен на уста... Чудно ми е също така откъде пари за 400-500 лева такса, ако примерно се работи на 1/2 ден.

newsm74

# 521
  • София
Много добре изглеждат нещата на сайта на Детски център Света Троица.  Някой знае ли каква е таксата там?

# 522
Много добре изглеждат нещата на сайта на Детски център Света Троица.  Някой знае ли каква е таксата там?
Има телефон за връзка - звъннете за да получите актуално инфо Peace

# 523
  • София
Благодаря, но аз питах за ориентир просто. Решихме да запишем Криси в  "Мила". Ходихме до там, разгледахме и поговорихме с управителката... Там таксата е 250 лв, но оставам с впечатление, че обичайна такса в частните градинки е около 600,  а това е сума, която за мое съжаление не можем да си позволим, да не говорим по 2, че нали си имаме 2 броя в къщи Grinning

# 524
Момичета, търся нещо в района на Арена -запад. Дайте съвет, моля.
Роси е на 2 години и е с памперс.
Извинявам се ако повтарям някой потребител, но нямам време да чета всичко предварително, утре тръгвам на работа и засега имам 2 баби, но едната иска да си ходи на село и ще увехнем..

Общи условия

Активация на акаунт